[*]
-
-
Maciej Madeja nie żyje
nie wierzę...
spoczywaj w pokoju
Spoczywaj w pokoju.
Duża strata, zAWsze uśmiechnięty i wierzący, że będzie dobrze... Niech Pan się opiekuje Cracovią z góry...
Miałem zaszczyt wielokrotnie rozmawiać o Cracovii z Panem Maciejem. Ależ On kochał Pasy i martwił się ich losem. Przeogromna strata dla naszej społeczności, takich oddanych i zasłużonych kibiców już niewielu zostało. Dotarła do mnie ta wiadomość z daleka od El Paso i trudno w nią uwierzyć. Spoczywaj w pokoju Drogi Panie Maćku! Dziękuję za wspólne, niezapomniane chwile.
Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie .
Jest mi tak bardzo przykro...brak słów.
Jeszcze niedawno rozmawialiśmy, nie wiem co mnie wtedy naszło, że to powiedziałam..
-Panie Maćku dziękuję za to wszystko co robi Pan dla Cracovii
Pan Maciej odpowiedział mi wtedy - Bo ja ją po prostu Kocham.
Wielki człowiek, zawsze miły, serdeczny, z wielkim poczuciem humoru, spoglądający na rozmówcę z nad oklarów, tak go zapamiętam.
Wierzę, że teraz Pan Maciej gra z Janem Pawłem II w piłkę.
Niech spoczywa w pokoju!
a.p.
Jeszcze w poniedziałek widziałem go przy Wielickiej :(
Spoczywaj w spokoju ( ' )
SZOK [*]
Wspaniały człowiek biła od niego wielka dobroć i ciepło. Spoczywaj w spokoju.
[']
Wielka szkoda!! Bedzie go brakowalo kolo klubu.Dobry duch Cracovii.Szkoda ze dobrzy ludzie przedczesnie odchodza...
Bardzo smutna wiadomość. :(
Jeszcze w poniedziałek z nim rozmawiałem , miałem tą możliwość często z nim pić kawkę w klubie ,
co tu napisać olbrzymia strata jeden z ostatnich pracujących w Klubie Pasiaków ( został chyba tylko Siemion )
reszta to komercja i comarch i ludzie nie związani z Cracovią .
Tak bardzo kochał tą Cracovię , chetnie pomagał wszystkim którzy go o coś poprosili , często spotykałem go na grobie żony ,
zawsze uśmiechnięty i otwarty nawet na tych których nie znał .
Spoczywaj w pokoju [*][*][*]
Z nieoficjalnych informacji pogrzeb ma być 16.05.2014 w piątek o 15 na Piaskach niedaleko stadionu Orła Piaski Wielkie
Pamietam jak pare lat temu dostalem od Niego opierdziel za szydere na gre naszych kopaczy On slepo kochal ten Klub.
Pan Maciek miał dzisiaj do tego wszystkiego imieniny
Spoczywaj w pokoju....
ja dalej nie wierze...
Znalismy sie.Swiec Panie nad Jego Dusza.
Szok i niedowierzanie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)