agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oj Dutka, Dutka...
No właśnie... Od pierwszego meczu nasze najsłabsze ogniwo. Jak nie proste błędy, po których rywale maja niemal czyste sytuacje albo strzelają bramki to znowu głupie kary. A tak poza tym to gra naszych nadal może się podobać. Oby tak do końca i może jakaś dogrywka?
-
-
Mistrzostwa Świata dyw. 1A Kraków 2015
Khalid Napisał(a):
> PS: Gdzieś tu jakiś Kazachów znalazłeś ??? ;)
jak to gdzie. A Kevin Sam W Domu Dallman to kto :? ?
Łoł co ten Kolusz zrobił. REWELKA
Przecieram oczy ze zdumienia. Z meczu na mecz gramy coraz lepiej.
Nawet jak tego nie wygramy, to utrzymując dotychczasową progresję mamy wszystko by Madziarów ograć :)
PS. Akcja Kolusza lodowiska świata ;)
Radzik teraz rewelacyjnie broni, wpadł w trans
edit
kurw@
pawlus17 Napisał(a):
> Radzik teraz rewelacyjnie broni, wpadł w trans
>
>
> [u][b]edit
> @#$%&@[/b][/u]
Poszlo w krotki ale to co zrobili obroncy to kryminal.Rozjechali sie jak dzieci.
Szkoda, bo można było choć 1pkt ugrać, ale jestem pełen optymizmu przed meczem o wszystko z Węgrami.
Przy trzeciej bramce też mógł Rafał lepiej chyba interweniować. Strzał z okolic bulika. Bramkarz nie zasłonięty.
I jeszcze ten farfocel w końcówce, który o mało się do bramki nie wtoczył.
Oj - bramkarze, to nie są naszą mocną stroną na tych mistrzostwach. Trzeba było może tego Raszkę powołać (zamiast Przemka oczywiście :) ).
Dutka do Cracovii? jesli chodzi o mnie nie koniecznie !!Rompkowski oraz Dzubiński na pewno tak!!
i fajnie jakby Radzik miał konkretnego zmiennika
to takie moje przemyślenia po spotkaniu dobrym choć przegranym z Kazachami
KruszynaKSC Napisał(a):
> pawlus17 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Radzik teraz rewelacyjnie broni, wpadł w trans
> >
> >
> > edit
> > @#$%&@
>
> Poszlo w krotki ale to co zrobili obroncy to
> kryminal.Rozjechali sie jak dzieci.
To Pociecha wszystko wykombinował, stał przy bandzie i pokazywał ze 2 razy żeby ta dwójka stała daleko na środku przed bramką a jak doszło co do czego to mu kazach uciekł a ta dwójka nie zdążyła i miał Starczenko wolne pole do strzału
Edit: albo Wanacki nie pamiętam który to już , w każdym razie któryś z wysokich ;)
Najlepszy mecz naszej reprezentacji od lat.
Radzik nie przegrał nam meczu, choć miał mały udział przy wszystkich straconych.
Mam nadzieję, że jutro ładnie się zregenerują i rzeczywiście tak jak pisze Aston, mamy wszystko aby wygrać, albo co najmniej mocno zawalczyć z Madziarami.
Oczywiście z elity, jakby co, wypadniemy z wielkim hukiem, ale taki awans mógłby pociągnąć wreszcie tę dyscyplinę, choć pewno plastikowi to spierdolą.
No i kłopot z Żółtą Kaczką, jak to bidok zniesie ;)
Miłe to, że nasi mają z każdym meczem coraz więcej charakteru. Tu na początku się wystraszyli, a potem momentami gnietli naprawdę mocniejszych technicznie i szybszych sowietów. Dobry mecz, niewiele brakowało do wielkiej niespodzianki... :)
Ta reprezentacja przyspiesza. Moim zdaniem, dobrze że za walczyli i obyło się bez żadnego odpuszczania. Taki mecz mógł nastraszyć Węgrów i dać sporo sił naszym. Jeśli progres zostanie utrzymany, możemy się spodziewać naprawdę wyrównanego meczu z Węgrami.
PS Z perspektywy TV atmosfera dziś na hali całkiem, całkiem.
Doping - z jednej strony grupka najwyraźniej z Jastrzębia, dość piknikowa jak to oni zwykle, z drugiej (chyba A1) Górale w kapeluszach, zapewne chętnie filmowani przez TV, skuteczniejsi w uruchamianiu hali. Która od czasu do czasu uruchomić się nawet dała, ba, poszła raz w meksykańską falę.
Dość pełno, przeceny na bilety przyciągnęły nawet dużą flagę Sanok i małą flagę Sanok ;)
Zapowiedzi, że na Węgry będzie pełno, wydają się dość prawdopodobne.
Mniej było widać Węgrów, za to Kazachstan kibicowsko może nawet do setki dobił?
Ducha w tym wszystkim za wiele nie ma, impreza już nie do uratowania kibicowsko, marketingowo, nawet przy sukcesie sportowym. Ktoś gardła dać powinien...
Niby się nastawiałem na przegraną, ale... to co pokazali.
BRAWO !! takich emocji dawno nie przeżywałem, jeśli tak zagramy jak dziś, to Elita znów Nas wita !!!
Czapki z głów panowie.
Info otrzymałem, że podobno bilety wyprzedane.
Khalid Napisał(a):
> PS: Gdzieś tu jakiś Kazachów znalazłeś ??? ;)
> :D
>
>
> 1 Pawieł Połuektow ? 30 Dmitrij Malgin
> Flag of Kazakhstan.svg
> Obrońcy
>
> 2 Roman Sawczenko ? 3 Wiaczesław Triasunow ? 4
> Kevin Dallman ? 5 Aleksiej Litwinienko ? 7 Maksim
> Siemionow ? 9 Artiemij Łakiza ? 16 Aleksandr
> Lipin ? 27 Leonid Mietalnikow
> Napastnicy
>
> 8 Tałgat Żajłauow ? 11 Konstantin Sawienkow ?
> 13 Jewgienij Rymariew ? 14 Aleksiej Woroncow ? 15
> Maksim Chudiakow ? 17 Michaił Pańszyn ? 18
> Fiodor Poliszczuk ? 21 Konstantin Puszkariow ? 22
> Roman Starczenko ? 23 Andriej Spiridonow ? 26
> Wadim Krasnosłobodcew ? 28 Konstantin Rudienko
To jak szukanie wychowanków Pasiaków w Cracovii :D
rmszar Napisał(a):
> Info otrzymałem, że podobno bilety wyprzedane.
Wypadało, by resztę trybun rozstawić ;)
Jak kupowałem po 17tej, to pani w okienku mówiła, że zostało kilkadziesiąt sztuk.
Nie ma takiej możliwości. Pozwolenie na organizację imprezy masowej jest na obecną pojemność.
Rozważana była taka opcja, ale...
Echhh....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)