To jest trener na lata!!! Mega inteligentny gość!
Brawo Robert! :)
-
-
ROBERT PODOLIŃSKI - treningi, taktyka, itp.
Wie o co chodzi w Krakowie. :-)
A kmita to ch.uj!
A Marciniak... zagrał znakomity mecz :):):) na pohybel niektórym znawcom z forum:D
Za dzisiejszy mecz- zapominam wszystkie wcześniejsze grzechy.
Teraz kilka dni w roku gdy to wszyscy piłkarze i trener są wspaniali, za tydzień wrócimy do normalności ;)
Matthias89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Teraz kilka dni w roku gdy to wszyscy piłkarze i
> trener są wspaniali, za tydzień wrócimy do
> normalności ;)
malkontent - nie psuj święta.
Fajna dyscyplina w obronie moze w koncu zaskoczy a wtedy dolozymy cos fajnego do przodu. Narazie też zeruje liste grzeszków :)
Brawo za odważne decyzje.
Dzisiejszym wynikiem już zapisałeś się Robercie w Naszej historii.
Po prostu dzięki !!!
Trenerze... Dziękuję.
Trenerze, zapisałeś się w historii (przykładowo Stawowemu nie udało się wygrac w derbach) - tylko nie daj ustawiać sobie składu Filipiakowi! Za dziś dziękuję! Gratulacje!
szuwarek Napisał(a):
> Matthias89 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Teraz kilka dni w roku gdy to wszyscy piłkarze
> i
> > trener są wspaniali, za tydzień wrócimy do
> > normalności ;)
>
> malkontent - nie psuj święta.
Oj tam od razu psuć. U mnie świętowanie trwa, więc chyba nic nie psuję, przynajmniej nie sobie ;) To co napisałem, napisałem z przymrużeniem oka. Dla trenera Podolińskiego ogromne gratulacje i po prostu dziękuję!
Wynik cieszy jak skur. wysyn !!! Gra dalej padaka a gol fart jak hu..j .
Trenerze dzięki!!!! najważniejszy mecz rundy wygrany!!!!!
craxik Napisał(a):
> Wynik cieszy jak skur. wysyn !!! Gra dalej padaka
> a gol fart jak hu..j .
na wiosnę na gts-e graliśmy super Twoim zdaniem?
Ustawienie pod przeciwnika rewelacyjne. Gra piękna nie była, ale taktycznie to była rewelacja - Brożek i Stilić nic nie pograli. Zero z tyłu to był dla mnie priorytet w tym meczu, żeby chociaż go zremisować, a tu strzelamy gola i to w takich okolicznościach.. Dziękuję i brawo Trenerze.
craxik Napisał(a):
> Wynik cieszy jak skur. wysyn !!! Gra dalej padaka
> a gol fart jak hu..j .
Jaki fart??? Chłopie normalny rożny i jak zwykle MIRO!!! Nie zaklinaj rzeczywistości....Gra szła na remis z zespołem z czuba tabeli a w wreszcie mamy po co centrować a nie jak za WSa po rożnym = kontratak... :(
Jutro WS bedzie wolny i weżmie Sieprawiankę to wtedy będziemy mieli o czym dyskutować :D
Teraz Cracovia Pany!!!! Nie ważne jak gramy ,ważne byśmy wygrywali!! Czyż NIE?
nie wiecie gdzie można zobaczyć konferencje prasową po meczu tylko nie na tym zakichanym flowplayer na terazpasy????
Pasiak64 Napisał(a):
> na wiosnę na gts-e graliśmy super Twoim zdaniem?
Derby rok temu lepiej wyglądały mimo,że nie wygraliśmy. Dzisiaj czysty fart. Setki żadnej nie mieliśmy. Brawa dla zawodników ,że jeździli na tyłkach ,ale gra dalej wygląda dość słabo choć mam nadzieję,ze powoli to zacznie trybic w dobrym kierunku. Obejrzałem skrót bo cały mecz widok miałem na pasiaste flagi i widzę,że około 80 minuty mogliśmy tutaj teraz płakać zamiast się cieszyć :)
Na szczęście Bóg dzisiaj był Pasiakiem :)
EDIT : Teraz dojrzałem ,ze sytuacja z 76 minuty to spalony . W takim razie poza strzalem Covilo nie było zadnych setek w tym meczu z obu stron.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)