Powodzenia.....
Jak mi koledzy wypomnieli - przypomnieli ;) , moje słowa sprzed 2 ch miesięcy ,że człowiek z Ząbek będzie naszym trenerem to nie może Pan mnie teraz zawieść...
-
-
Robert Podoliński nowym trenerem - Witamy i życzymy Powodzenia!
potter, też wolałbym Fornalika, ale Podoliński to dla Nas też dobre rozwiązanie. Młody, ambitny, będzie chciał coś pokazać. W przeciwieństwie do Ulatowskiego nie chodzi w chmurach, świadczą o tym jego wyniki osiągane z Dolcanem. Ulatowski w 1 lidze nic nie osiągnął.
Pewno jest tańszy od Fornalika i to zadecydowało. Z drugiej strony, jeżeli to prawda, że Fornalik dostał propozycję od Nas po odsunięciu Stawowego i z tego nie skorzystał to szczerze mam go gdzieś. Cracovia potrzebowała pomocy, a Ten ją po prostu olał. Nie chciał ryzykować spadku, jego CV wtedy by słabo wyglądało....
Wierzę w Pana. Powodzenia!
Powodzenia panie trenerze!
Kolego rabarbar1 ja nie z tych ,,nie bo nie ''co się cieszą jak Cracovia przegrywała byle dopiec trenerowi i opozycji z forum .
Mam co do tego trenera wątpliwości które sprecyzowałem co nie znaczy że będę się cieszył jak powinie mu się noga .
Będę się cieszył jak Cracovia będzie wygrywać a trener okaże się strzałem w 10 .
Nie przerażają mnie nawet pomyje jakie pewnie spadną na mnie za to ,,że w niego nie wierzyłem i uważałem go za partacza''.
Skoro już jest naszym trenerem to daje mu kredyt zaufania -jedną rundę oczekując że drużyna będzie po jesieni na miejscach
6-10 .
_marcello_ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wierzę w Pana. Powodzenia!
a Ty wez sie za gre a nie tu komentowac bedziesz na forum , nowy trener nowe karty czas do pracy sie wziasc ;)
Powodzenia i samych sukcesów z CRACOVIĄ Panie trenerze.
(słychać zawodzenie pottera) :P
powodzenia, ku chwale Cracovii!
Powodzenia. Mam nadzieje, ze sobie poradzisz, bo presja jest ogromna.... Trenerzy sie zmieniaja, zawodnicy tez, a ciagle jestesmy w tym samym miejscu..
Powodzenia!
Powodzenia panie trenerze!
Witam serdecznie!
Bardzo się cieszę z takiego obrotu spraw!
Powodzenia trenerze i obyśmy przeżyli wiele pięknych chwil z Panem za sterami!
Ciężkie zadanie przed Panem, trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na nowy sezon!
Został Pan rzucony na mega głęboka wodę. Mimo wszystko, życzę powodzenia i dania nam wielu powodów do radości ;)
hmm... chyba optymalne rozwiązanie na nasze możliwości, powodzenia i sukcesów w Cracovii
Powodzenia!
Jak każdy ma Pan u mnie bardzo duży kredyt zaufania. Mam nadzieję, że będzie dane mi rozliczyć z niego, dopiero po upływie dwóch lat podczas podpisywania kolejnego kontraktu.
Życzę sukcesów z Cracovią!!! Takich konkretnych- był taki trener który się szczycił że Cracovia pod jego dowodzeniem miała średnio 70% posiadania piłki w czasie meczu. Panu życzę aby miał Pan z Cracovią 70 % wygranych meczy. -Wspomniany wcześniej trener miał mnóstwo możliwości potyczek derbowych z sąsiadką zza błoń z żadnej z nich nie wyszedł zwycięsko,mimo że wspomniana sąsiadka siedzibę ma już w Myślenicach to mecze z nią są b.istotne dla kibiców Pasów i życzę Panu wygranych potyczek z tym Myślenickim obecnie klubem w nadchodzącym sezonie. Powodzenia Trenerze!
A ja myślę, że musi odejść ... kilka godzin w klubie i nic nie zrobił:D
Życzę dużego zaufania ze strony włodarzy Klubu i pieniędzy na transfery, które pomogą w planie minimum ściągnąć za sobą Zjawińskiego i Piesio a w planie maksimum wzmonić drużynę wedle Pańskiego uznania. Życzę towarzyszących zmianie na stanowisku trenera zmian w strukturze Klubu, które dadzą Panu odpowiedni komfort pracy.
Jeśli tak będzie to wierzę w sukces i wieloletnią współparacę.Powodzenia Trenerze!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)