eredin
Myślę że na ławkę
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Prawonożny zawodnik sprowadzony na lewą obronę?Chyba się coś pismakom popyrtało.Z drugiej strony pamiętam jak kiedyś Albin Mikulski wystawił Pawlusińskiego na lewej obronie ;)
Kołodziej Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Prawonożny zawodnik sprowadzony na lewą
> obronę?Chyba się coś pismakom popyrtało.Z
> drugiej strony pamiętam jak kiedyś Albin
> Mikulski wystawił Pawlusińskiego na lewej
> obronie ;)
i pamiętamy też jak ten eksperyment się skończył już po 13 minutach ;)
zubereg Napisał(a):
> eredin
> Myślę że na ławkę
Na pewno. Cracovia wydała ze 100 czy 200 tys EUR żeby gościa na ławce trzymać :D
Może Deleu lub Rymaniaka przesuną na lewą obronę ?
Panowie, więcej zaufania. Na pewno jest to świetna i dobrze przemyślana inwestycja.
Jak narazie wyglada to dobrze..
Wolakiewicz>>>>Zytko,Rymaniak(jako stoper) >>>Szeliga jako defensywny pomocnik.
Sandomierski>>>Stepniowski,Wilk imysle ze ten sam poziom co Pilarz czyli wzmocnienie rywalizacji.
Wojcicki>>>>Deleu,Nykiel,Rymaniak na prawej obronie.
Jak narazie wzmocnienia.Kazdy nowy lepszy od naszych obecnych lub bylych zawodnikow.Oby tylko potwierdzili w meczach ze sa wzmocnieniem.
Który Szeliga?
A który grał w Cracovii??
Troszku ruszyć zwojem mozgowym wystarczy że porównanie dotyczy zawodników Cracovii.
Ruszyłem zwojem mózgowym i mnie oświeciło że to są znaki większości,w dodatku wielokrotnie powtarzane8-)
No dla chcącego nic trudnego ;)
Misiu napisz nam cos ciekawego o tym Argasinskim??
Ogladajac Sekulskiego na pewno tez widziales tego mlodziana.
Friesenbichler nie pojechał z Lechią na obóz, prawdopodobnie opuści klub. Myślę, że ciekawa opcja bo pokazał się pare razy z dobrej strony.
Argasiński to 20-letni defensywny pomocnik. W ostatnim sezonie II ligi zagrał w 23 meczach i zdobył dla Stali Stalowa Wola jedną bramkę. Uchodzi za zawodnika od zadań defensywnych, rzadko zapuszcza się pod bramkę rywala.
Potrafi też stracić głowę. W ostatniej kolejce II ligi wszedł na boisko w 86. minucie meczu z Błękitnymi Stargard Szczeciński i po trzech minutach zobaczył czerwoną kartkę za brutalny faul na piłkarzu gości.gazeta.sport
To pod względem rezerw zapewne
Ewentualne uzupełnienie kadry, za Sławka Szeligę.
do Kruszyny
nawet jeśli grał to nie zauważyłem, widać nic ciekawego nie pokazał. Sekulski strzelał gole (np. w Katowicach dwa) , to go zapamiętałem
Nie wiecie co z Jaroszyńskim? Na obóz nie pojechał, czyżby miał szukać klubu? Szkoda takiego piłkarza, pokazał się kilka razy z dobrej strony i jest jeszcze młody
Wpadłem na forum skisły a tam taki temat:
[url=http://zapodaj.net/6144123a4e076.png.html]LINK[/url]
Ciekawie piszą, jeśli to jest prawda to ciekawe ile Rudnevs zszedłby z płacy. Choć dalej traktuje ten transfer z dystansem
bu3o Napisał(a):
> Wpadłem na forum skisły a tam taki temat:
> LINK
poprawiłeś mi chłopie humor tym screenem :)
czyżby małe pieczenie dupy mieli???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)