Diabeł, wymień te 3 punkty, bo się nie domyślam:)
-
-
(WIKTORIA) [PP] Ostrovia Ostrów - CRACOVIA 1 : 2
6 dni później
Z Ostrovią w środę 29 października o.....[b]13:00[/b]: http://www.90minut.pl/news/240/news2404091-PP-Terminy-meczow-1-8-finalu.html
Rozumiem , że nie udał się Ostrovii przenieść meczu na najbliższy weekend?
Wtedy mają grać drużyny, w których nie było powołanych do reprezentacji.
Czyli to my się nie łapiemy:
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/deniss_rakels_w_kadrze_lotwy
W związku z planowanymi transmisjami telewizyjnymi w stacji Polsat Sport, Departament Rozgrywek Krajowych PZPN wyznacza obligatoryjne terminy rozegrania meczów 1/8 Finału rozgrywek o Puchar Polski w sezonie 2014/2015:
Ostrowski klub wspólnie z Cracovią Kraków czynił starania, aby mecz rozegrać w weekend 11-12 października przy udziale dużej rzeszy kibiców. Kierowane pisma i rozmowy z władzami PZPN nic nie pomogły.
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z Okocimskim wygrali z palcem w ..., teraz czas na 1/8 Pucharu Polski,
a rywalem będzie Ostrovia Ostrów, która wygrała z Ruchem Chorzów.
Ostrovia to na papierze najsłabszy uczestnik 1/8 PP
Naszego zwycięstwa nikt niedoceni, a z porażki będzie rechot
a co do intro kkk_84:
> Z Okocimskim wygrali z palcem w ...,
No to powiem nieźle poleciałeś
drugoligowiec grając w 10 zamknął nas na połowie
i jakby Pączek nie zrobił Cabaja to nie wiem jakby się to skończyło
Trzeba mieć w futbolu szczęście
ale nie wiem czy można zakładać że mamy na nie abonament...
no tak nie dałem ;) na końcu.
kkk_84 Napisał(a):
> no tak nie dałem ;) na końcu.
Spoko, Ja np wyczułem ironie. Pozdrawiam :)
A ta Cracovia Kraków to co to za klub?
Po tym co graliśmy w Brzesku to naprawdę ciężko żeby nie wyczuć ironii w tym co napisał kkk_84 o wygranej z palcem w...
Z Ruchem było ostro, a jak będzie z nami?
Na Ostrovię Ostrów Wielkopolski nałożono karę dwóch meczów rozgrywanych bez kibiców w Pucharze Polski w zawieszeniu na 1 rok oraz dodatkową karę finansową wynoszącą 7000 zł za zachowanie kibiców w trakcie meczu z Ruchem Chorzów.
Ostrovię 1909 Ostrów Wielkopolski ukarano karą dwóch meczów rozgrywanych bez kibiców w Pucharze Polski w zawieszeniu na rok oraz dodatkową karą finansową wynoszącą 7 tys. zł za zachowanie kibiców w trakcie meczu z Ruchem Chorzów. Już niedługo szansa na skasowanie zawieszenia ;).
Na 90minut.pl piszą że mecz z Ostrovią jest 29 października o godznie 13.00 .
Podobno polsat sport ma transmitować wszystkie mecze 1/8
dlatego każdy jest o innej porze (po 2 mecze jednego dnia)
Scot Napisał(a):
> Na 90minut.pl piszą że mecz z Ostrovią jest 29
> października o godznie 13.00 .
data i godz zgoda z terminarzem PZPN
Szkoda, że mecz Ostrovii i Stalówki jest o tak wczesnej porze. Dla mieszkańców tych miast takie mecze to jedyna okazja by zobaczyć zespoły ekstraklasy, a dla klubu zdobyć trochę pieniędzy za bilety czy pamiątki.
6 dni później
jestem kibicem Ostrovii 1909. byłem też w tym roku 1 marca na Waszym stadionie na meczu Cracovia - Śląsk. w lutym pytałem tutaj jak kupić bilet. kilka osób mi podpowiedziało - dzięki. jestem od tamtego meczu posiadaczem karty kibica Pasów (GLOS) nie wierzyłem, że w tym roku Cracovia przyjedzie do rmojego rodzinnego miasta. i pomimo tego, że na co dzień mieszkam w Szczecinie to na meczu 29.10 oczywiście będę. a kilka dni wcześniej po raz kolejny będę wspierał incognito Waszą drużynę na szczecińskiej paprikanie. bawi mnie zawsze jaka piana leci z ust każdego pogoniarza (:P) ciekawi mnie która z drużyn zagra w Ostrowie w pasiastych koszulkach. Ostrovia zagrała z Ruchem w czerwonych spodenkach i białych koszulkach. dla tych co się interesują podaje link kibiców Ovii - widać z niego wyraźnie, że kilka razy kibice Ovii wspierali Cracovię
http://ovia1909.pl/index.php/kibice/wyjazdy
5 dni później
ostatnie nasze spotkanie z Ostrovią w PP, było prawie ćwierć wieku temu.
Puchar Polski, 1/32 finału
Ostrów Wielkopolski, 3 września 1980
Ostrovia - Cracovia 1-3 (0-2)
bramki dla Cracovii - Karaś, Gacek i Surowiec
Cracovię w tym meczu poprowadził trener Grzegorz Polakow
Skład Cracovii - Michalak,Wójtowicz, Dybczak, Turecki, Podsiadło, Surowiec, (65 Liszka), Błachno, Gacek, Grzesiak (65 Kuć) Konieczny i Karaś
prawie ćwierć wieku? :D
Plus, minus dekada. Oj tam, oj tam... ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)