... po co tak daleko szukać, u gumioków broni Dorian Frątczak - bronił w U-18 i U-19
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
nooky Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy jest ktoś w stanie podać sensowne konta na
> Twitterze do śledzenia - chodzi o transfery
> oczywiście.
> Najlepiej takie co nie pierdzielą głupot.
Nikt nie jest w stanie, ponieważ takich nie ma ;)
https://twitter.com/mkscracoviassa
pewne info :P
Ponoć Rakels wczoraj był w Reading a nie w żadnej Hiszpanii..........też na TT znalazłem... ;)
Podobno Rakels wczoraj był w Reading a nie w Hiszpanii. Więc transfer praktycznie pewny w takim wypadku.
Co do kont twitterowych, to warto obserwować Przemysława Michalaka (2x45), Przemysława Zycha, czasami dobre info ma Weszło czy Michał Trela. Warto też obserwować konta agentów piłkarskich, np Daniel Weber czy Tomasz Magdziarz, bo czasami wyprzedzają z informacjami o podpisaniu kontraktu strony klubowe. :)
Oferta Galatasaray: 3 mln euro teraz plus milion w bonusach plus prowizje agentów. To jest ta "wielokrotnie niższa" propozycja za Kapustkę..... TT Maciej Iwański....
4,5 mln euro za Kapustkę. Czy klub i on się skuszą?http://www.sport.pl/sport/1,65025,19517525,ekstraklasa-w-sport-pl-sensacyjna-oferta-za-reprezentanta-polski.html
pawelplksc Napisał(a):
> Oferta Galatasaray: 3 mln euro teraz plus milion w bonusach plus prowizje agentów. To jest ta
> "wielokrotnie niższa" propozycja za Kapustkę..... TT Maciej Iwański....
Co znaczy "milion w bonusach"? Pytam bo się nie znam. Piłki i dresy? Bilety na mecze? Darmowa reklama na stadionie Galaty? Lewy obrońca z rezerw?
Ten milion w bonusach to znaczy, że chcieli od nas wziąć Rymaniaka.
leszeczek Napisał(a):
> pawelplksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Oferta Galatasaray: 3 mln euro teraz plus milion
> w bonusach plus prowizje agentów. To jest ta
> > "wielokrotnie niższa" propozycja za
> Kapustkę..... TT Maciej Iwański....
>
> Co znaczy "milion w bonusach"? Pytam bo się nie
> znam. Piłki i dresy? Bilety na mecze? Darmowa
> reklama na stadionie Galaty? Lewy obrońca z
> rezerw?
Najpewniej na przyklad bonus wyplacany pod strzeleniu 10 bramek w lidze albo po 20 wystepach. Ostatnio modne są tez podobno bonusy w przypadku nominacji do Zlotej Pilki ;)
Arro Napisał(a):
> leszeczek Napisał(a):
> -----
> > pawelplksc Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Oferta Galatasaray: 3 mln euro teraz plus
> milion
> > w bonusach plus prowizje agentów. To jest ta
> > > "wielokrotnie niższa" propozycja za
> > Kapustkę..... TT Maciej Iwański....
> >
> > Co znaczy "milion w bonusach"? Pytam bo się
> nie
> > znam. Piłki i dresy? Bilety na mecze? Darmowa
> > reklama na stadionie Galaty? Lewy obrońca z
> > rezerw?
>
> Najpewniej na przyklad bonus wyplacany pod
> strzeleniu 10 bramek w lidze albo po 20 wystepach.
> Ostatnio modne są tez podobno bonusy w przypadku
> nominacji do Zlotej Pilki ;)
Kij wie.....nie wiem czy dobrze kojarzę ale były chyba kiedyś gratyfikację np.za ilość rozegranych meczów czy minut....albo Podolskiego po prostu chcieli dorzucić ;)
Podoba mi się, że klub ściąga utalentowanych juniorów - najpierw Adamczyk, teraz Pyrdek. Można byłoby też przetestować Wójcika z Unii Tarnów - z tego co pamiętam to szuwarek kiedyś go chwalił, a obecnie jest testowany przez Puszczę.
z tt
Przemysław Pyrdek piłkarzem MKSCracoviaSSA.
Kontrakt na 4,5 roku. Powodzenia, Przemek! :)
[img]https://pbs.twimg.com/media/CZVfC5LWwAA4yGC.jpg[/img]
KamilloLce Napisał(a):
> Podoba mi się, że klub ściąga utalentowanych
> juniorów - najpierw Adamczyk, teraz Pyrdek.
> Można byłoby też przetestować Wójcika z Unii
> Tarnów - z tego co pamiętam to szuwarek kiedyś
> go chwalił, a obecnie jest testowany przez
> Puszczę.
- nikt (koordynator) z Cracovii nie jest nim zainteresowany
[img]https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12507463_801385256655163_4572936841736793813_n.jpg?oh=86f4d83c1282833a33b4139f46ace09f&oe=5740A43B[/img]
przelew przyszedł ? ;)
Za ekstraklasa.net:
"[...]Podobno o Wagnera zabiega także Jagiellonia Białystok. Poproszony o komentarz trener Cracovii Jacek Zieliński mówi: - [b]Wiem, że jego nazwisko ?chodzi? na transferowej giełdzie. To cały mój komentarz.[/b]
Zieliński wyjaśnił nam, dlaczego Cracovia zgodziła się na odejście z Cracovii 35-letniego golkipera Krzysztofa Pilarza: - Krzysiek nie chciał być u nas bramkarzem rezerwowym. Dostał 1,5-roczny kontrakt z klubem z Niecieczy, postanowiliśmy nie zamykać mu drogi. Grzegorz Sandomierski jest niepodważalną jedynką, [b]rezerwowym bramkarzem będzie Krystian Stępniowski.[/b]"
Pogrubiłem dwie najważniejsze części, szczególnie ta druga jest ważna - wynika, że nie szukamy zastępstwa za Pilarza.
KamilloLce Napisał(a):
> Podobno Rakels wczoraj był w Reading a nie w
> Hiszpanii. Więc transfer praktycznie pewny w
> takim wypadku.
>
> Co do kont twitterowych, to warto obserwować
> Przemysława Michalaka (2x45), Przemysława Zycha,
> czasami dobre info ma Weszło czy Michał Trela.
> Warto też obserwować konta agentów
> piłkarskich, np Daniel Weber czy Tomasz
> Magdziarz, bo czasami wyprzedzają z informacjami
> o podpisaniu kontraktu strony klubowe. :)
ja stworzyłem sobie listę 65 dziennikarzy, stron fanowskich które są blisko klubów Ekstraklasy ale głównie pod kątem znajdywania składów meczowych, jak ktoś wie jak wyeksportować z Tweetdecka taką listę to mogę podesłać, kilka osób na bieżąco informuje tam o transferach (osoby jak Bartnicki który zajmował się pierwszą ligą w Orange Sport, Mogielnicki z 90 minut czy wlaśnie wspomniani Zych i Michalak)
a jak ktoś korzysta z Tweetdecka to obowiązkowo osobna kolumna na wyszukiwania hasła "Cracovii" i "Cracovia" i spokojnie większość wzmianek o nas na Twitterze tam z automatu wpada
Kadra na obóz podana. Nazwisko Drzewieckiego które się pojawiało w tym temacie na niej widnieje - biorąc pod uwagę jakie opinie wyczytałem, to bardzo dobra informacja. :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)