Sprowadzono Jadanowskiego:X.
Byłoby jak w tym powiedzeniu - zamienił stryjek, siekierkę na..........:D
-
-
Bartosz Rymaniak - Witamy w Cracovii i Powodzenia :)
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sprowadzono Jadanowskiego:X.
> Byłoby jak w tym powiedzeniu - zamienił stryjek,
> siekierkę na..........:D
Nie miałem okazji oglądać faceta w grze, więc trudno mi go oceniać, ale przypominam sobie wcześniejsze opinie nt Jaroszyńskiego.
SaNtO Napisał(a):
> poco łamać? wystarczyło potargać
> jagiellońską szmatę i byłoby po problemie
>
> swoją drogą teraz na myśl o takim zdarzeniu
> naszła mnie możliwa kontrowersja. dąbrowski
> targa szmate z frankowskiego tak ze zostaje mu w
> ręce, sędzia chciałby puścić grę bo
> wychodzą 2 na 1 z bramkarzem ale gość jest
> topless :D ciekawe czy mógłby dać przywilej w
> takiej sytuacji :D
Santo to nie Dąbrowski go miał na wyciągnięcie ręki, tylko Covilo.
Dąbrowski zapewne by go targał za szmaty, bo już nie raz tak przerywał kontry.
no to mea culpa. tak czy siak zgadzamy się co do sedna sprawy, że trzeba było potargać tą szmatę z Frankowskiego.
inna sprawa to, że faktycznie większość bramek, które tracimy to konsekwencja błędów większej ilości zawodników co jasno wskazuje na to, że mamy SŁABĄ obrońe. jako całość jest słaba i to nie podlega dyskusji. trzeba ją wzmocnić niemal w całości. zakładając, że Wójcicki się wyleczy i będzie grał regularnie, na prawej jest spokój. potrzeba stopera kocura i konkurencję dla Jaroszyńskiego, który będzie nieco lepszy bo jestem zwolennikiem tego by Jaro się ogrywał. Jeśli trener uważa inaczej to trzeba kocura na lewą obronę. Wtedy seria błędów prowadzących do straty bramki nie powinna się wydarzać już tak często jak w tym sezonie
Polczak i Wołąkiewicz to podstawowa para stoperów, pierwszy z ławki jest Sreten, a kolejny powinien być jakiś młody obiecujący obrońca, który potem wygryzie pozostałych stoperów i wskoczy do składu. Rymaniak to opcja kompletnie rezerwowa, która w dodatku powoduje strach kiedy pojawia się na boisku. A jeżeli kupimy kocura na środek obrony to Rymaniak w ogóle stanie się zbędny.
6 dni później
Jest jeszcze możliwośc , że Sreten odzyska formę po solidnym przepracowaniu okresu przygotowawczego . Chyba ,że w klubie już został odstrzelony ?
Nie nie został.
MARCIN QN Napisał(a):
> Nie nie został.
To dobrze .
22 dni później
Oby go korona wzięła :D
Po powrocie Wilusza do Lecha mają wielką dziurę w obronie, jest szansa że ten transfer wypali B)
Dajcie spokój Bartkowi. Miał słabsze parę meczy, zatracił gdzieś pewność siebie, ale to solidny gracz. Na pewno nie wirtuoz, ale pamiętam parę fajnych meczy z jego udziałem jeszcze w Zagłębiu.
pieknie napisales [b]jeszcze w Zaglebiu[/b] ktore spadlo do 1 ligi !!!!!! totalny niewypał niech znika
Chyba ostatni piłkarz którego trzeba się pozbyć z Cracovii.
kaleb Napisał(a):
> Dajcie spokój Bartkowi. Miał słabsze parę
> meczy, zatracił gdzieś pewność siebie, [b]ale to
> solidny gracz[/b]. Na pewno nie wirtuoz, ale pamiętam
> parę fajnych meczy z jego udziałem jeszcze w
> Zagłębiu.
hahahaha dawno się tak nie uśmiałem, Bartosz Rymaniak to "solidny gracz", chyba w pokera... Słabszych miał parę meczy... biorąc pod uwagę, że na boisku pojawił się 11 razy to ile miał słabszych? Połowę? No... zacne statystyki solidnego gracza.
Mam nadzieje, że nie będzie to najlepszy news transferowy tej zimy...
Dzięki Bartek za wszystko, trzymaj się cieplutko, obyś jak najszybciej trafił do Korony i zagrał przeciw nam wiele razy. Tego Tobie i sobie życzę.
jak przyjdzie Bejan już teraz, to Rymaniak może spadać (:D
kscpeter Napisał(a):
> Chyba ostatni piłkarz którego trzeba się
> pozbyć z Cracovii.
Zawsze będzie ktoś, kogo się trzeba pozbyć.
Szczerze - mimo jego słabej dyspozycji ostatnio nie jestem za jego odejściem. Kadra musi być szeroka, i potrzeba nam też zawodników jako uzupełnienie kadry, i Bartek tutaj bardzo by się przydał.
Szampana otworzę jak będzie oficjalne info.
Jak napisał kscpeter z obecnej kadry ostatni koń trojański,którego pozbycie się tylko nas wzmocni:)
Rozumiem, że mamy już kogoś (i to nie od 1 lipca) na jego miejsce....
Czy też "jakoś to będzie".....
Leesior Napisał(a):
> Rozumiem, że mamy już kogoś (i to nie od 1
> lipca) na jego miejsce....
> Czy też "jakoś to będzie".....
Wole już jakoś to będzie niż jego na boisku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)