Walczymy dalej o udział w PP!
-
-
[6] Gks Tychy vs Cracovia | piątek, 10.10.2014, godz. 18:00
I znowu rozdarte serce agenta......
[quote=torreador]
I znowu rozdarte serce agenta......
[/quote]
Możesz mnie oświecić o co Ci chodzi? Najlepiej na PW.
Sanok ograny, teraz czas na Tychy i w niedzielę walka z JKH.
Jeśli te mecze wygramy to będzie najlepszy tydzień od dawien dawna ;)
ps. będzie gdzieś transmisja??
Wybiera się ktoś autem w piątek na mecz do Tychów i ma miejsce ????
Mam nadzieje że Liotti i McCauley w meczu z Sanokiem byli faktycznie zmęczeni podróżą. Tak więc w Tychach pewnie powalczą na wyższych obrotach. Skoro udało się wygrać z Sanokiem to i z Tychami powinno być dobrze - liczę na coś więcej ze strony US Force tzn. na bramki i asysty.
Wygramy!
po dlugim locie, zmianie strefy czasowej to mozna im wybaczyc, chociaz Liotti wygladal na lepiej zaklimatyzowanego :)
co do meczu z Tychami - patrzac na to jak grali z Orlikiem i Unia mamy szanse :)
Chociaz my ani z Unia ani z Orlikiem jeszcze nie gralismy, a i wielki Sanok cos slabszy ostatnio, no ale jestem dobrej mysli :)
McCauley dowiedział sie że za bójki u nas są kary meczu i biedak teraz będzie musiał bramki strzelać.
Do piątku musi sobie to wszystko w głowie poukładać. Ponoć że jak komuś na meczu w łeb nie wypali to wysypki dostaje :-)
niech tam wypala raz na 9 spotkań, a w reszcie strzela bramki - myślę ze dla zdrowia wystarczy ;)
no i w piatek zagra juz Kuzin (nie wiem czyj ale kuzin ;) )
http://hokej.net/pl/news,artykul,5,34192,kuzin-dotarl-do-tychow.html
Wie ktoś czy będzie transmisja, czy nastawiać się na relację tekstową?
Na kanale yt Gksu Tychy.
Blizzy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na kanale yt Gksu Tychy.
Dzięki wielkie!
Czy moglby ktos wsadzic linka z ta transmisja z gory dzienkuje:)
Kto może, niech jedzie do Tychów :).
do zobaczenia w Tychach ! :)
Bardzo chetnie ale nie da rady zycze milego ogladania i czekam na tego linka prosze
jest ta transmisja?
dajcie linka, proszę :)
:) też czekam by ktoś to zrobił , na razie nic nie wyszukałem i wątpię by coś obejrzeć , pozostaje tekstówka
Znalazłem tylko taką tekstówkę: http://www.hokejfan.pl/m,1460,tychy-krakow
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)