jakbym umiał śpiewać, to bym im na Piaście zaśpiewał na znaną melodię (Żołnierz i panna - Mazowsza)
Chociaż im Cracovia wisi
pojechali po remisik
pojechali gdzieś pod Szczecin
dali ograć się jak dzieci
Ha ha ha, choć się układało
ale się zes.r.a.ło hahahahaha
Ha ha ha, ograł ich badziewiak
s.p.i.e.rda.lać na drzewo hahahahaha
-
-
(GLOS) [PP 1/4] Błękitni Stargard Szczeciński - Cracovia 4.03.2015 godz. 14.00
Mi? Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jakbym umiał śpiewać, to bym im na Piaście
> zaśpiewał na znaną melodię (Żołnierz i panna
> - Mazowsza)
>
> Chociaż im Cracovia wisi
> pojechali po remisik
> pojechali gdzieś pod Szczecin
> dali ograć się jak dzieci
>
> Ha ha ha, choć się układało
> ale się zes.r.a.ło hahahahaha
> Ha ha ha, ograł ich badziewiak
> s.p.i.e.rda.lać na drzewo hahahahaha
Lubię To!
Dla zainteresowanych dzisiaj trening kopaczy piorunującego wczorajszego meczu o 16 a jutro o 10
Jeśli nie będą potrafili w rewanżu przejść Błękitnych należy im zrównać pensje do poziomu rywala. Aż do czasu gdy znów dojdą do tego poziomu w PP.
nie mowiac o tym, w jakich nastrojach i jak "zmobilizowani" przez nas beda sie szykowac do meczu z sasiadka - po ewentualnym odpadnieciu
Wystawiłbym w rewanżu rezerwy, łącznie z trenerem. Zakładam że są lepiej przygotowani, a ambicji będą mieć > niż "piłkarze" Błękitnych.
Jesli nasze grojki daly z siebie wszystko to ja prosze, zeby kluby wymienily sie zawodnikami.... dali z siebie wszystko i wpierd*ielili z pol amatorami... Pensje poobcinac!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje, ze kibicowska delegacja odwiedzi tych pajacow przed derbami
Trener Błękitnych: W rewanżu gol dla Cracovii będzie kwestią czasu
- Stawianie autobusu w Krakowie nie przejdzie - mówi Krzysztof Kapuściński, trener Błękitnych Stargard Szczeciński. Jego drużyna w pierwszym ćwierćfinale Pucharu Polski wygrała z Cracovią 2:0.
Kapuściński po czwartkowym meczu nie miał czasu na świętowanie, bo spieszył się do Białej Podlaskiej na kurs trenerów UEFA A. - Mam kolejne obowiązki. Ale po meczu odebraliśmy tyle życzeń, maili, wiadomości z gratulacjami, że głowa mała. Dobrze wykonaliśmy swoje zadanie i teraz czekamy na rewanż - mówi szkoleniowiec w rozmowie z portalem "Łączy nas piłka".
Cracovia zagrała skandalicznie, a Błękitni potrafili to wykorzystać. - W trakcie meczu widziałem, że może być dobrze. Pierwsze spotkanie to zawsze niewiadoma. Moi zawodnicy jednak świetnie wytrzymali presję, w szatni już zauważyłem, że nie pękają. Zero strachu, pokazali, że są dobrymi piłkarzami - cieszy się Kapuściński.
Do pełni szczęścia potrzeba jego zespołowi dobrego wyniku w rewanżu (17 marca w Krakowie). - Ten mecz będzie dużo gorszy. Cracovia zagra u siebie i będzie chciała pokazać miejsce w szeregu. Mamy jednak pomysł na grę, tonujemy hurraoptymizm i czekamy na rewanż. Stawianie autobusu w Krakowie nie przejdzie. Kwestią czasu będzie gol dla Cracovii. Ta drużyna ma silnych i wysokich piłkarzy, i to wykorzysta. Mamy dużo szacunku do rywala, ale koncentrujemy się na swoim celu. A jest nim półfinał - dodaje trener drugoligowca. (gazeta.sport)
Po "Wojna, wojna, wojna" miny im zrzędną B)
Aro Napisał(a):
> Po "Wojna, wojna, wojna" miny im zrzędną B)
Ich klawisz naszych pozamyka i stanie się pokój...i spokój w kibicowaniu PP. :(
Ciekawe kto krzyknie to "wojna wojna wojna", chyba nasz znakomity i odpowiedzialny prezes w skyboxie, po takiej szopce to frekwencja zleci na łeb na szyje, i nie że słaba wiara tylko ludzie mają dość błazenady, dodam że puchar gramy we wtorek o 17:45...
Ave Cracovia Napisał(a):
> ZRÓBMY KU.WA JAKIS PROTEST CZY JAKAS AKCJE MOZNA
> BY BYLO ZORGANIZOWAC PRZECIWKO TYM MATOLOM KTORZY
> HANBIA NASZA CRACOVIE!!! @#$%& ILE BEDZIEMY
> JESZCZE NA TO PATRZEC...
Jaki protest?? Dla przykładu trzeba dwóm, trzem liścia wypłacić! Na początek Marciniakowi za bezczelne P.I.E.R.D.O.L.E.N.I.E, że c.huje dali z siebie wszystko!
Pensje im k.urwa sciac!
Przydługawe post scriptum:
W c.h.u.j.u ich mam. Oni się nie utożsamiają z klubem, nie potrafią wykrzesać z siebie profesjonalizmu dla klubu i dla kibiców na boisku, to ja się z takimi p.i.z.d.a.m.i nie będę utożsamiał.
Kiedyś ich broniłem, ale nigdy więcej. Skoro to ich zawód, to trzeba ich rozliczać.
139. zmiana trenera też c..h.uja da - widzimy efekty ciągłych zmian trenerów od 10 lat.
Zostawiłbym jeszcze złotoustego, choć też zaczyna w moich oczach tracić, a na początek zacząć od w.y.p.i.e.rdolenia paru na trybuny. Jak trafią do rezerw, to jeszcze im s.p.i.e.r.d.o.l.ą wyniki.
Mam dość tej błazenady, hańby i wstydzenia się za tych p.e.d.a.ł.ó.w
Jak ja coś spieprze w robocie parę razy, to mi podziękują za współpracę, a tych błaznów muszę cały czas oglądać.
Jedyne, co mnie jeszcze przyciąga, to ludzie, kibice. Zawsze człowiek spotka znajomych, napije się, pośmieje. Niestety ostatnio muszę mocniej chlać, bo się k.u.r.w.a nie da tego syfu prezentowanego przez błaznów oglądać. To jest masochizm od lat. W dupie mam sukcesy (choć podniosłyby frekwencję), chce żeby przestali kompromitować mój ukochany Klub.
Dla mnie oni nie są częścią Klubu i dla takich c.h.u.j.ó.w nie mam już żadnego szacunku. Cały już straciłem...
hamer jr Napisał(a):
> Ave Cracovia Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > ZRÓBMY KU.WA JAKIS PROTEST CZY JAKAS AKCJE
> MOZNA
> > BY BYLO ZORGANIZOWAC PRZECIWKO TYM MATOLOM
> KTORZY
> > HANBIA NASZA CRACOVIE!!! @#$%& ILE BEDZIEMY
> > JESZCZE NA TO PATRZEC...
>
> Jaki protest?? Dla przykładu trzeba dwóm, trzem
> liścia wypłacić! Na początek Marciniakowi za
> bezczelne P.I.E.R.D.O.L.E.N.I.E, że c.@#$%& dali
> z siebie wszystko!
> Pensje im@#$%& sciac!
>
> Przydługawe post scriptum:
> W c.h.u.j.u ich mam. Oni się nie utożsamiają z
> klubem, nie potrafią wykrzesać z siebie
> profesjonalizmu dla klubu i dla kibiców na
> boisku, to ja się z takimi p.i.z.d.a.m.i nie
> będę utożsamiał.
> Kiedyś ich broniłem, ale nigdy więcej. Skoro to
> ich zawód, to trzeba ich rozliczać.
> 139. zmiana trenera też c..h.uja da - widzimy
> efekty ciągłych zmian trenerów od 10 lat.
> Zostawiłbym jeszcze złotoustego, choć też
> zaczyna w moich oczach tracić, a na początek
> zacząć od w.y.p.i.e.rdolenia paru na trybuny.
> Jak trafią do rezerw, to jeszcze im
> s.p.i.e.r.d.o.l.ą wyniki.
> Mam dość tej błazenady, hańby i wstydzenia
> się za tych p.e.d.a.ł.ó.w
> Jak ja coś spieprze w robocie parę razy, to mi
> podziękują za współpracę, a tych błaznów
> muszę cały czas oglądać.
> Jedyne, co mnie jeszcze przyciąga, to ludzie,
> kibice. Zawsze człowiek spotka znajomych, napije
> się, pośmieje. Niestety ostatnio muszę mocniej
> chlać, bo się k.u.r.w.a nie da tego syfu
> prezentowanego przez błaznów oglądać. To jest
> masochizm od lat. W @#$%& mam sukcesy (choć
> podniosłyby frekwencję), chce żeby przestali
> kompromitować mój ukochany Klub.
> Dla mnie oni nie są częścią Klubu i d la takich
> c.h.u.j.ó.w nie mam już żadnego szacunku. Cały
> już straciłem...
PODPISUJE się pod tym postem dwoma rękami.
Pajacyki-Pilkorzyki mam Was serdecznie dość czas na zmiany albo w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.ć z tego klubu
Pzdr
Ja chętnie na rewanż pojde, chłopaki ze Stargardu zasłużyli na to by zagrać przy pełnych trybunach a pewnie dla wielu z nich to duże wydarzenie ;)
hamer jr
Jak trafią do rezerw, to jeszcze im
> s.p.i.e.r.d.o.l.ą wyniki.
Hehe dzięki Hamer jr, z tym zdaniem w końcu banan na ustach zawitał:)
Dopóki grajki typu: Żytko, Marciniak, Szeliga, Nykiel będą w kadrze pierwszego zespołu, dopóty nie będzie dobrze.
Nie mogę pojąć tego czemu zmieniają się trenerzy, a te piłkarskie miernoty mają ciągle "plac" w drużynie.
Mistrz samobiczowania w akcji:
Porażka z drugoligowcem, i to w tak fatalnym stylu, nie przystoi drużynie z ekstraklasy. W słowach nie przebiera Mateusz Żytko: - Nie ma co opowiadać bajek. Zagraliśmy bardzo słaby mecz. Do tej pory ślizgaliśmy się w tym Pucharze Polski, a teraz się nie udało. Nakładam kaptur głęboko na głowę, bo wstyd pokazywać się w Krakowie - przyznaje obrońca. - Daliśmy plamę, trzeba wypić czarę goryczy. Nie będziemy opowiadać, że wygramy w rewanżu albo w lidze, bo nikt nam nie uwierzy.
więcej:
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,17527073,Cracovia_w_kapturze_na_glowie.html
A w puencie nie powinno być czegoś o przeproszeniu kibiców i chęci rewanżu na Błękitnych na naszym stadionie?
Po takim meczu powinni stracić prawo do noszenia pasiastych koszulek i grać z rywalami na czarno do czasu zmazania hańbiącej "plamy". Ciekawe, ze do dziś nie ma praktycznie żadnej reakcji klubu i wszystko kończy się na słowach...
Też jestem za tym aby nie grali w pasiastych koszulkach bo po prostu na nie, nie zasługują. To nie jest obowiązek zakładania a zasczyt. A brak reakcji mnie nie dziwi. Bo zarząd od dawna ma w dupie klub. Ważne żeby była medialna.
Nie powiem by ten wynik mnie jakos specjalnie zdziwil. Ta druzyna potrafi wszystko
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)