Kruszyna przeczytaj jeszcze raz mój post. Nie pisałem, że trzeba ściągnąć Strausa, tylko że u nas grał dobrze i dlatego nazywanie go szrotem jest nieuzasadnione.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Baster gra na hali i wcale nie jest zasiedziany, najlepsze lata ma za soba, ale wielu w jego wieku chcialoby byc w takiej formie.
Szkoda go. Kruszyna, nie denerwuj się tak, każdy ma prawo do swojego zdania i to powinno się szanować. Każdy tu chce dobrze dla naszego Klubu
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kruszyna przeczytaj jeszcze raz mój post. Nie
> pisałem, że trzeba ściągnąć Strausa, tylko
> że u nas grał dobrze i dlatego nazywanie go
> szrotem jest nieuzasadnione.
Ale Miszczu gdzie on teraz jest? Spadl do 2ligi i do czego gosc sie moze nadawac?Dogrania raczej juznie nawet na ekstraklasowym zenujacym poziomie.
Dlatego piszę, że nie jestem za tym żeby teraz go ściągać. Poza tym z 2 ligi spadła cała drużyna i wąsaty trener. Równie dobrze mógłby tam grać Covilo i też by spadli.
MakuKSC Napisał(a):
> Baster gra na hali i wcale nie jest zasiedziany,
> najlepsze lata ma za soba, ale wielu w jego wieku
> chcialoby byc w takiej formie.
Mile zaskoczenie. Nieraz widuje jego i Fudaliego na lotnisku.
Miszczu2007 w sumie nic dziwnego, w Widzewie Covilo miałby zakaz gry głową.
W Widzewie Covilo nie zagrałby ani minuty, na ten moment byłby w końcowej fazie nauki taktyki.
Sorki, MSPANC ;)
http://www.transfermarkt.pl/bojan-puzigaca/profil/spieler/47179
Mój faworyt. Niestety po kłótni Wielkim Kasjerem do Nas nie wróci :)
A jest podobno w gazie...
Dziwna decyzja z tym Wolakiewiczem, w Lechu zarabial kosmiczne pieniadze a nie jestem pewien czy bedzie o klasę lepszy od Polczaka.
To jest Środkowy obrońca czy boczny ?
Na papierze to bardzo dobry transfer (jak dla mnie). Nie wiem tylko jak właśnie z pensją, ale przyda nam się taki stoper.
Przecież on nie z Lecha przychodzi, tylko z Astra Giurgiu (Rumunia)
To środkowy obrońca.
Z tego co widzę, to na naszej stronie facebookowej kibice Lecha piszą, że to bardzo dobry transfer. Więc chyba nie jest źle, ja zresztą go zapamiętałem jako solidnego stopera. Zresztą, ciężko żeby słaby zawodnik regularnie grywał w walczącym co roku o mistrza Kolejorzu.
Cracovia RCJ Napisał(a):
> To jest Środkowy obrońca czy boczny ?
Uniwersalny zawodnik. Może grać wszędzie w obronie. W Lechu jak mu się wiodło niech nam Koziolek napisze :)
Cracovia RCJ Napisał(a):
> To jest Środkowy obrońca czy boczny ?
Środkowy ale może grać też jako prawy, zagrał tak w Lechu kilka meczów za Kędziorę.
szuwarek Napisał(a):
> Przecież on nie z Lecha przychodzi, tylko z
> Astra Giurgiu (Rumunia)
W Lechu zarabiał 70K złotych miesięcznie, do Rumunii pojechał trzepać kasę i był najbardziej przeplacanym pilkarzem, 22 minuty lacznie przy zarobkach 20K euro miesiecznie, juz to widze jak u nas zagra za np 1/4 tego.
Na temat jego gry w Rumuni
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/515054/rumuni-kpia-z-huberta-wolakiewicza
z archiwum -
Piłkarz ma dylemat. Zostać w Lechu czy wyjechać do Rosji lub Włoch
mpt, 2014-11-19 09:47
Hubert Wołąkiewicz może z końcem roku pożegnać się z Lechem Poznań. Obrońcy kończy się kontrakt, a zainteresowanie jego pozyskaniem przejawiają kluby z Rosji i Włoch.
- Od jakiegoś czasu trwają rozmowy na temat nowego kontraktu. Lech jest mi bardzo bliski i dobrze czuję się w tym zespole. W Polsce chcę grać tylko w Poznaniu - powiedział Wołąkiewicz "Przegląowi Sportowemu".
Obrońca chce zostać w Lechu, ale jednocześnie zdaje sobie sprawę, że przed nim być może ostatnia szansa, by wyjechać i zarabiać w klubie zagranicznym. Kuszą go Rosjanie i Włosi.
Pozostania Wołąkiewicza chce trener Maciej Skorża, który zimą zamierza przemodelować defensywę Lecha, by grała jeszcze lepiej niż dotychczas.
Pół miliona euro za 19-letniego Bartosza Kapustkę oferował w zimie belgijski Standard Liege, ale tę propozycję Cracovia odrzuciła. Z naszych informacji wynika, że również Mateusz Wdowiak wzbudza zainteresowanie klubów zagranicznych. Krakowianie są jednak nieugięci i piłkarzy sprzedawać nie chcą. Jeśli nastolatkowie dalej będą się rozwijać jak dotychczas, to zarobić będzie można na nich jeszcze więcej. Muszą jednak grać regularnie, a tego nikt im nie zagwarantuje.gazeta.sport
Lech się tego lechisto-lechity pozbył, bo jest kiepski. Jednego Szeligę zastępujemy drugim, na dodatek mniej ambitnym
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)