Powinien zagrać w Gdańsku bo później są 2 tyg. i będzie miał czas na leczenie.
A wogóle to myślę że to przedmeczowa ściema Podolińskiego
-
-
(GLOS) [11]lechia-betony Gdansk - Cracovia 4 października, 18:00
Niestety Twitter donosi, że Miro nie poleciał do Gdańska :(
Może się powtarzam ale wolę zdrowego piłkarza a nie takiego który gra '' na blokadzie'' i na 50 % a nie na 100 .
Poza tym na meczu z betonami swiat sie nie kończy a Miro bedzie jeszcze miał czas by nacieszyc nasze oczy .
Kurczaczek, może w końcu odblokuje się Nowak i pokaże swój talent...
Marcin Pietrowski (Lechia-boczny obrońca), strzelec jeden z bramek w poprzednim sezonie przeciwko Cracovii-
W sobotę lechiści zmierzą się na własnym stadionie z 13. w tabeli Cracovią, która jako jedna z trzech drużyn nie zdołała jeszcze w tym sezonie wygrać meczu na wyjeździe.
- W tej potyczce najważniejsze są trzy punkty. Mamy coś do udowodnienia, bo pomimo dobrej gry i prowadzenia w Zabrzu z Górnikiem 2:1 nie udało nam się wygrać. Dlatego odczuwamy też spory niedosyt - zapewnił.
Ze swojego dorobku z pewnością nie są również zadowoleni krakowianie. - Wydawało się, że "Pasy" notują spadek formy, bo za wiele punktów nie uciułali, tymczasem w ostatniej kolejce pokonali w derbach Krakowa 1:0 Wisłę, czyli pretendenta do mistrzowskiego tytułu. Oglądałem to spotkanie i moim zdaniem Cracovia była odrobinę lepsza. Goście stracili jednak bramkę już po doliczonym czasie gry i wiem, jak to boli. Przecież w tym momencie wszyscy byli pogodzeni z remisem, a po przypadkowej sytuacji i błędzie obrońcy Wisły, który skiksował i wybił piłkę na róg, jego drużyna przegrała mecz - dodał.
W konfrontacji z Górnikiem Lechia także dała sobie wbić gola po rzucie rożnym. 26-letni zawodnik potwierdził, że od niepamiętnych czasów jego zespół ma problemy ze stałymi fragmentami gry.
- Tracimy z nich sporo bramek, a sami niewiele zdobywamy. W Zabrzu udało nam się jednak w takiej sytuacji trafić do siatki. W dodatku Cracovia gra podobnie jak Górnik, czyli trzema obrońcami w środku i dwoma skrajnymi defensorami, dlatego też nasza taktyka będzie zapewne zbliżona do tej, którą stosowaliśmy w Zabrzu. Tam zagraliśmy bardzo dobrze i zneutralizowaliśmy atuty gospodarzy. Wierzę, że teraz również zaprezentujemy się z korzystnej strony
Czas ku temu juz najwyższy .
Orientuje sie ktos może czy Radio Krakow relacjonuje jeszcze nasze mecze??? Już długie lata nie słuchałem a dzisiaj zostanie mi tylko radio??? I jeszcze jedno pytanie. Da rade sluchac ww radia ns tel???
[i]Cracovia na ten mecz poleciała wczoraj. Tak, to nie pomyłka, klub zafundował piłkarzom podróż samolotem. Za wyborem tego środka transportu stoi kierownik drużyny Tomasz Siemieniec, który przekonał prezesa Janusza Filipiaka do lotu w jedną stronę[/i].
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3596985,cracovia-bez-covilo,id,t.html
Kadra Cracovii na mecz lECHIĄ: http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Kadra-Cracovii-na-mecz-Lechia
Przedstawiamy kadrę Cracovii na mecz 11. kolejki T-Mobile Ekstraklasy Lechia Gdańsk ? Cracovia, który zostanie rozegrany w sobotę, 4 października 2014 r. o godz. 18:00.
W porównaniu z poprzednim meczem ligowym z Wisłą Kraków w kadrze meczowej Cracovii nastąpiła jedna zmiana. Miejsce Miroslava Covilo zastąpił Łukasz Zejdler.
Przy ustalaniu kadry meczowej trener Robert Podoliński nie mógł skorzystać z trzech kontuzjowanych zawodników: Miroslava Covilo, Matko Perdijića i Tomislava Mikulica.
Kadra Cracovii na mecz z Lechią Gdańsk:
[b]Pilarz, Stępniowski, Rymaniak, Nykiel, Żytko, Marciniak, Jaroszyński, Deleu, Szeliga, Dąbrowski, Zejdler , Kapustka, Budziński, Cetnarski, Dialiba, Dudzic, Rakels, Nowaka[/b]
bsk.wk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Orientuje sie ktos może czy Radio Krakow
> relacjonuje jeszcze nasze mecze??? Już długie
> lata nie słuchałem a dzisiaj zostanie mi tylko
> radio??? I jeszcze jedno pytanie. Da rade sluchac
> ww radia ns tel???
Na pewno sie da sluchac w telefonie ale czy transmituja to nie wiem.
W programie RK w od godz. 18 do 20 jest audycja Sport w Radiu Kraków. Więc będą mówić o naszym meczu, ale czy to będzie relacja ciągła to wątpie.
Zapewne znajdzie się z 15 ważniesjzych wydarzeń sportowych tego dnia, jak to w Radio Kraków
Ok. Dzieki Pany. Lepsze to niz nic. Dawniej z 10 lat temu to jak byl mecz to wiadomo bylo, ze praktycznie od dechy do dechy bedzie relacja, no ale pozniej zaczelo sie to niestety zmieniac.
Kadra Cracovii na mecz z Lechią Gdańsk:
Bramkarze: Krzysztof Pilarz. Krystian Stępniowski.
Obrońcy: Paweł Jaroszyński, Adam Marciniak, Krzysztof Nykiel, Bartosz Rymaniak, Mateusz Żytko.
Pomocnicy: Marcin Budziński, Mateusz Cetnarski, Łukasz Zejdler, Damian Dąbrowski, Deleu, Boubacar Diabang, Bartosz Kapustka, Sławomir Szeliga.
Napastnicy: Bartłomiej Dudzic, Dawid Nowak, Deniss Rakels
[i]przy ul. Kałuży cały czas myślą o awansie do czołowej ósemki - mówi Kazimierz Węgrzyn, były obrońca Cracovii, ekspert nc+[/i].
W studio Canal+ program "Gorączka piłkarskiej Soboty" rozpocznie za chwilę Filip Surma.
Do Gdańska wyjechali i będą komentować mecz Pasów: Tomasz Smokowski i Wojciech Jagoda
Wieczorem w programie Liga+ w roli eksperta wystąpi Krzysztof Przytuła (poprowadzi Rafał Dębiński).
Donoszą z Gdańska, że w tej chwili piękna pogoda i 17 stopni C w cieniu.
Do tego sobota. Fatalne warunki do gry dla polskich piłkarzy. ;-)
Pilarz - Rymaniak, Żytko, Marciniak - Deleu, Szeliga, Dąbrowski, Kapustka, Diabang - Budziński, Rakels.
remis biore w ciemno
Polecam transmisje na [url=http://meczenazywo.org]meczenazywo.org[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)