Po wczorajszym meczu gdzie nasi PIŁKARZE pokazali klasę na derby zamienił bym ich na młodzież , przegramy starcie z zawodnikami dużo lepszymi ale nasza młodzież będzie grała ambitnie i wstydu nie przyniesie .
-
-
(WIKTORIA)[10]Cracovia - gts 1:0(WIKTORIA)
I tak poprostu wstawiłbyś naszą młodzież na glęboką wodę ??? nie da sie tak kolego... poza tym mam nadzieje że Ci żę nasi kibole odwiedzą nasze gwiazdy i im uświadomią jak to będzie mecz...
Jeden mecz w rundzie pojeżdżą na dupach, zremisują, lub przegrają jedną bramką, a potem niektórzy nadal będą sabotować trenera i jego wizję. Mam nadzieję, że Podoliński z pomocą Filipiaka wcześniej, czy później wytną te wrzody. Derbów pewnie nie odpuszczą, ale to nie rozwiązuje problemu.
Naprawdę wierzycie w nagłą obniżkę formy? W to, że goście ocierający się o kadrę grają nagle jak nastoletni, niedoświadczeni amatorzy? Że dobrze się prowadzący i niegłupi ludzie, grający pół życia w piłkę, nagle zapominają jak się ustawiać? Jeśli to ma mieć sens, to pasiasta stajnia Augiasza musi zostać oczyszczona.
mac 654 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po wczorajszym meczu gdzie nasi PIŁKARZE pokazali
> klasę na derby zamienił bym ich na młodzież ,
> przegramy starcie z zawodnikami dużo lepszymi ale
> nasza młodzież będzie grała ambitnie i wstydu
> nie przyniesie .
Nasza młodzież już się pokazała w derbach :-/
Dokładnie, ten kto chciałby wstawić juniorów do pierwszego składu, nie widział chyba jaki prezentują oni poziom piłkarski, a właściwie to nie prezentują żadnego poziomu...
Co do Derbów to mam nadzieję, że nie będzie totalnego pogromu. Zwycięstwo to byłby cud nad cudami, remis tez można chyba rozpatrywać w kategoriach cudu. Jeśli (odpukać) dostaniemy lanie, to chyba trzeba iść na Wielicka i pseudopiłakrzy wywieźć na taczkach z Krakowa i niech trzymają się jak najdalej od Cracovii. Choć nawet jakby jakimś cudem wygrali, to nie zmienia sytuacji, mamy tragiczny zespół i zaraz znowu zaczną porażki z przeciętnymi drużynami.
Wygramy i tyle
Tylko tak się zastanawiam, nawet jeśli wygramy, to co dalej? Przyjdą kolejne mecze i znowu będziemy pośmiewiskiem całej Polski? Bo jak wygramy, to będą ochy i achy nad naszymi, wszystkie grzechy pójdą w zapomnienie, a nasi zaczną znowu odwalać cyrki na boisku podczas kolejnych meczów.
Wydaje mi się że po przegranym meczu Podoliński będzie spakowany...
Karvin Napisał:
> Wygramy i tyle
Wygrajmy i tyle
Obrona powinna wyjść w składzie Rymaniak-Mikulic (o ile jest zdrowy)-Zejdler.
Mam nadzieje że Żytki i Marciniaka juz nie zobacze w naszych barwach
Tak trochę na boku. Otóż patrzę se jednym okiem na mecz MC - Chelsea. Jedni grają w jednolicie ciemnoniebieskich strojach, a drudzy w jednolicie jasnoniebieskich (zapewne mówi się błękitnych). I jakoś nikt, a przede wszystkim sędzia nie ma z tym problemu. A u nas (mam na myśli nasz Kraj) na Derbach zawsze problem. No jak [u]tradycyjne[/u] stroje drużyn występujących w WDK mogą się komukolwiek zlewać?
Zgadzam się w 100% Biało - Czerwone Pasy i mundury milicyjne się nie zlewają.
zubereg Napisał(a):
> Obrona powinna wyjść w składzie
> Rymaniak-Mikulic (o ile jest zdrowy)-Zejdler.
> Mam nadzieje że Żytki i Marciniaka juz nie
> zobacze w naszych barwach
co piłeś ? Zejdlera chcesz dać na stopera ?
kurwy oprawe na nas zrobily teraz w meczu z (L)?
kkk_84 Napisał(a):
> zubereg Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
Rymaniak Mikulic Szeliga :)
my przegralismy z legia 1-3 wiec jestesmy lepsi :) pokazac to w niedziele :P
MITSUBISHI_WRC Napisał(a):
> Być może.. nasi ''obrońcy'' na derbach zagrają
> mecz życia.. Atakujący dołożą gola i wygramy,
> marzenia..
To my mamy obrońców?
Mamy piłkarzy grających na tych pozycjach.
Tak mi się zamarzyło, żeby psióry od tego meczu zaliczyły czarną serię kilku meczy bez punktów :)
Ale znając życie, to odbiją sobie z nami dzisiejszy mecz :(
Swoją drogą to bramkę Radovića powinni nasi napastnicy oglądać po kilka razy dziennie.
Trzeba "POSTAWIĆ AUTOBUS" i liczyć,że coś wpadnie z kontrataku,bo grając dalej systemem 3-5-2 z takimi wykonawcami na czele, jak Żytko,Rymaniak czy Nykiel nie mamy szans :)
Autobus ? Dwa pociągi i !!! a najlepiej to całą stacje Tarnowskie Góry !!!
A tak poważnie to obawiam się, że jak się zaczniemy bronić, to będą w nas wchodzić jak w masło.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)