Trzeba podtrzymać passę. To przybliży nas bardzo do czwórki PP.
Tylko zwycięstwo.
-
-
[14] KH Sanok - Cracovia | piątek, 31.10.2014, godz. 18:00
w Sanoku ostatnio nam dobrze idzie, więc trzeba to podtrzymać :)
taka ciekawostka - wiecie, że to będzie mecz o 7-me zwycięstwo w lidze z rzędu? Ostatni raz serię wygranych długą na co najmniej 7 spotkań mieliśmy dosyć dawno temu, bo w sezonie 2010/11. Czyli to jest 4-ty sezon kiedy czekamy na taką serię. mieliśmy przez te 3 lata serie po 6 zwycięstw, ale 7-go dołożyć się nie udawało (bywało, że serię kończył nam właśnie Sanok). Dal przypomnienia dodam jeszcze, że tamta seria powyżej 6 z sezonu 2010/11 wynosiła dokładnie 16 spotkań, od 11 stycznia do 19 lutego. Pokonaliśmy wtedy kolejno: Naprzód, Sanok, Krynicę, Podhale, Tychy, Zagłębie, Stoczniowiec, Unię, Jastrzębie, Naprzód, Sanok, Krynicę, 3 razy Zagłębie (1/4 p-o) oraz Jastrzębie. Pokonało nas dopiero 21 lutego Jastrzębie w 2-gim spotkaniu 1/2 finału p-o. I to dopiero w karnych. Dla nas strzelił Leszek, a spudłowali Słaboń i Kostuch, zaś dla JKH strzelili Słodczyk i Kral natomiast spudłował Lipina. I te nazwiska niech świadczą najlepiej o tym jak dawno temu to było i ile na taką serię czekamy. Leszek teraz jest w przeciwnym klubie, Kostuch nie gra chyba w ogóle, Kral skończył karierę, Lipiny nie ma już drugi sezon nie tylko w Jastrzębiu, ale nawet w naszej lidze (o ile jeszcze w ogóle gra w niższych ligach czeskich), zaś Słodczyk zdążył się przetransferować do Katowic i Polonii. Na sześciu strzelających w tym samym miejscu ostał się jeden jedyny Słaboń!
Ciekawe czy się uda dobić do tej 7mej wygranej? Oby :)
Kciuki trzymam, ale Sanok ostatnio graa naprawdę skutecznie.
To nie jest ta sama drużyna co na początku sezonu.
No i ten niesamowity Pietrus.
Wczoraj oglądałem fragmenty ich meczu z Unią i nie Pietrusa bym dał na miejscu nr 1, ale Pittona. Gość zaczął bronić naprawdę ponadprzeciętnie, to już nie jest tamten ciapek z września, w którego można było walić jak w bęben.
Będzie ciężko wywalczyć komplet punktów, ale bilans ostatnich spotkań w Sanoku jest na naszą korzyść (:P) . Chłopakom zdecydowanie lepiej układała się gra na wyjeździe na wrogiej ziemi.
Będzie gdzieś transmisja?
Wygramy ;)
Ponurakus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Będzie ciężko wywalczyć komplet punktów, ale
> bilans ostatnich spotkań w Sanoku jest na naszą
> korzyść (:P) . Chłopakom zdecydowanie lepiej
> układała się gra na wyjeździe na wrogiej
> ziemi.
>
> Będzie gdzieś transmisja?
Transmisja tradycyjnie na esanok.pl - start pewnie około 17.50.
[quote=Wojcieszek]
Transmisja tradycyjnie na esanok.pl - start pewnie około 17.50.
[/quote]
Tak z ciekawości; dogadali się już z klubem? Bo chyba sezon czy dwa sezony temu, były jakieś problemy, i transmisje były płatne.
Wygląda na to, że sprawy zostału uregulowane - teraz jest bezpłatna transmisja. W trakcie transmisji kilka razy pojawia się komunikat, że jej sponsorem jest Ciarko... myślę, że główny sponsor klubu z Sanoka zrobił taki ukłon w kierunku kibiców tej drużyny mieszkających poza miastem i zapewnił szeroki dostęp do relacji video.
Wybiera się ktoś na ten mecz?
Ja z miłą chęcią. Pasowało by na kilka aut, żeby przestali bluzgać na NAS, bo są twardzi jak są sami u siebie....
Info w sprawie jutrzejszego meczu:
- TRANSMISJA - [b][url=https://www.youtube.com/watch?v=W0XeJDjeXQo]TUTAJ[/url][/b]
- w Sanoku na 75% zagra nowy napastnik - [b][url=http://www.eliteprospects.com/player.php?player=16691]Mike Cichy[/url][/b]
burek1301 Napisał(a):
> Ja z miłą chęcią. Pasowało by na kilka aut,
> żeby przestali bluzgać na NAS, bo są twardzi
> jak są sami u siebie....
Ja na pewno jade. Jakby jechalo wiecej osob to mozemy spotkac sie gdzies przed sanokiem.
Wojcieszek Napisał(a):
> - w Sanoku na 75% zagra nowy napastnik - Mike
> Cichy
Wygląda na to, że zagra bez jednej ręki;)
Mam nadzieję że nasi dzisiaj wyjdą skoncentrowani od pierwszych minut , rywal ciężki ale nie taki co by się nie dało go ograć.
Liczę na wygraną i trzymam za to kciuki . Cracovia Pany !
Piękna akcja Valcaka:)
Brawo Denis !
Big Mac trafił :)
Przydałby się zegar z czasem w tej transmisji....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)