Poszukuję dwóch biletów w dobrej cenie. Kontakt: 500212678
-
-
Puchar Polski 2014
podobno sporo Tyszan się dziś wybiera na mecz, urząd im zorganizował darmowe autobusy do Krakowa dlatego tak namiętnie poszukują biletów bo jadą bez nich w ciemno, ja swoje sprzedałem już dzisiaj Tyszanom po takiej cenie jakiej kupiłem, jeśli tylko macie a nie wybieracie się na mecz to pomóżcie braciom :)
Myślę, że pod halą zdecydowanie będzie odbywał się handel biletami. Również będę miał jeden do sprzedania, po cenie zakupu.
5 biletów mam na finał jeśli ktoś z Tychów potrzebuje
Cinek Ksc ja potrzebuje wyslij nr na prv!!!
mam 3 bilety do odstapienia:)
.
Do odstąpienia jedna sztuka po cenie zakupu - priv
Sorry że post pod postem ale chyba mam problem z wysłaniem prywatnej wiadomości.
[b]gw[/b] jak jesteś nadal zainteresowany to napisz mi na priv swoj nr tel to ja zadzwonię.
wyglada na to że znow mam 5 biletow na sprzedaz bo sie nie odzywa kolega z Tychow - ktos chetny po cenie zakupu?
Siema
potrzebuje kupić 3 bilety, ma ktoś?
-
Na chłodno po zobaczeniu meczu w TV. Sanok zdobył dwie przypadkowe bramki-pierwsza wiadomo, druga to farfocel Kosteckiego...
ŻK.
Klasowy obrońca to Besch, Mojzis...
Powinienem wpisac w ciekawostkach ale wiaze sie z PP - sanoczanie maja wybiorcza kulture - strasznie przeszkadza im "jazda z urwami" ale juz "kochac pzhl" moga spiewac,a tacy wrazliwi podobno ;)
Po 1 tercji Tychy wygrywają 1-0. Oby nie skończyło się tak jak wczoraj
GKS fizycznie nie padnie tak jak My wczoraj, zatem i Sanokowi łatwo tak nie będzie, a przecież łatwo im wczoraj nie było. Co do trybun, generalnie mogę zrozumieć nostalgie do Siedleckiego, ale do KA się nie umywa. Co do trofeum i jego małego znaczenia, to dzięki tegorocznej edycji na pewno jej prestiż wzrośnie. ŻK chciałeś grać w plastikowej lidze poza strukturami PZHL a narzekasz na PP? Bądźmy poważni, na 10 fanów hokeja 100 nie fanów powie że polska liga jest syfna i co uznamy za prawdę? Dobra organizacja i promocja, fajna gra i pełne trybuny wyniosą te rozgrywki na poziom na jakim nigdy nie były i tego każdy fan hokeja powinien oczekiwać!
GKS zaczyna odjeżdżać ? 2-0 dla lepszych
2-0 :)
2-1 :/
no co zwróćmy uwagę jak na razie cztery gole w arenie ,ale to gole zagranicznych zawodników bo po to sie ich powinno ściągać ,to taka dygresja do naszych włodarzy
GKS zdobywca PP. Gratulacje! :)
brawo Tychy!! zemsta dokonana kurwa pokonana;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)