dangorka - zapytał go reporter jak skomentuje grę swojego byłego klubu, Danielewicz zaczął się migać myśląc o Cracovii, a reporter mu wyskoczył z wynikiem tego zespołu z okręgówki
-
-
[5]slask Wroclaw - Cracovia 17 sierpnia, 15:30
Covilo widać, że wie jak się ustawiać przy dośrodkowaniach z jednej i z drugiej strony. Możemy być spokojniejsi przy stałych fragmentach gry. Tylko nasze dośrodkowania trzeba poćwiczyć.
dangorka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aston1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie powinno być ani karnego, ani czerwonej
> > kartki.
>
> Dokładnie, ani Nowak nie został pozbawiony 100%
> szansy na zdobycie bramki, ani nie było
> rozmyślnego zagrania ręką w naszym polu karnym
> i ruchu ręki do piłki.
...ani też nienaturalnego ułożenia ręki. Temat chyba wspólnymi siłami wyczerpany, a "ekspertów" z NC+ czy innego weszło jeb.ał pies ;)
Dziennikarz zapytał go jak oceni grę swojego poprzedniego klubu, na co on, że na razie nie będzie oceniał, z kolei dziennikarz podał mu wynik z wrocławskiej okręgówki:) Czy to robi on, czy jego nowy klub, czy menadżer, on sam powinien wiedzieć jakie kluby są w jego CV.
Nieźle "Krzysiu" został przyłapany. ;) Swoją drogą, klasyczny przykład "inteligencji" piłkarzyków ;)
"...bo grali wczoraj. Z Burzą Chwalibożyce" padłem, jak to usłyszałem :D
Ogólnie to dziś słabo Zejdler i Dąbrowski - niech lepiej już nie strzela z dystansu. Deleu dziś cień piłkarza z tamtego tygodnia.
Jak nie zrobimy żadnego wielbłąda w obronie to myśle że jakiegoś farfocla do siatki wepchniemy. Malinowe są dziś do ogrania.
dangorka Napisał(a):
> Co powiedział Danielewicz w wywiadzie bo mi się
> transmisja zawiesiła?
nic ciekawego, typowe ple ple o meczu walki i potrzebie zmiany stylu gry
Co do pierwszej połowy: zmienił się nasz 'styl' gry, wszystko idzie górą, prymitywne wykopy oswabadzające mamy w 90%, szkoda... ja rozumiem, że zmieniło się pół składu, ale szkoda mi tego zdobywania terenu krótkimi podaniami w trójkącie, często z 1 piłki. Czy to już tak musi zostać? Czy wykop do przodu to już jedyna opcja?
A przy okazji krytykom Straussa przypomnę, że to on właśnie był inną opcją (dynamiczne wprowadzenie piłki do strefy obrony przeciwnika) - łatwo się z nim żegnaliście!
Co do rzekomego karnego: komentatorzy TV kolejny raz mnie rozwalają mówiąc, że właściwie nie wiadomo, jak takie sytuacje interpretować. Bo za przeproszeniem, parę tygodni temu skończyły się mistrzostwa świata; mieliśmy co najmniej 4-5 podobnych sytuacji, kiedy przypadkowa piłka ocierała się o rękę obrońcy, w żadnej z nich nie odgwizdano karnego. Rymaniakowi w pierwszym odruchu drgnęła ręka, ale[b]świadomie ją powstrzymał[/b], czyli intencja była jasna: n ie chciał zmienić lotu piłki. Sędzia Marciniak tak to zinterpretował - widać, że oglądał MŚ i odrobił domowe lekcje; a komentatorzy, którym nie dostały się mecze na mistrzostwach, pewnie byli wtedy na Karaibach:D
Ten mecz to jakaś masakra...
Remis biore w ciemno.
uff
Pilarz - dzięki.
Przycisnęliśmy w końcu.
co z tego skoro Dąbrowski nie potrafi kopnąć w światło bramki
Odważna zmiana. Seba za Rakelsa.
Seba dziś strzeli bramkę! ;)
Fake Napisał(a):
> co z tego skoro Dąbrowski nie potrafi kopnąć w
> światło bramki
A teraz Budziński... Ano takich mamy zawodników. Śląsk nie lepszych.
Bartka by za Deleu puścił
Sabotaż! Czowilo ma zejść a w jego miejsce Cetnarski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)