Wspaniały sezon , gratulacje Cetnar .
-
-
Mateusz Cetnarski - witamy w Cracovii!
Dzięki za WIELKI sezon. Przyznam, że nie spodziewałem się aż takiej eksplozji. Tak trzymać!
Gratulacje i dzięki za cały super sezon.
Nie wiem co jeszcze musisz zrobić aby docenił Cię Kundel Nawałka zamiast Peszek,Mączyńskich,Starzyńskich.
Musiałeś mu zajść czymś za skórę w przeszłości.
Dla mnie to straszna niesprawiedliwość, że pomocnik po takim sezonie nie jedzie na Euro.. Dziękuję Cetnar i proszę o więcej!
Świetny sezon!
Zdecydowanie MVP Cracovii w sezonie 2015/16 a może nawet w całej lidze
to że go nie ma w finale plusa sezonu na nc+ to jakieś nieporozumienie
Bo niestety tylu plusów nie uzbierał. W Pasach plusy rozkładały się na wielu zawodników, stąd tak śmiechowa propozycja jaką jest Wolski.
Wielkie dzięki - za grę, postawę, inteligencję!
Co do jego udziału w Euro, to po ludzku żal chłopaka, bo zasłużył, natomiast jako kibicowi Cracovii już niekoniecznie. Jak grałby w nowej rundzie praktycznie bez odpoczynku od zimy - wolę nawet nie myśleć a i popromować się jak Kapustka nie musi.
NAJLEPSZY ZWODNIK CALEGO SEZONU!!!!
Dziekuje... Bardzo dziekuje...
Cetnar jak narazie w 3-e na "piłkarz roku" :)
O qtwa... Murawskiego wybrali :D
Mateusz, dzieki za super sezon. I oby tak dalej.
2-i w kategorii "pomocnik roku" - za Murawskim.
Fajnie,że Murawski miał lepszy sezon niż Mateusz...kto to wybiera?Debile?Chyba tak...
piłkarze i trenerzy
Pomocnik sezonu z tym Murawskim to jakiś kiepski żart nawet nie ma co tego wyboru komentować
Bylem pewny ze Mateusz zostanie "pomocnikiem sezonu"a tu jednak Murawski. I pisze to obiektywnie, nie jako kibic Cracovii ...
zostanie zawodnikiem sezonu..choc boje sie ze warszafka wybierze tego Nikolicia
wrobelson Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bylem pewny ze Mateusz zostanie "pomocnikiem
> sezonu"a tu jednak Murawski. I pisze to
> obiektywnie, nie jako kibic Cracovii ...
:D:D:D
Haha a ja pisze jako kibic Cracovii przegral choc byl najlepszy. Rozumiem ze doceniono wiek kapitana portocow oraz fakt ze popracowal nad rzeźbą.
Mr.Crowley Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wrobelson Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Bylem pewny ze Mateusz zostanie "pomocnikiem
> > sezonu"a tu jednak Murawski. [b]I pisze to
> > obiektywnie, nie jako kibic Cracovii ...[/b]
>
>
> :D:D:D
Nie ma co sie smiac, taka jest prawda B). Tak wiem, zapewne ten fragment wywowal usmiech na twojej twarzy ..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)