czyli nie było transferów bo nie było potrzeby ? tiaaaa
więcej niż jedną bramkę zdobył jeden piłkarz, dodatkowo obecnie kontuzjowany, nominalni napastnicy zdobyli w tym sezonie 2 bramki i to razem wzięci
nie ma to jak zaklinanie rzeczywistości, ciekaw jestem do kiedy ten "miesiąc miodowy" Zielińskiego będzie trwać, oby jak najdłużej, ale już coś ta maszyna zaczyna "trzeszczeć"
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
kristhc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czyli nie było transferów bo nie było potrzeby
> ? tiaaaa
>
> więcej niż jedną bramkę zdobył jeden
> piłkarz, dodatkowo obecnie kontuzjowany,
> nominalni napastnicy zdobyli w tym sezonie 2
> bramki i to razem wzięci
>
> nie ma to jak zaklinanie rzeczywistości, ciekaw
> jestem do kiedy ten "miesiąc miodowy"
> Zielińskiego będzie trwać, oby jak najdłużej,
> ale już coś ta maszyna zaczyna "trzeszczeć"
Dajcie spokój. Maszyna działa dobrze. Jak nigdy nie przegrywamy. Napastnicy zaczną strzelać tylko sezon się rozkręci na dobre, a jest długi więc bedzie dobrze. Nie zawsze forma jest na samym początku rozgrywek :)
kscpeter Napisał(a):
> napisał(a):
> Nie zawsze forma jest na samym początku rozgrywek :)
Forma to już była. Oby jak najszybciej nastąpił jej renesans.
kristhc Napisał(a):
> eredin
>
> tylko widzisz, jak transferowaliśmy Saidiego to
> byliśmy jeszcze bardziej klubem no-name i to bez
> stadionu wówczas a Saidi nie był anonimowym
> ogórkiem tylko grał w Holandii a nie jakimś
> wypizdowie i dało się. Jakoś dał się skusić.
> Pewnie kasą. Inna sprawa była że nie chciał co
> rok bronić się przed spadkiem bo nie miał z kim
> grać.
>
> powiedz mi jakie sukcesy osiągnęła Lechia
> ostatnio a pomijając ilość to 1/3 zawodników
> którzy tam idą coś tam rokuje i nie są to
> jakieś kosmiczne wynalazki.
>
> Piast zakontraktował Vacka, [b]Mraza[/b] czy Nespora - a
> cóż o za hegemon europejski ten gliwicki klub? i
> ma wyniki choć tak, wiem że do czasu
Mraz to jeden z najlepszych lewych obrońców w lidze,ale po co pozyskać sprawdzonego piłkarza z ekstraklasy Lepiej testować gościa z 2 ligi albo szukać ch wi gdzie.Inna sprawa że zapewne nie byliśmy w stanie rywalizować z takim gigantem jak Piast Gliwice.
Gość bez umowy, polak, myśle że lepszy niż Jędriszki i inne wynalazki i jak na nasz budżet by też styknął
http://www.transfermarkt.pl/lukasz-gikiewicz/profil/spieler/108793
a tu próbka umiejętnośći, bułgarzy się jarali :
https://www.youtube.com/watch?v=Ug1TJri1SAA
ale w jakim celu? strzelania goli?.Rakels czy Budzik w jednym sezonie strzelili więcej niz On przez całe życie. W ekstrsie rzecz jasna. Skoro nie udało się sciągnąć wartosciowego napastnika to nie szukajmy zapchajdziury bo później będziemy narzekali, że uzbierało się Nam grajków z kontraktem do wysadzenia.
Opcja rozsądna , wydaje mi się że krótki kontrakt z opcją przedłużenia byłby dla obu stron korzystny . A na LO Jakub Wilk mógłby być, na podobnych warunkach .
Choć sądzę że tabelki w excelu nie zgadzałyby się głównemu księgowemu :)
Mi też się wydaje , że najrozsądniejsza, bo omijamy limity UE, gość dobrze gra głową , czego teraz nie ma u nas w ataku (oprócz Mirka i i Polo przy stałych frag.) umie się zastawić i jest takim lisem pola karnego. Jakby miał forme tą sprzed wyjazdu za granice (końcówka tego filmiku) to mielibyśmy dużo pociechy z takiego grajka :)
Jak dla mnie, to za cienki w uszach na vicelidera ekstraklasy.
organ szechtera pisze ze Saidi jest bez klubu i ze popdał w konflikt z trenerem reprezentacji Burundi.... zatem za 5/10 tys miesiecznie wziac go na pol roku - nie bedzie jezdził do Afryki na mecze a i budzetu nie obciązy :)
hamer Napisał(a):
> organ szechtera pisze ze Saidi jest bez klubu i ze
> popdał w konflikt z trenerem reprezentacji
> Burundi.... zatem za 5/10 tys miesiecznie wziac go
> na pol roku - nie bedzie jezdził do Afryki na
> mecze a i budzetu nie obciązy :)
I moze grzac lawe za taka kase :)
tak czy siak te zje...bane limity nas nie puszczają w takiej układance, bo tak to dwaliszwili byłby u nas a nie u śledzi
gadget Napisał(a):
> hamer Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > organ szechtera pisze ze Saidi jest bez klubu i
> ze
> > popdał w konflikt z trenerem reprezentacji
> > Burundi.... zatem za 5/10 tys miesiecznie wziac
> go
> > na pol roku - nie bedzie jezdził do Afryki na
> > mecze a i budzetu nie obciązy :)
>
> I moze grzac lawe za taka kase :)
w sumie racja, ja tez bym mogl grzac ławę za taką kasę :D
ja pisalem o Mrazie chyba? ale nazwany został szrotem :P zasada transferowa Astona to na dzień dzisiejszy żart. gorzej, że chyba w klubie zgodzili się z jego logiką. podam jutro nazwiska zawodników z ekstraklasy do zakontraktowania w zimie
Mraz ma feler, o którym wiadomo z czasów kontraktu u malinowych, nie bez powodu możni nie są nim w ogóle zainteresowani.
Cieszę się, że podasz jakieś nazwiska, będzie to idealne uzasadnienie dla mojej tezy :D
Mówiłem, żeby brać tego gostka z W.Cooka.
Kolejny mecz w el.MŚ i kolejny gol :)
https://en.wikipedia.org/wiki/Taylor_Saghabi
Brać, zanim go N.Zelandia lub Australia przytuli.
Fakt, nie jest z UE... :(
To skoro nie on:
A może wśród tych setek tysięcy uchodźców jest jakiś typek co pykał/kopał/grał jako napadzior?
Wtedy może w ramach solidarności ze światem, walki z rasizmem i ogólnego multikulti UE oraz FIFA/PZPN dadzą zgodę na zwiększenie limitu obcych krajowców?
Po co nam napastnik ? Jeszcze do tego taki drogi.
Podobno zintegrowany Rakels obiecał że strzeli jeszcze jedną bramkę a i Zjawiński nie chce być gorszy tylko wiadomo zajmie mu to trochę więcej czasu. Jest jeszcze Jedriszek ale to jest inny świat.
Pewnie żona chciała transferu do Cracovii .Artjoms Rudnevs hospitalised after a fight with his wife in the street led to her biting his tongue. Only in Hamburg. (Via @HSVnewsEN)
właśnie miałem to pisać.ale jaja Rudnevsowi kobita odgryzła język
toto99 Napisał(a):
> Pewnie żona chciała transferu do Cracovii
> .Artjoms Rudnevs hospitalised after a fight with
> his wife in the street led to her biting his
> tongue. Only in Hamburg. (Via @HSVnewsEN)
Ja to odebrałem inaczej.Pewnie nasi skauci,którzy pracują w Niemczech-zrobili odpowiedni wywiad i wyszło,że Rudniew ma jebniętą żonę ;) Przecież od początku było wiadomo,że możemy go mieć,bo stać nas było na niego.Jak widać Profesor wiedział co robi.Brawa dla pracowników klubu!Bylibyśmy w czarnej dupie ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)