Czas moj sie skonczyl , choc dziwne bo ja mam wciaz Farta.. Naszym leniom nie chce sie grac juz po utrzymaniu .
Zalosne to...Niech moc bedzie z Nami w przyszlym sezonie!
-
-
Slask Wroclaw : CRACOVIA 27.05.14 godz.20.30
GRAĆ MŁODYMI! Kapustka lepszy od Wladka,Ediego ,Zejdlera czy najgorszego na boisku Saidiego! I to Nartek oddał naniebezpieczniejszy strzał . Szewczyk w 2 ch akcjach pokazał ,że walczy i mu sie chce! Nierobów do sprzątania trybun i na zmywak... :( I jeszcze jedno ,WS to jawny sabotażysta... jak mozna było mówic ,że Mikulic jest słaby...i niedouczony z taktyki...dzisiaj strzelił jednego babola ale pozostałe akcje b.dobrze...
Checi Checiami ... ale Stawowy ciagle odbija sie czkawka. Saidi i Nowak w pojedynku 1-1 praktycznie zawsze ogrywali przeciwnika. Od paru meczy sa cieniem samych siebie. Jak to sie dzieje ze najszybszy i najdynamiczniejszy na boisku jest ..Budzinski - ktory przeciez tyle czasu nie trenowal. Przeciez nasi dzis ( i nie tylko dzis) byli spoznieni do kazdej pilki ( stad wslizgi rozpaczy i najczesciej zolte karki ). Wydaje mi sie ze naszych pilkarzy trzeba oceniac przez pryzmat calego roku a nie rundy wiosennej, bo rzeczywiscie trzeba by wywalic wszystkich bez wyjatku !
Budziński najlepszy i najszybszy bo nie trenował długo pod "bacznym okiem" WSa i trenera od fitnessu... ;)
Ewidentna ręka zawodnika Śląska w polu karnym...
kammel19 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale mnie denerwuje gadanie typu, że Pilarz miał
> dużo czasu na lepszą reakcje itd, tak samo jak
> na meczu słyszę tylko "strzelaj". Ludzie,
> którzy nie stali nigdy na boisku się spinają,
> myślą, że wszystko do obrony, albo, że z
> każdej pozycji można strzelić na bramkę. Ja
> rozumiem, że kibicowanie, emocje, no ale..
Po części do mnie ten post, co prawda nie na wysokim poziomie ale coś tam sie "łapało" przez kilka lat na poziomie juniorskim....
Przegrana była potrzebna choćby po to aby przyszedł trener z porządnym CV.Tylko taki może z tych niby gwiazd zrobić zespół bo to co grali w Breslau to rzygać się chce.
zubereg Napisał(a):
> Ewidentna ręka zawodnika Śląska w polu
> karnym...
P.Sławek innego zdania.
Kuś powinien dostać za ten wślizg (na wyprostowanych nogach) czerwień.
Do zapamiętania jedynie debiut Szewczyka i występ Kapustki.
Straciliśmy przypadkową bramkę i tyle.
Dla mnie do zapamiętanie było to, że - niestety - graliśmy podobnie jak z Zagłębiem, choć [b]nie musieliśmy[/b], bo utrzymanie już jest. Miał być powrót do technicznej piłki, tymczasem znowu były tylko długie (często niecelne) wykopy Pilarza, zero akcji rozgrywanych od własnego pola karnego. Można zapytać - czy jest aż tak źle z kondycją większości naszych grajków, czy może raczej tak, że nie chcą się narażać nowemu trenerowi, i mimo jego zapewnień w prasie, że będą grali w piłkę, oni "wiedzą swoje"?
docent-jest bardzo źle z kondycją:(
Albert Napisał(a):
> Przegrana była potrzebna choćby po to aby
> przyszedł trener z porządnym CV.Tylko taki
> może z tych niby gwiazd zrobić zespół bo to co
> grali w Breslau to rzygać się chce.
Tu nie chodzi o porządne CV , tylko człowieka z charakterem - patrz Leszek Ojrzyński
szuwarek Napisał(a):
> Matko pożegnał się z nami w meczu z Piastem.
> Zresztą nie tylko on.
Kto jeszcze ????
Jareczek Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Matko pożegnał się z nami w meczu z Piastem.
> > Zresztą nie tylko on.
> Kto jeszcze ????
No nie załamuj mnie:D
szuwarek Napisał(a):
> No nie załamuj mnie:D
Jak masz jakieś nazwiska na 100% pewne pisz...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)