[b][large][color=#FF0000]CRACOVIA TYPER HOKEJOWY 2014/15[/color][/large][/b]
[b]2 kolejka[/b]
niedziela, 14 września, g.17[sup]00[/sup]
[b][large][color=#0000FF]Ciarko PBS Bank Sanok[/color] - [color=#FFD700]Podhale Nowy Targ[/color][/large][/b]
piątek, 19 września, g.18[sup]00[/sup]
[b][large][color=#0000FF]Ciarko PBS Bank Sanok[/color] - [color=#006400]Naprzód Janów[/color][/large][/b]
niedziela, 21 września,
g.17[sup]00[/sup] [b][large][color=#1E90FF]Orlik Opole[/color] - [color=#696969]Ciarko PBS Bank Sanok[/color][/large][/b]
g.19[sup]06[/sup] [b][large][b][color=#FF0000]COMARCH CRACOVIA[/color][/b] - [color=#228B22]Daniel Laszkiewicz Team[/color][/large][/b]
-
-
MTH 2014/15 - tylko dla zapaleńców i hokejowych wariatów :D
może by tak założyć osobny temat typerowi ligowemu i międzynarodowemu ? Bo trochę się miesza, przynajmniej mi :P
Jestem za :)
W tym temacie czekam na opinię admina - temat jest podany i poprosiłem o konsultację. Technicznie to żaden problem zrobić 2 wątki, no ale to jest dołożenie drugiego wątku i przez cały rok one obydwa by się gdzieś wysoko trzymały na liście, bo co kolejkę pojawiają się wyniki, zapowiedzi itd. A to automatycznie spycha pozostałe wątki w dół, co ma znaczenie dla osób nietypujących. Także wiecie, wewnątrz typera, po 2 latach ja już mam jakąś odwagę podejmowania decyzji, ale jeśli mówimy o wykraczaniu poza ten wątek sam nie zadecyduję i czekam na ruch agenta44. Co napisze - zobaczymy, bo są przesłanki "za" ale są też "przeciw". Oczywiście swoje sugestie tutaj piszcie, i te za i te przeciw, bo one są ważne.
Natomiast w kwestii aktualności wpisów i szukania na poprzednich stronach - ja się zawsze będę starał, by było jak najbardziej "user friendly" i by najaktualniejszy zestaw znajdował się na stronie bieżącej. Także poniżej przypominajka, a jak się spotkania odbędą to poleci następna.
Co do MTH, mały przeciek - po sobocie mamy 3 typerów na dystansie 1 punktu, więc robi się baaaardzo ciekawie :) Powodzenia!
[large][b][color=#228B22]MIĘDZYNARODOWY TYPER HOKEJOWY 14/15[/color][/b][/large]
tydzień 3 - przypomnienie (spotkania aktywne)
niedziela, 7 września:
CHL,g.15[sup]00[/sup] [b][large][color=#FFD700]Rauman Lukko[/color] - [color=#00BFFF]Hamburg Freezers[/color][/large][/b]
CHL,g17[sup]30[/sup] [b][large][color=#FF0000]ČSOB Pojišťovna Pardubice[/color] - Turun Palloseura[/large][/b]
[b][large][color=#FF0000]CRACOVIA TYPER HOKEJOWY 2014/15[/color][/large][/b]
1 kolejka - przypomnienie
wtorek, 9 września, g.20[sup]30[/sup] Superpuchar Polski
[b][large][color=#0000FF]Ciarko PBS Bank Sanok[/color] - [b][color=#FF0000]COMARCH CRACOVIA[/color][/b][/large][/b]
Ja nie widzę problemu, jeśli tak wam wygodniej, to niech typer ligowy i międzynarodowy będą w osobnych wątkach.
A ja bym chciał powtórzyć propozycję - może nie rozdzielać tematu na ligowy/międzynarodowy. Lepszym podziałem, imo, byłby jeden temat przeznaczony tylko na zapowiedzi kolejnych kolejek, a drugi na luźne pogaduchy, dyskusje, gratulacje itd. Co Wy na to?
Czyli Moi Drodzy liczymy głosy. Mamy do wyboru [b][color=#FF0000]osobne wątki typera międzynarodowego i ligowego[/color][/b], [b][color=#FFD700]osobny wątek dla zapowiedzi obu typerów[/color][/b] oraz jest jeszcze wersja [b][color=#228B22]"po staremu", czyli bez zmian[/color][/b].
Na chwilę obecną mamy:
[align=center][b][large][color=#FF0000]OSOBNE WĄTKI OBU TYPERÓW[/color][/large][/b] vs [b][large][color=#FFD700]OSOBNY WĄTEK DLA ZAPOWIEDZI[/color][/large][/b] vs [b][large][color=#228B22]BEZ ZMIAN[/color][/large][/b]
[b][large][color=#FF0000]2[/color][/large][/b] ------------------------------------------------------------ [b][large][color=#FFD700]1[/color][/large][/b] ------------------------------------------------------------ [b][large][color=#228B22]0[/color][/large][/b][/align]
Termin na głosowanie / uzasadnianie - proszę wpisywać tutaj, w tym wątku - ustalamy do północy z wtorku na środę (to może się jeszcze ze 3 głosy zbiorą...).
Osobne wątki dla obu typerów. Większa przejrzystość.
osobne :) uzasadnienie miałeś na priv :P
Nie trzeba uzasadniać - jak ktoś chce przekonać innych proszę bardzo, ktoś woli tylko się wypowiedzieć głosując też proszę :)
osobne wątki obu typerów
osobne wątki obu typerów
Osobne dla obu typerów. :)
osobne wątki obu typerów
osobne wątki obu typerów
Jeden wątek ale same zapowiedzi kolejek do typowania bez wpisów innych użytkowników.
Osobne watki obu typerow :)
Osobne watki obu typerow
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)