Kruszyna więcej optymizmu i dużo zdrowia w Nowym Roku !
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
No tak bo inni już maja po dziesięciu zakontraktowanych a my o zgrozo od 2 dni dopiero trenujemy. Transfery są co kilka miesięcy jeśli ktoś nie zauważył a że realnie nie wpłynęły jeszcze na jakoś zespołu to inna kwestia. Świat się nie skończy ani dziś ani za 10 lat. Średnio co pół roku będziemy oglądać nowych w Cracovii być może kiedyś wypali (pytanie co). Jak ktoś chce oglądać piłkę najwyższych lotów to niestety zły kraj ;).
jancrac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kruszyna więcej optymizmu i dużo zdrowia w Nowym
> Roku !
Dzieki i wzajemnie ;)
Quentinie nie panikuje ani nie sieje paniki tylko wolesiemilo zaskoczyc niz jakod kilku lat rozczarowac ;)
Wole podejsc juz do sprawy z zimna glowa ;)
A czy ktos kontraktuje badz juz zakontraktowal to mi to lotto ;)
U nas transfery zawsze sa last-minute. Bierzemy tych, ktorych juz nikt nie chce i sa tani.
Mam nadzieje, że do czasu obozu w Turcji przyjdzie 1-2 solidnych piłkarzy, zeby juz zdazyli sie zgrywać. Ale pewnie bedzie tradycyjnie last minute.
[quote]Jak ktoś chce oglądać piłkę najwyższych lotów to niestety zły kraj[/quote]
Kraj dobry tylko piłkarze...
Camron Napisał(a):
> Mam nadzieje, że do czasu obozu w Turcji
> przyjdzie 1-2 solidnych piłkarzy, zeby juz
> zdazyli sie zgrywać. Ale pewnie bedzie
> tradycyjnie last minute.
>
> Jak ktoś chce oglądać piłkę najwyższych
> lotów to niestety zły kraj
> Kraj dobry tylko piłkarze...
Piłkarze świetni , tylko społeczeństwo nie dorosło żeby ich oglądać...
M.Kmita na twitter
A oto i rzeczony niezidentyfikowany Slowak .
https://twitter.com/kmita_maciej/status/552774168295776256
Co ciekawe, ten Vojtus którego testujemy był blisko Jagiellonii (podobno). Statystyki nie są imponujące, ale facet który grał dość dużo w młodzieżówkach Słowacji, trenował w Interze musi coś potrafić.. Zobaczymy co pokaże.
BARDZO dobre wspomnienia po zawodnikach z przeszłością w Interze. Brać
Wojtuś... oby tylko bez wąsów :D
Jakub Vojtus spełnia w zasadzie wszystkie najważniejsze warunki jakimi kieruje się nasz zarząd - jest za darmo i jest bez klubu :D
Ma 22 lata więc jeszcze chłopak młody, trochę świata zwiedził i w tych Włoszech czegoś nauczyć się też musiał. Może akurat będzie pasował do naszego systemu gry? Kto wie... Najważniejsze, żeby ktoś się pojawiał, aby testowali i sprawdzali pod każdym kątem.
Od powtarzania w każdym poście czym się kieruje nasz zarząd nie zmieni się tego ;). Też bym chciał byśmy rozmawiali z Interem o kupnie/wypożyczeniu obecnie tam grających zawodników. Niestety mamy możliwości na sprowadzanie byłych juniorów i bardziej lub mniej głębokich rezerw takowych klubów. W dodatku w momencie ich kariery gdy już nie koniecznie mają coś wspólnego z tymi klubami. Na marginesie dużo to on w tych młodzieżówkach nie grał, goli strzelił tyle co nic. Pożyjemy zobaczymy. Znacznie ciekawsze jest to że jego agencja menadżerska sporo piłkarzy lokuje w polskiej lidze.
Ciekawe jakie ma warunki fizyczne ?
quentin Napisał(a):
> Od powtarzania w każdym poście czym się kieruje
> nasz zarząd nie zmieni się tego ;).
Oj tam to w ramach zabawnej ironii było użyte przeze mnie. Ważne, że kogoś tam testujemy chociaż osobiście spodziewałem się (tak po wypowiedziach trenera), że przynajmniej ze dwóch jakichś mamy w miarę zaklepanych czy tam niemal "dogadanych".
No nic, pożyjemy zobaczymy...
http://www.90minut.pl/news/244/news2445193-Arkadiusz-Piech-wypozyczony-do-GKS-u-Belchatow.html
No tak... Nie był za darmo :)
Les Napisał(a):
> http://www.90minut.pl/news/244/news2445193-Arkadiu
> sz-Piech-wypozyczony-do-GKS-u-Belchatow.html
>
> No tak... Nie był za darmo :)
[b]29-letni napastnik[/b]
[b]w Legii od początku sezonu. Rozegrał w lidze cztery spotkania[/b].
Les, ile byś dał, gdybyś miał pieniądze i klub, za piłkarza z takimi "referencjami"?
Już nie wspominając jego "kwalifikacji moralnych"
Piecha to bym nie chciał u nas nawet za darmo .
a ja za kazde pieniadze bym go widzial
No ten Vojtuś to dobry napastnik . Tylko ma jedną wadę -----> goli nie strzela . Przez ostanie 3.5 roku strzelił 2 ( [b]słownie DWA[/b] ) gole .
SaNtO Napisał(a):
> a ja za [b]każde[/b] pieniadze bym go widzial
Nawet swoje?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)