E!
-
-
Robert Podoliński nowym trenerem - Witamy i życzymy Powodzenia!
Kajak a Tobie dziob przycielo ? :D ,ze nie mozesz sie wyslowic?
He?
Trenerze powodzenia!!!!!!!!!!!!!!
Miej oczy szeroko otwarte i uważaj na trzech głównych jełopów.
Podnies dziob i wachluj tymi wioslami bo wciaz slabo Cie rozumie..
Z mojej strony gratulacje za podjęcie odważnej decyzji, życzenia powodzenia i samych sukcesów oraz duży kredyt zaufania.
Oczekiwań nie mam wygórowanych - spokojne utrzymanie. Grupa mistrzowska będzie już dużym sukcesem.
Do czego doprowadzily rzady Generala ... Gentlemen stapa twardo po ziemi a Kajak sie utopil..
Dinamo jest postawione w stan upadłości jak połowa ligi rumuńskiej... Ruszaj Pan z Burlikowskim :)
witam i życzę powodzenia !!! i oby został Pan w Cracovii na długie lata oczywiście z wielkimi sukcesami po drodze !!! i już Pana lubię za to , że czerpie Pan wzorce taktyczne z reprezentacji Włoch i Serie A
Witam i o trochę radości z oglądania gry naszych graczy uprzejmie proszę.
Super!tylko by ściągnął najlepszych zawodników z dolcanu bo ja juz dawno ich widziałem u nas!
Witam i życzę powodzenia. Oby nikt długo w Pana nie pluł jadem.
Powodzenia trenerze!
Był pan na mojej liście typów trenerskich, nie ważne na której pozycji, ale w każdym razie jako jedyny trener bez doświadczenia w TME. Cieszę się z pańskiego przyjścia do Cracovii bo z punktu widzenia motywacji jest to znacznie bardziej optymistyczne rozwiązanie niż np trener Fornalik.
Smutny Waldemar ma już piękne CV, może wychodzić z założenia "jak nie tu, to tam", czy koncentrować się na pilnowaniu stanu konta. Pan na to pozwolić sobie nie może. Pan wkracza w nowy etap kariery trenerskiej i od pracy w Cracovii zależy wszystko - albo sukces i kariera, albo powrót do szarzyzny i zapomnienia w I lidze.
Wiele sobie obiecuję po pańskiej pracy.
Mam nadzieję, że zachowa pan to co dobre, czyli techniczną piłkę, że przyglądnie się pan naszej młodzieży i 2-3 z nich wprowadzi do kadry I zespołu. Mam nadzieję że sprowadzi Pan kilku ciekawych zawodników z I ligi i w końcu mam nadzieję na spokojny sezon w okolicach 6-10 miejsca.
Trzymam kciuki. A coś mi podpowiada, że będzie dobrze. Nawet bardzo dobrze...
Witamy i powodzenia:D
http://youtu.be/EsZMfz9_2Rk
7:05 min
Według mnie to bardzo dobra decyzja, powodzenia! :)
Powodzenia trenerze.
Good luck Mr. Podolinski !
A ja życzę, żeby po 37 kolejkach sezonu 2014/2015 dalej był Pan trenerem Pasów bo to oznaczałoby spokojny sezon
i pewne utrzymanie! Na więcej niestety nie liczę! POWODZENIA!
Zdaniem moim i moich kolegów każdy sukces trenera Podolińskiego będzie sukcesem Trenera STAWOWEGO!!!
A każda porażka trenera Podolińskiego będzie odejściem od myśli szkoleniowej (piłki krakowskiej) Trenera STAWOWEGO!!!
A każdy remis trenera Podoliśniego też będzie się w jakiś sposób odnosił do Trenera STAWOWEGO- w zależności z kim gramy, czy u siebie, czy na wyjeździe, jakie składy itd...
A tak na poważnie:
Kolejny trener, który swoim nazwiskiem będzie firmował gówno, chyba, że coś się zmieni... Ale niby czemu cokolwiek by się miało zmieniać?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)