Z Okocimskim wygrali z palcem w ..., teraz czas na 1/8 Pucharu Polski, a rywalem będzie Ostrovia Ostrów, która wygrała z Ruchem Chorzów.
-
-
(WIKTORIA) [PP] Ostrovia Ostrów - CRACOVIA 1 : 2
Słyszałem, że to przeciwnik z gatunku tych ostro grających.
Ostrzę sobie zęby na ten pojedynek.
Będzie ostro.
Z takimi ogórkami Ruch poległ
toż to 3 liga (czyli 4-ta) :D
mecz za miesiąc a wy już wątek zakładacie....
Nasz rywal ma bardzo ładne koszulki i ciekawą historię... www.ostrovia1909.pl
Ostrovia bardzo porządny Klub - barwy Biało - Czerwone z Lechem związani, dobre wspomnienia ze spotkać z Ostrovskimi Fanami :)
bioly Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mecz za miesiąc a wy już wątek zakładacie....
A czemu się tu dziwić? :) Kiedy nasz zespół ostatnio tak wysoko awansował w PP! I
Ja już planuję wolne, nie wiem, jak Wy ;)
Aro Napisał(a):
> Ja już planuję wolne, nie wiem, jak Wy ;)
jadę z Tobą
W następnej rundzie zagramy z Błekitnymi S.S lub z Gks Tychy, Gks pokonuje Wisłę Płock w rzutach karnych
A w finale z kim?
Napewno nie z gts-em
Nzg Napisał(a):
> A w finale z kim?
Z Ległą
> Nzg Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > A w finale z kim?
>
> Z Ległą
I tak trzymać .
[i]Trzecioligowa Ostrovia Ostrów Wielkopolski wyeliminowała Ruch Chorzów w 1/16 Pucharu Polski, lecz czasu na huczne świętowanie nie ma, bo piłkarze muszą wrócić do pracy.
Czytaj więcej na http://sport.interia.pl/puchar-polski/news-wyeliminowali-ruch-z-pp-a-nastepnego-dnia-trzeba-kleic-panel,nId,1504676#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
W środowym meczu Ostrovia pokonała 2-1 "Niebieskich" i w 1/8 finału zagra z Cracovią.
- To ogromny sukces dla nas amatorów. Wygrywamy z zawodowcami, którzy żyją wyłącznie z piłki. A ja jutro rano pójdę do pracy kleić panele - mówił zaraz po meczu Michał Giecz w rozmowie z "Gazetą Ostrowską".
REKLAMA
W podobnej sytuacji jest trener Ostrovii Piotr Konstanciak, na co dzień nauczyciel wychowania fizycznego. - Sam już nie wiem... Chyba zadzwonię i przeproszę, bo nie wiem, czy jutro dotrę do szkoły - powiedział szkoleniowiec.
- Super, cieszymy się ze zwycięstwa. Teraz przed nami kolejny rywal Cracovia. Na pewno podejmiemy walkę z kolejnym ekstraligowcem - powiedział Dariusz Reyer.
Odmiennie nastroje panują w Chorzowie. Trener Jan Kocian mówi o wstydzie, a Łukasz Surma zapowiada rachunek sumienia.[/i]
Czytaj więcej na http://sport.interia.pl/puchar-polski/news-wyeliminowali-ruch-z-pp-a-nastepnego-dnia-trzeba-kleic-panel,nId,1504676#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Czyli jak z nimi przegramy to prezes powinien naszym piłkarzom załatwić 2 etat do pracy w rzeźni , na poczcie czy na kurzej fermie .
Jeśli z nimi przegramy, to grajki same powinny poszukać etatu w innym zawodzie.
tylko 3 pkty!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)