na kanale ZDF - niekodowany, dostępny na HotBird , jedyny minus - po niemiecku. Wszystkie mecze są na pewno dostępne na Das Erste ( kiedyś ADR) i ZDF z satelity Astra 19,2- niekodowane , jak jest z HB nie wiem,
-
-
Mistrzostwa Europy - Francja 2016
te getry anglików to różowe są? :D
... z Polskim komentarzem
http://aliez.tv/live/dfd89podnberbbr/
Rooberto dzięki. Mimo, że Twój post nie był odpowiedzią na mój to odpowiedź dostałem. :D
Das Erste na platformie na kanale 359.
Przy okazji wyczytałem, ze na obu kanalach w sumie 45 meczów, pozostałe 6 w Sat1.
Nie ma hd, komentarz niemiecki, ale od bidy można przeżyć jedno i drugie. Na całe i wszystkie mecze czasu nie ma, a i żona zadowolona, że nie wybulone dodatkowe 99zl, więc nie będzie się zanadto uruchamiać ;)
Ard to teraz das erste...na nim i na zdf całe Euro...obydwa na 100% dostępne i niezakodowane na hotbirdzie...
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ... z Polskim komentarzem
> http://aliez.tv/live/dfd89podnberbbr/
Dzięki , śmiga miodzio;)
Jak chcecie oglądać EURO w normalnym języku (angielskim), oto konkretny sposób.
1. Ściągnąć jakąś aplikację do łączenia się z VPNem - ja polecam CyberGhost bo nie ma jakichś wielkich ograniczeń. Mowa oczywiście o wersji darmowej.
2. Po ściągnięciu i instalacji w prawym dolnym rogu macie "Symulowany kraj" - trzeba tam wybrać Wielką Brytanię.
3. Klikacie na ten przycisk na dole - "Kliknij aby rozpocząć ochronę" ;). Trzeba poczekać jakieś 2 minuty i macie IP z UK.
4. Wchodzicie na stronę i sprawdzacie terminarz (na jakim kanale jaki mecz):
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/euro-2016-tv-channels-schedule-8139374
5. Wchodzicie na stronę BBC lub ITV (w zależności gdzie jest mecz) i normalnie oglądacie.
W przypadku ITV trzeba założyć konto ale trwa to dosłownie 30 sekund.
Wiem, że są PL streamy ale jakość tych angielskich jest naprawdę dobra - spokojnie po podłączeniu kablem HDMI można ciągnąć obraz z lapka/kompa na TV.
Ja co prawdą oglądam troszkę inaczej (łączę się po prostu do biura mojej firmy w UK i tak mam nadany angielski IP :) ), ale powyższy sposób działa - sprawdzone.
Po co to wszystko? Bo streaming przez BBC lub ITV jest dostępny tylko i wyłącznie dla angielskich IP.
Normalnie nie będziecie mogli oglądać.
Zdf jest na 245 na nc+ jak by co.......a ze po niemiecku ? Futbol sie oglada a nie slucha :)
kacapscy emeryci kontra żelowe angolki.
Chciałbym aby Polska trafiła na jednych lub drugich w dalszej fazie turnieju ;)
Jebane ruskie ścierwo...
I 4 kupony poszly sie je.....- do kosza :(
Buahahahaha - co za frajerstwo :D
Coś czuję, że jutro będzie podobnie ;)
Yebane ruskie świnie.
Nienawidzę ich jak gtsu...
W zasadzie tylko jednych i drugich nienawidzę B)-
Mi również zakłady poszły w pizdu! Kurwa, jak można tak frajersko przegrać wygrany mecz?!
To co "grał" Sterling, woła o pomstę do nieba! Czy Hodgson jest ślepy??!!
K@#$ mać.
Sterling to atrapa piłkarza. Ubrali jakieś ciemne gowno w koszulkę reprezentacji i kazali biegać bez celu.... dno i 3 metry mulu.
Brawo Ruscy! $$$$ do przodu
Matt Z_ne Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mi również zakłady poszły w pizdu! @#$%&, jak
> można tak frajersko przegrać wygrany mecz?!
>
> To co "grał" Sterling, woła o pomstę do nieba!
> Czy Hodgson jest ślepy??!!
>
> K@#$ mać.
Cali Angole.....pewne rzeczy sie nie zmieniaja....
Kibicuje Anglikom, ale z perspektywy systemu na kuponie ten wynik mnie bardzo ucieszył (miałem 1X)
:)
Nie ma to jak stracić 3 pkt. w tzw. Ferguson's time >:D<
Dumni Synowie Albionu w pośpiechu opuszczają trybuny. Czyżby tak bardzo spieszyło im się do pubów ;) ? Dużo się dzieje na tym Euro...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)