Mecz sam w sobie zly nie byl. Braklo skutecznosci.Covilo kawalek grajka, po jego zejsciu padl nam srodek pola. Cetnarski slaby, Dudzic tez ale Steblecki nadaje sie do pchania karuzeli - no mam chyba na niego jakis uczulenie. Idzie w dobrym kierunku.
-
-
[5]slask Wroclaw - Cracovia 17 sierpnia, 15:30
Skutecznosć słaba, ale mecz już nie, na plus nowy nabytek i co ciekawe obrona zwłaszcza Żytko. Dla mnie Deleu grał dobrze w defensywie, z przodu trochę gorzej. Szkoda mi tych 3 punktów ale z podbeskidziem na pewno wygrają.
Może wreście co niektórzy odrzucą pomysł zwalniania Podolińskiego.
Plusy: Covilo, coraz pewniejszy Rymaniak i w zasadzie bezbłędny dzisiaj Żytko. Pilarz - klasa.
Minusy: zacytuję Rmszar'a "3 x skuteczność".
Skuteczność jak zwykle dno. Ale widać, że powoli się to wszystko zgrywa.. wydaje mi się, że już będzie tylko lepiej. Nowy nabytek na plus, Deleu faktycznie słabiej niż z Koroną, ale wciąż pewny punkt. I wydaje mi się, że Podoliński trochę trafia do głów piłkarzom. Żytko poprawa, Rakels poprawa.. mimo wszystko optymizm
Mecz słaby zresztą jak ta cała ekstraklasa. Śląsk stracił pierwsze punkty, a my zdobyliśmy wreszcie pierwszy punkt na wyjeżdzie. Będzie dobrze oczywiście z Cracovią, bo o poziomie naszej kopanej już nie wierze:)
Ja nie podzielam zadowolenia. Mieliśmy przeciw sobie słabo umotywowanego i słabego przeciwnika.
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mecz słaby zresztą jak ta cała ekstraklasa.
> Śląsk stracił pierwsze punkty, a my zdobyliśmy
> wreszcie pierwszy punkt na wyjeżdzie. [b]Będzie
> dobrze oczywiście z Cracovią, bo o poziomie
> naszej kopanej już nie wierze:)[/b]
Zgadzam się...Idziemy w dobrym kierunku.
Straciliśmy dwa punkty, choć w naszej sytuacji nawet ten jeden jest ważny.
Nieodparcie przychodzi mi na myśl, bezbramkowy remis z Lubinem za Ulatowskiego, też powinniśmy wtedy wygrać, też to był mecz po zwycięstwie u siebie, podarowanym przez sędziego. Mam nadzieję, że więcej podobieństw nie będzie.
Zapomnijmy o Ulatowskim. Dość już tych analogii. Nic dwa razy się nie zdarza.
Zwycięstwo z Koroną nie zostało podarowane przez sędziego. Karnego być nie powinno.
Amen
ddarek Napisał(a):
> Zwycięstwo z Koroną nie zostało podarowane
> przez sędziego. Karnego być nie powinno.
Ch z karnym dla Korony,a ta sytuacja: https://www.youtube.com/watch?v=VRBJl3PyWQA
Dobry mecz Rakelsa po którym większość jechała ,do poprawy zdecydowanie skuteczność kolegów w ataku bo dobra robota idzie na marne.
Mam nadzieję że trener da sobie spokój z Cetnarskim-to jest gosc tragedia lepiej juz jakby Mrozika albo kogos innego z rezerw puscił bo odkąd zszedł Covilo gralismy w 10.
sterby Napisał(a):
> Straciliśmy dwa punkty, choć w naszej sytuacji
> nawet ten jeden jest ważny.
>
Jesli sie nie umie strzelic .. to przynajmniej trzeba nie stracic- co dzis sie udalo a udaje sie rzadko :)
Cetrnarski kolejny mecz bardzo słabo, jestem przekonany ze Kapustka dalby drużynie 1000% więcej niż ta panienka Mateusz
W ataku szwankuje ostatnie podanie. Prawie wszyscy oprócz Dawida Nowaka podają jakby nie czuli dystansu. Żytko grał dobrze tylko w drugiej połowie. W pierwszej popełnił parę razy błedy w ustawieniu.
Rzeczywiście skuteczność to nasza bolączka. Covilo na plus. Cetnarskiego mam nadzieję nie zobaczyć już przynajmniej w tej rundzie. Nie rozumiem jak gość 2 minuty po wejściu traci piłkę i truchcikiem sobie biegnie spowrotem. Za dużo wódki na Kazimierzu...
Byliśmy lepsi od śląska. Podoliński stawia obecnie na poprawę defensywy w meczach wyjazdowych. Szkoda niewykorzystanych setek. Nad tym elementem trzeba popracować. Bardzo dobry mecz defensywy. Podsumowując: Jeżeli nie możesz wygrać meczu, to go nie przegraj. To motto jest symbolem dzisiejszego meczu.
Dobry wynik, cenny punkt. Teraz wygrana u siebie i będzie dobrze :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)