Brakuje nam 2 punktów do pewnej gry w pucharach.
-
-
Sytuacja w tabeli. Kto utrzymanie, kto puchary, gdzie my?
... mnie bardziej rajcuje "pudło, aniżeli puchary;)
Do pewnej gry w pucharach brakuje nam jednego z Lechią.
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ... mnie bardziej rajcuje "pudło, aniżeli
> puchary;)
No to do pewnego medalu brakuje nam remisu w Szczecinie, wygranej z betonami i porażki Zagłębia z Piastem. Ten ostatni warunek przy aktualnym wyniku na Łazienkowskiej może być najtrudniejszy.
W którymś tu temacie napisałem, że Lech po porażce w finale PP może być słabo zmotywowany w meczu z nami.
Dowiedziałem się, że to kompletna bzdura.
No cóż czasem bzdura, bzdurą, statystyki statystykami, a życie układa swój własny scenariusz ;)
dddarek Napisał(a):
> Do pewnej gry w pucharach brakuje nam jednego z
> Lechią.
A tego nie rozkminiłem
No to po zawodach w W-wie. Teraz cała nadzieja w betonach, inna sprawa, że wygrana betonów z lampucerą utrudni nam sprawę w ostatnim meczu.
Ekstraklapa interesująca jak nigdy.
Najchętniej widziałbym taki scenariusz, że ogrywamy Pogoń i betony, a reszta to już obojętna. ;)
...a kto powiedział, że Piast musi wygrać na Cichej i u siebie ZL.:S
KamilloLce Napisał(a):
> Najchętniej widziałbym taki scenariusz, że ogrywamy Pogoń i betony, a reszta to już obojętna. ;)
Też tak mam! A przy odrobinie szczęścia da nam to vice mistrzostwo.
Dopóki będzie to możliwe to warto walczyć o 2 miejsce. Ponieważ prawdopodobnie mistrzem i zdobywcą pucharu Polski zostanie ta sama drużyna, to 2 miejsce w lidze pozwoli wystartować od drugiej rundy eliminacji LE. Jak zajmiemy 3 lub 4 to zaczniemy od pierwszej rundy.
Pewno że tak.
Srebro>brąz>4 pucharowe>5-6
Pomijając większe splendory, to start LE dla wicemajstraMP jest dopiero 14.07 a nie 30.06
weeeeeee'rre going to Europe, we're gooooooooooooig tooooooooooooooooo Europppppppppppppppoooooooope
fuck everything, we'reeeeeeeeeeeee going to Europeeeeeee
strzelam że tak na 75% procent mamy medal a na 90% procent gramy w pucharach!!!!!!!!!!!
:)
dangorka Napisał(a):
na
> 90% procent gramy w pucharach!!!!!!!!!!!
>
> :)
Przyznam, że liczyłem na więcej tak z 95% ;)
Swoja drogą...dzięki ostatnim zwycięstwom tabela poukładała się tak, że przy szczęśliwym ( jak chodzi o inne wyniki) zbiegu okoliczności nawet tfu tfu tfu przegrywając dwa mecze zostaniemy na pudle :)
...zawsze to lepsze 2.9 ml zł aniżeli 1.5 ml zł - piłkarze o tym wiedzą:)
Jeśli mają udział w tych pieniądzach, poza oczywistą premią za puchary.
Na 35 kolejek Cracovia 23 razy zameldowała się na "pudle" ( w tym 3 x na 2 poz.) Boże, kiedy to było tak ostatni raz:S
szuwarek Napisał(a):
> Na 35 kolejek Cracovia 23 razy zameldowała się
> na "pudle" ( w tym 3 x na 2 poz.) Boże, kiedy to
> było tak ostatni raz:S
... i niech tak pozostanie!!! Jeszcze tylko dwie kolejki... Jeszcze coś wyciśniemy z wątroby B)
szuwarek Napisał(a):
> Na 35 kolejek Cracovia 23 razy zameldowała się
> na "pudle" ( w tym 3 x na 2 poz.) Boże, kiedy to
> było tak ostatni raz:S
No fajnie, ale jak to jeden forumowicz ma w stopce KONIEC WIEŃCZY DZIEŁO.
Najważniejsza pozycja będzie w niedzielę wieczorem.
Nasz środowy mecz na żywo w Eurosport 2 o 20.30. Oczywiście multiliga standardowo na canal plus sport
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)