chciałabym się mylić, ale na razie nieciekawie to wszystko widzę
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
to napisz mi swoja Top 3 ktora chialbys widziec w pasach z bramkarzy?? moim zdaniem elegancki transfer jesli chodzi o Sandomierskiego.duzo mlodszy wyzszy wszechstronniejszy i bedze bardzo naciskal na Pilarza i go przeskoczy moze nie na poczatku ale gdzies po 10 kolejce
Według mnie Sandomierski to super transfer :) Pilarz w końcu usiądzie sobie na ławce.
Sandomierski po prostu potrzebuje pozytywnego "kopa", broni bardzo dobrze.
Do tej pory jestem bardzo zadowolony z transferów.
A teraz marzenia - gdyby się udało sprowadzić dobrego pomocnika i napastnika (Biliński!).... Nie, lepiej nic wiele nie mówić - utrzymamy się wtedy spokojnie ;)
Ivory THC KSC Napisał(a):
bedze bardzo
> naciskal na Pilarza i go przeskoczy moze nie na
> poczatku ale gdzies po 10 kolejce
zmiana na bramce po dziesięciu kolejkach może świadczyć tylko o jednym.
o słabych wynikach drużyny, o dużej ilości straconych bramek.
a o to nam chyba nie chodzi.
nie po to Zieliński sprowadza Wołąkiewicza i Sandomierskiego żeby siedzieli na ławce.
Ivory THC KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to napisz mi swoja Top 3 ktora chialbys widziec w
> pasach z bramkarzy?? moim zdaniem elegancki
> transfer jesli chodzi o Sandomierskiego.duzo
> mlodszy wyzszy wszechstronniejszy i bedze bardzo
> naciskal na Pilarza i go przeskoczy moze nie na
> poczatku ale gdzies po 10 kolejce
jeśli Waszym marzeniem jest ":spokojne utrzymanie" (co napisał przedmówca - EDYTA: Redclise) - to faktycznie oba transfery są świetne (:P)
ale myślałem, że zapowiedzi walki o górne "8" nie są czczym gadaniem
nie wiem dlaczego mam pisać o trzech bramkarzach, skoro wszyscy piszą o jednym. ale OK:
Leszczyński ---> Piast
Słowik ---> Pogoń
Kuciak ----> PBB
cała ta trójka była do wzięcia -[za darmo, bo im się kontrakty kończą], a każdy z nich jest lepszy od przereklamowanego Sandomierskiego, będącego na dodatek na fali zjazdowej (nigdzie go nie chcą, no - prawie nigdzie - bo my go podobno chcemy, spuścił swój zespół - puszczając kilka baboli (to już nie wina obrońców). Ponadto zawodnicy powyżej 190 mają słabą koordynację ruchową. (tak wiem, że 183 Pilarza to trochę za mało)
(oczywiście wiem, że do wzięcia są Drągowski i Tytoń - ale jestem realistą)
Sandomierski jeszcze nic nie podpisał, a po drugie Pilarz mam nadzieję co najmniej sezon będzie bronił i to u nas.
Jeśli mamy walczyć o pierwszą ósemnkę to bramkarza trzeba było kupić. Przyszedł (prawie przyszedł) dużo młodszy od Pilarza, z lepszymi warunkami fizycznymi od niego gość i należy go ocenić jak już zacznie grać
po 10 kontuzja nie wytrzyma rywalizacji(:P)
Wymieniono już tu wszystkich bramkarzy Jagiellonii oprócz Krzysztofa Barana.Jak bym mógł to jego bym sprowadził,ale Sandomierski też może być:)
Żarko Napisał(a):
> Wymieniono już tu wszystkich bramkarzy
> Jagiellonii oprócz Krzysztofa Barana.Jak bym
> mógł to jego bym sprowadził,ale Sandomierski
> też może być:)
na podlasiu straszna bieda
trzeba łapać więc co się da
i może dlatego tam jest tylu solić kiperów?
Sandomierski na chłodno - OK. Pamiętajmy, ze bramkarz był potrzebny do wzmocnienia rywalizacji. Krzysiek i Sandomierski to porównywalny poziom, wiec dla mnie transfer na plus, choć to boisko wszystko zweryfikuje.
Mi?
Leszczyński ---> Piast
Słowik ---> Pogoń
Kuciak ----> PBB
dwóch pierwszych to szrot a Kuciak to nie ten Kuciak i też szrot
Przestań się już czepiać Sandomierskiego i zacznij go oceniać po pierwszych sparingach.
Sandomierski to dobry ruch, z obecnych dostępnych na rynku bramkarzy myślę, że jeden z lepszych, którzy byliby zainteresowani grą w Cracovii. Wiek też za nim przemawia. Pamiętajmy, że Krzysiek uczestniczy w procesie, pomijam czy winny czy nie ale różnie się to może skończyć i może się okazać, że Grzesiek będzie musiał wskoczyć do pierwszego składu mimo jakichś braków. Pamiętajmy, że decyduje trener, jeśli uzna, że Sandomierski będzie bronił z betonami i w derbach to trzeba mu zaufać :)
https://instagram.com/p/vZer8yoc_u/?taken-by=denissrakels
może ten w środku ? :)
piotrek67 Napisał(a):
> https://instagram.com/p/vZer8yoc_u/?taken-by=denis
> srakels
>
> może ten w środku ? :)
Dobrze kombinujesz :) Ale poczekajmy do przyszłego tyg :)
Bo Rudniew to "gwiazda" o która bija się wszystkie potęgi bundesligi.
Miał udany pierwszy sezon ale im dalej w las tym gorzej. Ostatnie 2 lata i 5 goli. Nawet w reprezentacji czasem bywa zmiennikiem..... rezerwowego Ruchu Chorzów.
Nie mówie, ze jest zły! Oczywistą sprawą jest to, ze bije możliwościami o głowe wszystkich napastników w ekstraklasie ale pisanie o nim jak o gosciu który moze sobie przebierac w ofertach i wybrzydzać jest lekką przesadą ;)
Nazwisko Rudniew w Europie juz nie oznacza młodego uzdolnionego przyszłościowego Chłopaka co pakuje gole Juve.
Tylko mówi... o Facecie z głębokiej ławki rezerwowych druzyny co roku bijącej sie o spadek :)
Również uważam, że Sandomierski nas nie zbawi. Uważam, że lepiej byłoby wziąć Gostomskiego z Lecha, Janukiewicza z Pogoni czy Barana z Jagi. Ja go zapamiętam jedynie jako zwykły ręcznik w bramce Zawiszy w rundzie jesiennej.
Jeżeli jednak transfer ten zostanie sfinalizowany, nie pozostanie mi nic innego, jak życzyć mu powodzenia.
gargamel9998 Napisał(a):
> Również uważam, że Sandomierski nas nie zbawi.
> Uważam, że lepiej byłoby wziąć Gostomskiego z
> Lecha, Janukiewicza z Pogoni czy Barana z Jagi. Ja
> go zapamiętam jedynie jako zwykły ręcznik w
> bramce Zawiszy w rundzie jesiennej.
>
> Jeżeli jednak transfer ten zostanie
> sfinalizowany, nie pozostanie mi nic innego, jak
> życzyć mu powodzenia.
Pamięam komentarze dotyczące Pilarza. I Kaczmarka :)
Życzę cierpliwości, wierzę w udane okienko.
Gargamel, co tam słychać u Jakuba Bąka? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)