Doby ten pomysł Trenera żeby nie wychodzić z szatni, nie głupi facet.
-
-
[2] Cracovia - Legia Warszawa [26/07 20:30 sobota]
[i]Cracovia ma ten sam problem, co w poprzednim sezonie ? słabą skuteczność[/i].
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3519419,legie-trzeba-przycisnac,id,t.html
Rymaniak gra, tragedia...
Za to Mikulic na ławie...
Dobry początek :) jazda z qrwami, Cracovio jazda z qrwami!
"Brawo" Nykiel.
Kurde Zjawiński....wiem, że grałeś w cska, ale musisz strzelać takie sety...
Kosecki jeździ po Nykielu jak po Łysej Kobyle.
Nykiel do zmiany, Zjawiński nogi naprostować i strzelić w końcu. Reszta wyglada na prawde dobrze. Jeżdżenie na dupie i 0 odpuszczania
Najlepsza połówka chyba od czasu tego "przekręconego" meczu na Łazienkowskiej za Ulata.
Zdecydowanie na plus: Nowak, Budziński i Zejdler
Dobrze: Zjawiński, Dąbrowski
Na minus: Nykiel i Rymaniak, Marciniak to istny "człowiek-strata"
W ofensywie wygląda to dobrze, defensywa nieporadna, ratują ją pomocnicy Budziński i Zejdler a czasem i Nowak.
Kto zrobił karnego??
Legia dno a my pod nia .
Dudzic na obronę!
Dzisiaj narodziła się drużyna...
wspolczuje budzinskiemu i nowakowi ze musza grac z lajzami, niestety dopoki filipiak nie wywali 2/3 i nie kupie 2/3 nowych i nie wyda 5mln to co rok prorok. Jestesmy slabi jak nie wiem, a najgorsze ze trener znowu ustala najpierw taktyke a pozniej patrzy na wykonawcow 3-5-2 nie przejdzie, zobaczycie zreszta
ten co rzucil ta petarde to jest totalnym debilem!!! nie zdziwie sie jak przez takiego buca nam zamkna stadion!!!
Mecz bez historii. 0 punktów (styl gry mam w doopie). Śmiało zmierzamy ku ostatniemu miejscu.
Nasza gra wcale nie była taka zła i mówienie, że mecz bez historii jest po prostu bzdurą.
Ofensywa potrafi wreszcie kreować sytuacje, że na 4 wykorzystujemy 1 a Legia na 4, wykorzystuje 3 dlatego przegrywamy.
mamy wciąż ten sam problem, od lat nie mamy defensywy. Ani Żytko, ani Nykiel, Marciniak, czy Jaroszyński nie są graczami na miarę Ekstraklasy. Nie ma drugiej takiej drużyny, która miałaby w obronie taki piach.
ludzie ale wystawienie marciniaka za srodku to sabotaz i tyle, i nikt mnie nie przekona ze jaroszynski jest mlody i zdolny. Młody i zdolny jest Kownacki mam nadzieje ze roznica widoczna.
Marciniak to człowiek-strata. Dziś naliczyłem jedno udane zagranie w pole karne, reszta to balony, za słabe, za mocne lub pod nogi rywala.
Jaroszyński to gracz na miarę naszych rezerw i tylko tyle.
Rymaniak to starsza wersja Jaroszyńskiego i obraz jak nasz "młody talent" będzie wyglądał za 10 lat.
Żytko - wiadomo autentyczny Jonasz, czego się nie tknie, spierdoli, nawet jak gra całkiem poprawnie, zawsze zaliczy babola i ustawi mecz na naszą niekorzyść.
W sumie, z czym do ludzi?
Szkoda tylko tej tytanicznej pracy w środku pola i w ofensywie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)