Koniecznie trzeba powalczyć o jakieś punkty, bo Legia nie jest bardzo mocna na początku sezonu (sęk w tym że my też nie). Jak przegramy, to kolejny sezon walki o utrzymanie..
-
-
[2] Cracovia - Legia Warszawa [26/07 20:30 sobota]
Przegramy.
Wygramy
Legia będzie miała się okazję przełamać...
Pilarz- Marciniak Mikulić Żytko/Horaszkiewicz- Jaroszyński/Zejdler Dąbrowski Dialiba Budziński Steblecki- Zjawiński Nowak
przed meczem z Górnikiem pisałem, że trudno będzie o punkty, tu będzie jeszcze trudniej - od razu na początku sezonu wylądujemy w strefie spadkowej
Jak z górnikiem - niestety znowu przegramy.
Powrót Lajkonika :) Zjawiński x 3 i legła warszawa
Kuwa ZREMISUJEMY 1:1 !
w sobotnim meczu Cracovia zapunktuje.
Obstawiać grubo (u buków) !!
z legią może być różnie:
[b][color=#00CC33]jeśli awansują[/color][/b] dalej w eLM to jest szansa, że wystawią słabszy skład jak z Bełchatowem oszczędzając się (prawdopodobnie?) na Celtic
[b][color=#FF0000]jeśli nie awansują[/color][/b] to raczej będą walczyć o pełną pulę i nas Radovic ze spółką rozjadą
chociaż jak się zaprezentujemy jak w meczu z Górnikiem to i te młodziki z rezerw nas pojadą
"Mam tak samo jak Ty ..." punkty w sobotę zdobędziemy na bank, tylko jeszcze muszę się zastanowić ile ;) życzę sobotniemu przeciwnikowi udanej najbliższej środy :)
Wszystko zależy od tego jaką legie zobaczymy, tak jak greg powiedział, wszystko będzie jasne w środę, i wtedy będzie można spekulować czy zagramy z silną ległą czy ze słabą.
[i]wtedy będzie można spekulować czy zagramy z silną ległą czy ze słabą.[/i]
Ja jakoś nie widzę różnicy w grze Legii niezalenie od składu w którym występuje:). Na dziś, to jest najsłabszy zespół w lidze.
A ja licze na 3 punkty. Legia jest w dolku, mozna ja ograc. Tylko nasze gwiazdy musza uwierzyc w siebie, a nie wychodzic na boisko na miekkich nogach.
helmut Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja licze na 3 punkty. Legia jest w dolku, mozna
> ja ograc. Tylko nasze gwiazdy musza uwierzyc w
> siebie, a nie wychodzic na boisko na miekkich
> nogach.
Historia ostatnich sezonów pokazuje, że gra z drużynami w dołku wychodzi nam gorzej niż słabo.
Legia powinna żałować, że nie gra z nami przed St. Patrick, byłoby idealne przełamanie ;)
Będzie dobrze.
Muszą być punkty żeby się stawotaliby nie cieszyły.
Merapi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Muszą być punkty żeby się stawotaliby nie
> cieszyły.
dziwna motywacja. lepiej byłoby zdobyć punkty, żeby poprawić wejście w seson i żeby się Cracovia, w tym stawotaliby, cieszyły.
a o punkty będzie bardzo trudno. rozdrażniony CSKA to ciężki rywal, a my z reguły jesteśmy fajni na przełamanie.
Dlatego trzymajmy kciuki, by dziś cwelka wygrała i miała w perspektywie dwumecz z Celtikiem. :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)