maaciek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> CracoviaNHAW Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > 0:3 w plecy trener ma pomysł na gre ale nie ma
> > wykonawców już nie mówiąc o fantastycznej
> > obronie
> Zgadzam się ostry Polish w.p.i.e.r.d.o.l, pewna
> jedynka i to z handicapem. Buki nie zarobią.
Oby Twoje typy były tak sprawdzone jak wiele lat temu typy na mecz Francja - Polska ;)
-
-
[3] Jagiellonia - Cracovia, piątek, 1 sierpnia 2014, g.18
a stare czasy to było ledwie ledwie ale sie udało z 5000 było 800 na Le Parc des Princes, Zidan w 87 minucie uratował mnie więcej już tak nie grałem.
szuwarek Napisał(a):
> Trzeba jechać na mecz do Jagielloni, bo
> najbliższe dwa mecze u nas bez publiczności -
> dziękuje wam. Wybieram nieplanowany urlop.:)
Ale ja wlasnie jestem na urlopie I chcialem choc na Korone sie zalapac :(
Bedzie ciezko....
szuwarek Napisał(a):
> Trzeba jechać na mecz do Jagielloni, bo
> najbliższe dwa mecze u nas bez publiczności -
> dziękuje wam. Wybieram nieplanowany urlop.:)
Chłopcy petardowcy dzisiaj się znaleźli, dostali dwa latka zakazu więc może tak źle nie będzie.
Pewnie nam na Koronę sektor zamkną a może i nie to.
Jakoś mam wrażenie że Pinto nieco udawał, bo obok był Kita i nawet nie drgnął a koleś z Legii upadł na murawę kilka sekund po wybuchu :)
Wydaje mi się, że to czy ktoś się przewracał czy nie gra mniejszą rolę niż sam fakt wrzucenia tych petard. Mam nadzieję, że młynu na Koronie nie zamkną, chciałbym się pojawić.
[i]Cracovia ma zero punktów, ale z Legią zagrała całkiem dobrze, różnie się to mogło potoczyć. Krakowianom brakuje trochę szczęścia, też grali z mocnymi rywalami na początek.[/i]
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3523169,marek-wasiluk-jeszcze-widac-w-pasach-tikitake,id,t.html
Nadzieja w tym, ze Jaga jakoś dziwnie nam "leży". Ostatnio stale z nimi wygrywaliśmy. Tym razem będę szczęśliwy, jeśli zremisujemy, ale i tak pozostaje otwarte pytanie: kiedy wygramy pierwszy mecz w tym sezonie? Bez wzmocnień (szczególnie w obronie) może być duży problem, ale kto załatwi te wzmocnienia?
Krótkie wnioski po konferencji prasowej: Trójka stoperów prawdopodobnie się nie zmieni, Nykiel raczej nie zagra na prawej stronie, większych zmian w składzie nie będzie.
Osiemnastka taka, jaka z CWKSem
Jedyna zamiana to Rymaniak za Nykiela, a na środek obrony niech wejdzie albo Adam albo Miki
Pytanie, jaka jedenastka
Pilarz
???? - Żytko - Marciniak - Rymaniak - Zejdler
Cetnarski (?) - Budziński - Dąbrowski
Zjawiński - Nowak
Dzalamidze bedzie sie wozil w naszym polu karnym jak robil to kosecki.
Bedzie ciezko o punktu, licze ze poprawimy skutecznosci i skrzydlowi naucza sie wrzucac bo maja na kogo.
Moja propozycja składu:
Pilarz
Żytko Mikulić Marciniak
/Nykiel / Horaszkiewicz
Rymaniak Dąbrowski Jaroszyński
/ Cetnarski
Budziński Zejdler
Nowak Zjawiński
pilarz
rymaniak zytko mikulic marciniak jaroszynski
dąbrowski budzinski cetnarski
zjawa nowak
Po wysłuchaniu konferencji prasowej z trenerem Podolińskim, skład taki jak wyjściowy z CWKSem. (trener stwierdził m.innymi że trójka obrońców w meczu z CWKSem była o klasę lepsza od trójki z meczu z Górnikiem.
Tylko pewnie będzie jedna zmiana, ktoś za Nykiela
maaciek Napisał(a):
> a stare czasy to było ledwie ledwie ale sie
> udało z 5000 było 800 na Le Parc des Princes,
> Zidan w 87 minucie uratował mnie więcej już tak
> nie grałem.
Djorkaeff :)
Trener ewentualnie na prawą obronę może wystawić Marciniaka, moim zdaniem ustawianie Adama na defensywnym pom. Jest krzywdą dla zespołu jak i samego zawodnika...
A nie jest tak, że Rymaniak przejdzie na miejsce Nykiela, a za niego wskoczy Mikulić? Ewentualnie zamiast Tomislava Adam, ale kto wtedy do środka? Marcin i Damian + Sebastian? Gdyby zdrowy był Sławek, byłoby łatwiej (i śmiem twierdzić, Legia nie miałaby z nami tak łatwo). Na razie Mateusz Cetnarski zupełnie mnie nie przekonuje...
Mi się wydawało z wypowiedzi, że trener chce konsolidować trójkę środkowych obrońców, gdyż ci zagrali dobre zawody w meczu z legią...
Osobiście też bym optował za rotacją Rymaniaka za Nykiela, no ale co zrobić...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)