Info o Bartłomieju Kasprzaku i Rafale Leszczyńskim z portalu Lajfy.com to zwykły błąd. Prawdopodobnie osoba, która pisała zapowiedź meczu zrobiła to na odwal się.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Jaka strona, taka zapowiedź. Ktoś tam dorabia po godzinach i zupełnie nie myśli pisząc te "newsy" z kosmosu. Dlatego w obu przypadkach myślę że to bzdura w kwestii tego okienka. W dodatku mielibyśmy jeszcze płacić za tego defensywnego? W klubie są zawodnicy, którzy posadzą na ławkę Dąbrowskiego jak nie zacznie GRAĆ, a ma od kogo brać przykład.
Robert Podoliński: "Nie ma tematu Kasprzaka w Cracovii"
Trener Cracovii, R. Podoliński, definitywnie wyklucza transfer pomocnika Widzewa do krakowskiego klubu. Chętnych nie ma też na innych graczy z listy transferowej.
widzewiak.pl
gdzieś wyczytałem, że Quintana rozwiązał kontrakt z arabami i być może wróci do Jagiellonii, może by go tak podebrać ?
greg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gdzieś wyczytałem, że Quintana rozwiązał
> kontrakt z arabami i być może wróci do
> Jagiellonii, może by go tak podebrać ?
Jak informuje "Przegląd Sportowy", Quintana żegna się z Arabią Saudyjską. Jakie ma opcje? Według przepisów piłkarz w jednym sezonie może reprezentować barwy tylko dwóch klubów. W tym przypadku pozostaje mu powrót do Jagiellonii. Jest jednak jeszcze inna możliwość. Hiszpan może znaleźć klub, który gra systemem wiosna-jesień.
Dani nie rozwiązał kontraktu. Jedyna mozliwosc to wypozyczenie do babyjagi
I wszystko jasne , ta kandydatura odpada .
Aż jestem zdziwiony , ze nikt nie strzelił tu jeszcze z Sebino Plaku :)
Ja zaobserwowałem już jakimś czas temu na 90minut.pl że został wyrejstrowany ;) , ale zapewne nie w naszym zasięgu .
Sreten by go zniszczył:)
Po rozwiązaniu kontraktu z Mikuliciem może wątek jeszcze odżyje ?? ;)
Mikulić odszedł to może będzie coś na jakiś transfer jeszcze :P
To zależy jak dużo mu wypłaciliśmy :)
Kogoś na lewe wahadło, żeby Bouba miał konkurencję, bo Marciniak raczej nią nie jest, i kadra może być zamknięta.
Ponoć jest spora szansa na jeszcze jeden (ostatni) transfer.
A skąd te informacje posiadasz?
Od frodo
Frodo wróć! Odkąd go nie ma na forum to same niepewne informacje i plotki, a wtedy to wszystko było wyłożone jak na tacy.. :(
Bzdura ,Trytko też już był na bank na sobotę tylko Santo nie napisał na którą - może Wielkanocną ?! :)
kiedy zrozumiecie, że to była zasłona dymna dla Jendriska ?:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)