Panowie Kocham CRACOVIE ale jak to oglądam to żygać się KURWA chce.
-
-
[ 33 ] CRACOVIA - Piast Gliwice, sobota 10 maja 2014, g.15:30
Zebysmy tylko nie powtorzyli wyniku ladacznicy.
Stawowy musi zostać i zrobić rozpierduchę!! Jak zagramy bez Wąsatego?!
Myśle , ze to ostatni mecz WS
Ja wysiadlem z tego Forum pare meczy temu.....daje znac ,ze jeszcze zyje - tylko nie wiem czy przezyje to spotkanie.
Nie mam wiecej nic do napisania - bo o czym?
......moze jest szansa by Fornalik przejol druzyne po tym spotkaniu ?????
Pasy_Andrychów Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Myśle , ze to ostatni mecz WS
WS mysli inaczej
To nie tylko Stawowy wyjebać też dyrektora sportowego.Szkoda się kurwa denerwować.
I niech z młyna poleci nic sie nie stało, i gromkie wojtuś stawowy.
Ja chce 3 ligi kurwa to było piękne tego chce z powrotem !!!!!!!!!!!!!!
Gramy SWoje...
mam nadzieję ,że nowy trener postawi na Mikulicia, nie zależnie w jakiej jest formie, wystawianie reprezentana Polski również nie jest dobrym pomysłem, podobnie jak z murzynkiem. Wydaje mi się, że nastał czas takich zawodników jak m.in Wawrzynkiewicz, Mikulić, Zejdler,Kita może wniosą świeży powiew w poczynania drużyny. Tak btw. to w okresie miedzy sezonowym powinni się rozglądnąć za nowym bramkarzem, to ten "słup" co dzisiaj stoi w bramce nie jest perspektywiczny, kogoś kto mógłby wywrzeć większy nacisk na Pilarza ...
Jak sobie pomyślę, że gramy 4 mecz z rzędu , który zakończy się porażką , w tych czterech meczach nie strzeliliśmy ani jednej bramki to normalnie idzie się powiesić bez kitu...
A dziennikarze dalej będą pi****olić o traumie piłkarzy , którzy nie dostali się do pierwszej 8 , normalnie szlag człowieka trafia, jak się słucha takich bredni.
Nasi "kopacze" to banda nieudaczników, i ci***czek , którzy nie umieją walczyć godnie jak mężczyźni, nawet na granicy łamania nóg przeciwnikowi !
link Napisał(a):
> Piekny mecz. Naprawde widac w Cracovii ambicje,
> walecznosc, pasje! Naprawde inni kibice mogą nam
> zazdroscic zespolu!
Zgadzam się.
Chłopaki na pysk padają, zębami orzą ziemie. Niesamowite skąd u nich taka wola walki?
1
2
3
4
5
MALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Jest! Super wynik! Chociaż karny z kapelusza ;) Grande wąs
Od młodzieży po pierwszą drużynę jedna wielka żenada. Stawowy i jego klika (trenerzy i kierownicy drużyn młodzieżowych) do natychmiastowego wyproszenia z klubu.
Mam nadzieje że tej wąsatej mordy już więcej nie zobacze
Slapi1988 Napisał(a):
> Juz wam powiem jak bedzie :
>
> Zagraja ci sami pilkarze co zawsze, zagraja ta
> sama taktyke co zawsze, i efekt bedzie taki jak
> zawsze, czyli po ciezkim boju 1 ptk to max co
> mozemy ugrac :)
Myslalem ze chociaz o 1 ptk powalczymy ... no ale UEFA PRO nie ma to i na pilce slabo sie znam.
Tak optymistycznie nie bylo :)
GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL BRAWO CRACOVIA !!!!!!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahaa
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahaa żenada przez duze WS
Jeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssstttttttttt! :D hahaha
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)