Żreć trawe ....niby takie proste,może nasi zaczną to praktykować w drugiej połowie :)
-
-
(GLOS) [11]lechia-betony Gdansk - Cracovia 4 października, 18:00
wISŁA przenosi grę na drugą stronę :D
http://aliez.tv/live/4_81602/ Link do transmisji bez żadnych przerw.
dzięki Soprano:)
Sławek do zmiany JUŻ bezapelacyjnie
ile jeszcze strat Sławka???
No i zmiana Cetnarski za Szeligę.
Budziński do zmiany jak cała reszta... Zostawić tylko Kapustkę.
ale kicha...
Komentatorzy w końcu powiedzieli coś mądrego...Szkoda, że dotyczy to naszej obrony....
Sędzia ewidentnie nie ogarnia.
ja przypuszczałem że tak będzie. Tak naprawdę całą rundę gramy chałę, a tylko wygrane derby co poniektórym zamazały rzeczywistość. Nie ma się co oszukiwać jesteśmy kandydatem do spadku. W 2011 też wygraliśmy derby u siebie a sezon skończył się jak się skończył....
Najlepsza nasza okazja na bramkę zaprzepaszczona...;/ Takie sytuacje muszą zakończyć się golem (strzał Dialiby)
Beztroskie klepanie piłką naszej obrony,kolejny akt...W ataku podoba mi się D.Nowak.
Ja pierdole,ile niecelnych podan można zrobic w jednym meczu?
Trzeba przyznać, że wejście Nowaka rozruszało grę ofensywną naszego zespołu. Rakels ma z kim pograć, dostaje coraz więcej piłek.
Cetnarski lepszy od Dąbrowskiego w środku
Betony mogły sobie wybudować staadion na 50 tys :D
Cetnarski mógłby następny mecz zagrać od początku.
noż kurwa.....zaczynam podejrzewać, ze te podania Cetnarskiego sa specjalnie za plecy...
Budzik i jego trzymanie piłki :D
&^%$#$# Dawid....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)