Nie chce Cie widzieć w Cracovii do końca mojego życia, Spadaj.
Sa tu jeszcze jacyś obrońcy tej miernoty????
-
-
Wojciech Stawowy - Żegnamy!!!
Tak. Ja uważam że to dobry trener. Niestety ma wady, które w ostatnim czasie zamknęły dalszą drogę współpracy. Jak to ładnie się mówi, formuła się wyczerpała. Nie zmienia to jednak faktu, że jego myśl szkoleniowa to coś co chciałbym w Cracovii oglądać. Obojętne pod jakim nazwiskiem. A to że w Polsce trenera z taką filozofią gry nie ma, to już temat na osobną dyskusję.
A gdzie sie teraz sprawdza ta jego myśl szkoleniowa?????
Pozostali trenerzy w Ekstraklasie też chcieliby Stawowego w Cracovii oglądać - przynajmniej mieliby pewne punkty do końca sezonu.
Staw CRACOVIA to nie ty, bez ciebie ten klub będzie tym czym sobie zamarzyłeś -...............
Jak widać po twitterze, niektórzy jeszcze się nie pogodzili ze zwolnieniem Stawa:
[i][b]MaciejKmita ?@kmita_maciej[/b] 22 godz.
Cracovia wymieniła w końcu więcej niż 10 podań, co się spotkało z tradycyjną reakcją przy Kałuży 1, czyli jednym wielkim gwizdem hahaha ['][/i]
Tweety frustrata. Jest sens cytować? To jak odpisywanie Santo.
to jak stanie rząd pode mną na derbach, niby wiedza o tym jak wyglądam, bycie odważnym na forum i nie zagadanie na żywo. dobranoc
Santo- ja np. nie wiem jak wyglądasz, bo mimo wszystko uważam, że akcja z pościelą to mistyfikacja. Taka grubymi nićmi szyta.
I w sumie chętnie bym z Tobą pogadał- chcesz to się możemy ustawić przed/ po jakimś meczu na browara. Czy pogadać na jakimś wyjeździe.
Natomiast mimo wszystko uważam, że w czasie derbów, gdybym stał rząd od Ciebie, to miałbym na głowie ważniejsze rzeczy, chociażby śpiewanie, że wisła to stara kurwa, niż rozglądanie się, czy przypadkiem jakiś forumowicz, mający na temat człowieka z wąsem inne zdanie niż ja, za mną nie stoi. Nie uważasz? ;)
A trochę na temat, trochę nie na temat. Przyszła mi ostatnio do głowy fraza. "Sam jak malec" :)
Nawotczynski w wywiadzie za powod odejscia z Cracovii wskazal Stawowego. Czemu WS mial awersje do solidnych stoperow? Uwazam ze z Hoszkiem stanowili najlepsza pare jaka mielismy od lat
Nie pasował mu pod względem charakteru do taktyki. Wiśniewski i Świerczewski również. To żadna tajemnica.
Również uważam że Nawotczyńczyński to najlepszy ze stoperów który w ostatnich latach grał w Cracovii.
Sezon sie kończy. Utrzymaliśmy sie. Stawowego już nie ma. Temat do zamknięcia.
Ile będziemy go żegnać? Dziękujemy i cześć.
Rozumiem ze wywoływał dużo emocji na forum co powodowało wiele "ciekawych" wymian zdań ale karawana jedzie dalej i najwyższa pora zakończyć wojenki forumowe.
Widać podsycanie tej "wojenki" niektórym bardzo pasuje. Nie wróże więc rychłego zamknięcia tego wątku.
Moim skromnym zdaniem szacunek należy się każdemu trenerowi pracującemu w Cracovii, niezależnie od naszej oceny jego pracy.
Panie trenerze dziękuję za awans do ekstraklasy oraz wiele efektownych spotkań w ekstraklasie. Powodzenia w dalszej karierze.
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie pasował mu pod względem charakteru do
> taktyki. Wiśniewski i Świerczewski również. To
> żadna tajemnica.
Czytaj: nie byli pizdami do głasakania po główkach i "posłusznymi chłopcami" :D
WS już nie ma i mam nadzieję nigdy nie będzie.
Proponuję zamknąć ten wątek.
Proponuję przestać pisywać w tym wątku, to sam się "zamknie".
Ja za próbę spuszczenia Cracovii do I ligi żegnam ozięble, a za awans jestem wdzięczny tym co przegrali kiedy musieli przegrać.
5 dni później
Ja osobiście wprost uwielbiałem "klepaczkę Stawowego" . Nerwy zszargane dziesięcioleciami na elPasso uwielbiały mecze kiedy przeciwnik podchodził pod nasza bramkę z 10-15 razy na 90minut góra...
[b]Będzie bardzo mi tego brakowało.[/b]
Niestety wiosną Wojtek ogromnie mnie rozczarował tym ,że jak zaczęły się kłopoty nie potrafił NIC ale to dosłownie nic zmienić. Przegrywaliśmy/remisowali kluczowe mecze dosłownie w ten sam sposób.
A już posadzenie Mikulica było dla mnie SZOKIEM. Nie jest to Kazek Węgrzyn ale od czasów Kazka tak dobrego stopera w Klubie nie było a Wojtek bach go do Makowa Podhalańskiego,Sieprawia etc. nie wiadomo za co...
Generalnie jak już ochłonąłem , utrzymaliśmy się to cóż : POWODZENIA PANIE WOJTKU. Oby jeszcze kiedyś trafiła się Panu szansa wypłynięcia na szerokie trenerskie wody.
Pora na dobranoc Panie Wojtku - niestety stało się jak się stało pogubił się Pan pod koniec, zresztą pracował Pan w trudnych warunkach zarówno bez wsparcia trybun jak i właściciela myślę, że ma Pan trochę do nas żal o krótką pamięć z rundy jesiennej rzeczywiście Pasy grały ładnie zdobywały punkty a publiczność biła brawo. Sezon składa się z dwóch rund a trener jest tak dobry jak jego ostatni mecz ja wiem plaga kontuzji to Panu rozregulowała plus dyrektor sportowy który Panu przeszkadzał w pracy, ale gra Pasów to była katastrofa i ostatnie 1-5 z Piastem to tylko Pana wina Panie Wojtku.
Mam nadzieje, że będzie Pan chodził na Cracovię a przygoda z Klubem pozwoli na wyciągnięcie wniosków w dalszej pracy.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
stary kibol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Moim skromnym zdaniem szacunek należy się
> każdemu trenerowi pracującemu w Cracovii,
> niezależnie od naszej oceny jego pracy.
Ciekawe spostrzeżenie, szkoda że paru osobom przeszkadza to w momencie gdy odnosi się to do Stawowego, ale nie przeszkadza to w obrażaniu innych trenerów Cracovii.
Coś wiadomo już o tej konferencji?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)