paluch Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Może ten napastnik to Świerczok ?
No nie wiem czy Świerczok u nas = problemy?
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Na razie nikt pary z gęby nie puści .A ploteczek na razie brak .
Świerczok chyba do Zawiszy piszą na 90 minut
No to Świerczok z głowy i karuzelę domysłów można kontynuować. Niech żyje radosna twórczość. A wszystkim fanom życzę Wesołych Świąt!
Myślałem że taka gwiazda zasili Lechię :)
Bum bu rumbum> > Bum bu rumbum, bum bu rumbum, no i Żytko pyk., bum bu rumbum a Marciniak pyk..........do swojej bramki !
Sugerujesz, że ściągamy Żyro? To nazwisko nie jest przy Kałuży lubiane. :-)
Legia się ceni, a poza tym pamiętaj, że w sprawie Żyro Legia wystosowała śmieszny list do klubów europejskich z ofertą.
dddarek Napisał(a):
> Sugerujesz, że ściągamy Żyro? To nazwisko nie
> jest przy Kałuży lubiane. :-)
Jego ego nie za bardzo do nas pasuje .
peterpee Napisał(a):
> Świerczok chyba do Zawiszy piszą na 90 minut
Ufff odetchnąłem z ulgą. :)
hank Napisał(a):
> Na razie nikt pary z gęby nie puści .A ploteczek
> na razie brak .
Jak to brak.;) Przy kupnie biletów na Puchar Polski w hokeju słyszałem, że ma u nas grać Kowalski z Ruchu, Piesio i Leszczyński z Dolcanu.
Mam nadzieję , ze to nie będą te trzy mocne transfery, mające robić różnicę.
no, to już jest tych trzech, którzy znacząco maja podniesć poziom :D
Ludzie przecież te 3 nazwiska wiszą na 90 min.pl już 2 tygodnie. Nic nowego i nic o tym nie wiadomo (plotki? )
Jeżeli ten Świerczok naprawdę chce do Zawiszy, to potwierdzi się hipoteza, pojawiająca się tu tylko półgębkiem (bo najgorszy człowiek w galaktyce, obok Ziobry, to jak wiadomo Tabisz), że to jest jednak głupi chłop. Szanse Zawiszy na uratowanie się przed spadkiem są mniej niż znikome.
Moze nie ma innych opcji? Tak jak Stawowy zapewne nie mial... Pogra pol roku, Zawisza spadnie a on jak sie dobrze zaprezentuje to pojdzie gdzie indziej. Poza tym finansowo pewnie zle tam nie bedzie mial.
Z tym Trytką to mam nadzieję, że opcja absolutnie rezerwowa, jak już nikogo lepszego nie uda się ściągnąć.A już najlepiej żeby tylko straszak.
Też mam taką nadzieję, ale jeśli już do tego transferu dojdzie, to mam nadzieję że trener Podoliński bardzo go chce tak samo jak to miało miejsce z Rakelsem - wtedy może mile się zaskoczę, ale do tej pory nie pokazał niczego szczególnego.
Z tym Trytką to jest głupi żart, może jeszcze Gołębiewskiego czy Zieliński niech do nas wróci ?
kkk_84 Napisał(a):
> Z tym Trytką to jest głupi żart, może jeszcze
> Gołębiewskiego czy Zieliński niech do nas
> wróci ?
Albo Okińczyc lub Grzegorzewski .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)