Legia chce podobno zrezygnować ze Szwocha,może warto się nim zainteresować?
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
no fajnie tylko POCO
nam trzeba WAHADŁOWYCH !! w pierwszej kolejności !! typowego napadziora i stopera
$zto$ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Legia chce podobno zrezygnować ze Szwocha,może
> warto się nim zainteresować?
Na pozycji Szwocha mamy już Budzika i Kapustkę. Zgadzam się z kolegą SaNtO. Nam trzeba wahadłowych.
Według www.90minut.pl mogą do nas trafić : Jakub Kowalski (P - Ruch Chorzów), Rafał Leszczyński (B - Dolcan Ząbki), Grzegorz Piesio (P - Dolcan Ząbki), Piotr Polczak (O - Wołga Niżni Nowogród)
Czyli nikt konkretny .
Martwi mnie ze nikt nic nie pisze o jakis konkretnych nazwiskach. Nawet przymiarek badz zainteresowan malutko z naszej strony.
Ostatnie moje okienko transferowe gdzie mam nadzieje ze sie wzmocnimy jak nigdy ;)
Najlepsze transfery przychodzą znienacka :)
Szwoch grał w Legii też czasami na skrzydle, ale fakt, to przede wszystkim zawodnik środka pola i nie pobiegał sobie w tej rundzie za wiele. Pytanie tylko, czy chcą go sprzedać czy wypożyczyć.
Z przymiarkami do nas ogólnie cisza ale to może i dobrze? Wcześniej zawsze sporo się pisało i niewiele z tego wynikało. Może "zmowa milczenia" to też jakaś taktyka, bo potem jak się już rozejdzie to cena za zawodnika "magicznie" rośnie.
Gdzieś tu na forum przewijał się temat Czerwińskiego z Termaliki... ciekawe czy w klubie też na niego polują :P Może by też tak kogoś na defensywnego obok Covilo, chyba że Dąbrowski się przy nim dobrze rozwinie. Ehh...
Jesli Dabrowski bedziegral przyszla runde jak w ostatnim meczu z Korona to moze grac z Covilo spokojnie.
Mysle ze gosc ma zadatki na dobrego DP ale musi sie skupic na grze bo czesto gral jakby myslami byl gdzie indziej.
[quote]Na pozycji Szwocha mamy już Budzika i Kapustkę. Zgadzam się z kolegą SaNtO. Nam trzeba wahadłowych.[/quote]
Podoliński gra dwoma wariantami - z dwoma napastnikami (wariant Rakels + Kita + Budziński) bądź z dwoma ofensywnymi pomocnikami (wariant Rakels + Kapustka + Budziński). Santo ostatnio głosił wyższość tego drugiego, z Kapustką obok Budzińskiego, a nie zamiast.
W tej sytuacji na zmianę jest Kita, ale to już przejście do pierwszego wariantu taktycznego. W drugim pozostaje Cetnarski, który... co z nim w ogóle teraz?
No własnie , jest przecież jeszcze Cetnarski, trzeci ofensywny w środku .A ciszą to bym się nie przejmował , lubię niespodzianki .
KruszynaKSC Napisał(a):
> Jesli Dabrowski bedziegral przyszla runde jak w
> ostatnim meczu z Korona to moze grac z Covilo
> spokojnie.
> Mysle ze gosc ma zadatki na dobrego DP ale musi
> sie skupic na grze bo czesto gral jakby myslami
> byl gdzie indziej.
A te zadatki to co? Brak przegladu pola, technika na poziomie trampkarza i uderzenie celne 1/100 ? Młody chłopak, a zbiera się do oddania strzału tak czytelnie że jeszcze przed jego oddaniem już wiadomo że będzie zablokowany. Profesor chyba sobie wmawia że ma młodzieżowego reprezentanta którego wystawiając do składu opchnie gdzieś za jakieś pieniądze i chyba tylko dlatego jest on jeszcze w klubie.
Może Mrozik się rozwinie.
Jest M. Covilo , młodzi mają sie od kogo uczyć .
hank Napisał(a):
> Jest M. Covilo , młodzi mają sie od kogo uczyć
> .
czasami starszy mógłby się coś nauczyć od młodszego;) np Zjawiński od Kapustki (Bartek w 10 meczach (348 min) strzelił już bramkę:)
dddarek Napisał(a):
> Na pozycji Szwocha mamy już Budzika i Kapustkę.
> Zgadzam się z kolegą SaNtO. Nam trzeba
> wahadłowych.
>
> Podoliński gra dwoma wariantami - z dwoma
> napastnikami (wariant Rakels + Kita + Budziński)
> bądź z dwoma ofensywnymi pomocnikami (wariant
> Rakels + Kapustka + Budziński). Santo ostatnio
> głosił wyższość tego drugiego, z Kapustką
> obok Budzińskiego, a nie zamiast.
>
> W tej sytuacji na zmianę jest Kita, ale to już
> przejście do pierwszego wariantu taktycznego. W
> drugim pozostaje Cetnarski, który... co z nim w
> ogóle teraz?
wg mnie wyżej sprawdził się jeszcze Diabang. tak więc jeśli Rakels na szpicy to mamy dwa miejsca obok niego a wybierac mozna z Budzika, Kapustki, Cetnara i Diabanga właśnie. Ewentualnie również Kity i Zjawińskiego. Myślę, że to dość. A jeśli miałby przyjść ten cały Trytko czy Piątkowski to zatrudnianie Szwocha czy innego OP byłoby idiotyzmem podczas gdy nie ma się wahadeł a te w tym systemie robią robotę największą.
oglądam ostatnio dużo angielskiego gtsu ze wzgledu na system wlasnie (Juventus również - ale to jasne) i rola w ostatnich meczach Valenci i Younga jest wielka. A są przecież drugim wyborem na tych pozycjach. Docelowo ma to byc Shaw i Rafael a wiec ofensywie usposobieni obroncy. Jak w Juventusie (Lichstainer, Eva, Asamoah)
Kamil Zapolnik (182/77) - 22 letni napastnik z Olimpii Zambrów (lider III ligi Podlasko- Warminsko-Mazurskiej) strzelił w 1 rundzie 20 bramek ( na 55 całej drużyny) przechodzi do Wigry Suwałki - czyżby trenerowi RPodolińskiemu umknął taki napastnik? można było go zaprosić na ostatnie testy (na początku grudnia) wraz z Kunem i Banaszewskim
szuwarek nie rozśmieszaj mnie... 22-letni zawodnik to do nas trafił ostatnio ale do rezerw. Ty serio chcesz gościa z 3 ligi? widzisz, Zjawa też miał 20 bramek z tym że w 1 LIDZE. a ile ma u nas? serio nie mogę uwierzyć, że napisałeś to Ty... chcieć gościa z 3 ligi, myśląc, że podtrzyma ten poziom w ekstraklasie...
gural Napisał(a):
> szuwarek nie rozśmieszaj mnie... 22-letni
> zawodnik to do nas trafił ostatnio ale do rezerw.
> Ty serio chcesz gościa z 3 ligi? widzisz, Zjawa
> też miał 20 bramek z tym że w 1 LIDZE. a ile ma
> u nas? serio nie mogę uwierzyć, że napisałeś
> to Ty... chcieć gościa z 3 ligi, myśląc, że
> podtrzyma ten poziom w ekstraklasie...
czytaj ze zrozumieniem;)
Mea Culpa
http://www.transfermarkt.pl/sanel-ibrahimovic/profil/spieler/125136
Może warty uwagi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)