KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zapowiadany napastnik będzie za 5 tygodni. ;)
>
> Napastnik to praktycznie równie paląca kwestia
> co bramkarz - na bramce mamy solidnego Pilarza,
> przydałby się zmiennik. Do ataku mamy tak
> naprawdę Zjawę bo obecnie Jendrisek i Rakels
> grają jako skrzydłowi, no chyba że będziemy
> próbować Diabanga i Szewczyka.
Pilarz solidny? Bramkarza potrzeba na wczoraj, jeśli mamy grać o coś więcej niż utrzymanie!
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
No to jak już kogoś nam potrzeba na wczoraj (wszak nie można dłużej podcierać dupy szkłem), to znaczy, że wróciły stare dobre klimaty sezonu ogórkowego ;)
Myślę, że może powoli i nieśmiało, ale warto już odświeżyć wątek pewnego czeskiego stopera ;)
A on żyje jeszcze ?!!! :)
Silny konkuren ,o ile to możliwe, to I bramkarz!!!! Pilarz w tym sezonie tak naprawdę nie wygrał nam meczu. To co miał wpuścić to wpuścił! Nie czując oddechu na plecach spuścił z tonu! Obecny II w ostatnim meczu łapał wszystkie górne ale jeszcze się gubił.... myśląc o pierwszej 8 jednak należy wzmocnić tą pozycję! Prócz bramkarza jeszcze lewy LO i Napadzior! To te 3 wzmocnienia....a jak się znajdą jeszcze uzupełnienia to tyż dobrze...:)
Augustyn odszedł do Szkocji. Szkoda, dla nas byłby świetnym ruchem. No ale cóż, mam nadzieję że to cisza przed burzą..
Matej Jelić w Zylinie strzelił 19 bramek w sezonie . silny śradkowy napastnik . chyba niezły snajper . może się nim zainteresujemy profesorze :)??????
Łukasz Załuska odchodzi z Celticu
Adam Zrelak ( slovan bratyslawa )też ciekawy napadzior z kadry u21 słowacji .I środkowy obrońca Michal Pintér ( FC Zlate Moravce)
Zrelak to jeden z większych talentów ze Słowacji. Chyba interesował się już nim CWKS, a nawet coś tam mówiono o transferze do większego klubu zagranicznego. To mógłby być transfer na miarę Dudy, ale wydaje się bardzo nierealistyczny..
dobrze byłoby go podkupić i kiedyś zarobić na nim . Chodź wiadomo że u nas się tak nie wypromuje jak w Legii , ale za to u nas mógłby mieć pierwszy plac a w cwks możliwe że nie :)
ja mam iść czy Kamil?
Ni vidu ni slychu, professorkowi to ten wąż w kieszeni juz zdechl :(
Vola1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ni vidu ni slychu, professorkowi to ten wąż w
> kieszeni juz zdechl :(
Tydzień się jeszcze nie skończył ;)
Jak do niedzieli do 24:00 zakontraktuja 3 zawodnikow, to na derby przychodze z napisem na czole "filipiak królem transferow jest"
Panowie okienko transferowe jeszcze sie nie zaczeło cierpliwości....
a sezon się zaczyna za 3 tygodnie...Wydaje mi się że chodzi o to żeby kadra była skompletowana przed rozpoczęciem sezonu a najlepiej przygotowań, dlatego wszyscy tak czekają na info o nowych zawodnikach.
http://www.transfermarkt.pl/thomas-phibel/profil/spieler/41751
http://www.transfermarkt.pl/princewill-okachi/profil/spieler/195072 - tak, spoza ue, wiem.
w widzewie się wyróżniali...Kokoszka jeszcze jest bez klubu, ale to chyba pies.
Co z dyrektorem sportowym, wiadomo cokolwiek?
edit. luźne propozycje, znalezieni jako bez umowy z pl ekstraklasy na transfermarkt ;)
kolejny [url=http://www.90minut.pl/news/252/news2522406-Adam-Banas-odszedl-z-Simurqa-Zaqatala.html][u] za darmo [/u][/url]
ale pewnie pójdzie do Piasta, PBB, KGHM
co Ty chcesz kazdego tak brac i kazdego dnia placzesz ze nikt nietrafia do nas,poczekaj troche a zobaczysz ze bedzie dobrze.chcesz pilkarza ktory jest typowym najemnikiem ktory jedzie byle gdzie
Z pewnych żrodeł wiem że jedna pozycja jest już prawie klepnięta i jest paru zawodników w trakcie negocjacji, najwiekszym problemem są ich menedżerowie, dupkom się w głowach przewraca :(
Ja jestem tylko ciekawy jak z menadżerami radzą sobie w takich Kielcach czy Bielsku. Może oni podnoszą stawki gdy w gre wchodzi stabilny klub a schodzą z nich gdy chcą wcisnąć pilkarza do bankruta?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)