Koncow swiata nie widac - Bartek strzela :)
-
-
Cracovia - Jagiellonia 31 maja 2014 roku godz 20.30
jaki dzień cudów? przeciwko juniorskiej Jagielloni to i ja w jednym meczu strzeliłbym więcej bramek niż Steblecki w całym sezonie, oh wait...
Mecz bliźniaczo podobny do ostatniego z Koroną. Pierwsza połowa super, a w drugiej oddanie pola przeciwnikowi.
Szkoda, ze Hajdo nie da szans grania Szewczykowi i Wawrzynkiewiczowi.
brawo kurwa
Sa zajebisci ! Nasi pilkarze
Dobry wynik jak na grę w 10 od początku meczu (wy też chyba nie widzieliście Danielewicza na boisku? ) mi jedynie zapadł w pamięć przy 1 straconej bramce, zamiast asekuracji , doskoczenia do przeciwnika , sobie truchtał gdzieś 4-5 metrów od akcji....
No nic, ostatni mecz tak jak cały sezon, mocno średni żeby nie powiedzieć hujowy, dobrze, że sie zakończył.
Obrona dopóki nie było na nim Żytki spisywała się poprawnie.
Teraz czas na emocje związane z mundialem.
Druga bramka dla Jagi na konto Bernhardta
Racja z tym Danielewiczem, w drugiej połowie chyba piłki nie dotknął
Przykro patrzeć na to wszystko co się dzieje z naszą ukochaną CRACOVIĄ jeden wielki burdel w naszym klubie i tyle na koniec tego super sezonu któregoś już z kolei.CRACOVIA TO MY!!!!!!
Wyjebać to towarzystwo(tfu!) wzajemnej adoracji w postaci Żytków,Danielewiczów i innych Bernhardów. Odświeżyć ten zespół,pozbyć się dupolizów,konfidentów i osieroconych dzieci. Wtedy jest szansa na wynik
Szkoda straty Bernharda, jak zwykle stał i czekał, że piłka sama mu wpadnie pod nogę. Poszła kontra i 2-2.
Jak napisał Rozrabiaka, dla mnie koniec Bałkanów. Nie dali rady.
Pora na nowy powiew wiatru.
Dziękuje wszystkim Bałkanistom. Jak w treści piosenki "Bałkanica" - będzie, będzie zabawa, będzie się działo........ ale bez was, i to w nowym sezonie.
jeszcze bez ruska
gargamel9998 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Druga bramka dla Jagi na konto Bernhardta
Ogladnij na spokojnie powtorke i zobacz jak spierdolil Steblecki podaniem przy kontrze!!!
Sytuacja zaczela sie od pieknego podania Stebleckiego do pilkarza Jagi!
Ale Marciniak, Mikulić i Perdijić zachowali się jak nowicjusze. Przynajmniej tak było widać z rodzinnego (byłem tam pierwszy raz i bardzo mi się podobało. Wreszcie nikt nie pali i nie drinkuje).
Muertes Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ten wynik to obciach
Nie inaczej.
Zagraliśmy w zasadzie z Jagiellonią II...
Grajac z II Jaga poczochrańcy dali dooopy! Seba to druga gwiazde powinien sobie wytatuować chyba na czole...cholera gwiazdor....Skonczy na III ligowych kartofliskach....bo tak grac nie wolno i nie przystoi...
Druga część meczu jak zwykle dramat! Połowa z tzw ekipy do wyrzucenia i dzięki ,że kończą się im kontrakty...
I jeszcze jedno...nie tylko moje spostrzeżenie....zaspiewanie WTSK skończyło sie bramką dla gości....szukanie Jonasza jest bez sensu bo ON siedzi w nas....:(
Druga bramka zaczęła się od straty Edka który jednak nieźle grał a Steblecki ,Dudzic i Władek zmarnowali po secie i stąd taki wynik.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)