Kiedyś był taki Bazyli Horoszkiewicz, głowa Polskiej Autokefalicznej Cerkwi Prawosławnej. Ciekawe czy jakaś rodzina.
-
-
Gracjan Horoszkiewicz - Witamy w Cracovii
Powodzenia i zdrowia .
Powodzenia ! Samych sukcesów ! :)
Witaj i Powodzenia!!!
Witaj i dużej kariery w Pasach !
Cześć, graj dobrze.
https://www.youtube.com/watch?v=GC9pWlB17Ic&feature=youtu.be około 1:30, powodzenia!
Już chłopaka lubię bo na wstępie mówi że mecz Derbowy jest najważniejszy i zrobią wszystko by go wygrać i rządzić w Krakowie.Powodzenia !
już go wszyscy lubią :) widać czemu był kapitanem w reprze, ogarnięty chłopaczyna!
A wy wierzycie, że oni wszyscy tak bezinteresowną miłością do Cracovii pałają, gts - u i im podobnych qurew nienawidzą, i będą żyły wypruwać zwłaszcza w takich meczach.
A potem płacz, bo odchodzi gdzieś, gdzie 2k więcej na miesiąc dostaną, a przecież mówił, że kocha :D :D :D
A to wszystko marketingowa ściema.
Dla mnie ważne jest żeby te derby wygrali. A mówić może nawet, że mu serce krwawiło jak bramę GTS-owi strzelał. Ważne żeby strzelał, a w obronie nogi nie odstawiał. Ideologii, a zwłaszcza pustych deklaracji mi nie trzeba.
umiesz się "sprzedać" ;) Powodzenia !
Siemanko i powodzenia !! ;)
Powodzenia !
Powodzenia! Samych sukcesów z Wielką Cracovią
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,16150066,Urodzony_lider__porownania_do_Boatenga__Kim_jest_nowy.html
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kiedyś był taki Bazyli Horoszkiewicz, głowa
> Polskiej Autokefalicznej Cerkwi Prawosławnej.
> Ciekawe czy jakaś rodzina.
tak na pewno, każdemu psu burek.
Powodzenia!
10 dni później
Rozmowa z GRACJANEM HOROSZKIEWICZEM, 19-letnim nowym obrońcą Cracovii. ? Jak to się stało, że wylądował Pan w Cracovii? Był Pan w zespole Herthy Berlin i celem była gra w Bundeslidze, a nie powrót do polskiej ligi... ? Trzy lata temu, gdy wybierałem się do Herthy, założenia na pewno były inne. Życie jest jednak skomplikowane i pokazuje, że z biegiem czasu trzeba weryfikować cele. Powrotu do Polski nie traktuję jako ciosu w plecy, wręcz przeciwnie. Ponieważ nigdy nie zagrałem w ekstraklasie, to wytyczyłem sobie nowe zadania. Chcę być gotowym piłkarzem. Nie chcę, by nadal patrzono na mnie, jako na młodego, perspektywicznego chłopaka. Z biegiem czasu wyrobię sobie taką opinię u trenera Podolińskiego, że będę się przybliżał do gry w pierwszej ?11?. GR("wstawReklame","reklama_srodtext"); ? A dlaczego nie udało się Panu przebić do pierwszego składu Herthy? ? Byłem bardzo blisko pierwszego zespołu, byłem zapraszany na jego treningi. Miałem jednak problemy zdrowotne, które uniemożliwiły mi przebicie się. ? Był taki moment, że był Pan w ?18? meczowej? ? Tak, raz tak się zdarzyło. ? Wykazał się Pan cierpliwością, spędzając trzy lata w Berlinie, a nie grając w pierwszej drużynie, tylko w rezerwach... ? Tak, ale trzeba pamiętać, że jestem środkowym obrońcą. W wieku 18 czy 19 lat trudno zaskarbić sobie przychylność trenera na tyle, by ?wskoczyć? do składu. ? Nie myślał Pan o wcześniejszym odejściu, już po pierwszym czy drugim roku, skoro nie udawało się przebić? ? Nie, dawałem sobie trzy lata. Powiedziałem sobie, że jeśli się nie uda, to wtedy będę myślał nad kolejną drogą rozwoju. ? Grał Pan tylko w rezerwach Herthy. Co to Panu dało? ? To była czwarta liga. Jeśli jednak miałbym wybierać jeszcze raz taką drogę, to bym ją wybrał. Jestem zadowolony z pracy, jaką wykonałem. Mam nadzieję, że teraz się to przełoży na grę w ekstraklasie. ? Czego się więc Pan nauczył? ? Przede wszystkim młodemu zawodnikowi potrzebne jest to, by skoncentrować się na swojej pracy. To miałem zapewnione w Berlinie, nie miałem zbędnych spraw na głowie. ? Jak wygląda pańska samoocena? Ma Pan dobre warunki fizyczne ? 191 cm wzrostu. A co poza tym? ? Pracuję nad wszystkimi elementami. Będziemy grali systemem 1-3-5-2, w którym rola środkowego obrońcy jest znaczna. Musi dyrygować i rządzić obroną. Nad tym muszę pracować. Po to są przygotowania, by to doskonalić. ? Grał Pan już w takim modelu taktycznym? ? Tak, nawet w młodzieżowej reprezentacji Polski U-20 u trenera Stępińskiego. Nie jest to dla mnie nowość. ? Jest Pan kojarzony z Zagłębiem Lubin. To pierwszy Pana klub? ? Nie, jestem wychowankiem GLKS-u Gaworzyce, potem trzy lata spędziłem w Górniku Polkowice, zanim trafiłem do Zagłębia Lubin. ? Zna się Pan z Damianem Dąbrowskim i Krzysztofem Danielewiczem? ? Z Krzyśkiem i Damianem trenowałem w Młodej Ekstraklasie w Lubinie. Zresztą zanim trafiłem do Cracovii, pytałem ich o zdanie. Na tyle dobrze się wypowiadali, jak funkcjonuje klub, że uznałem, iż jest to dla mnie najbardziej odpowiednie miejsce.
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3482359,nie-zaluje-herthy-berlin,id,t.html
[i][b]Zresztą zanim trafiłem do Cracovii, pytałem ich o zdanie. Na tyle dobrze się wypowiadali, jak funkcjonuje klub, że uznałem, iż jest to dla mnie najbardziej odpowiednie miejsce[/b][/i].
Nie jest jak widać tak źle jak nam niektórzy rysują...
Może lepiej już same linki wklejaj, jedno że ciężko to czytać a drugie to ktoś jest właścicielem tego tekstu.
Cthulhu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Może lepiej już same linki wklejaj, jedno że
> ciężko to czytać a drugie to ktoś jest
> właścicielem tego tekstu.
Jacek Żukowski - Dziennik Polski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)