,
-
-
[ 33 ] CRACOVIA - Piast Gliwice, sobota 10 maja 2014, g.15:30
Żarko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja się pytam,gdzie Kuś,gdzie Bolviejcic,gdzie
> nasi liderzy?
Spokojnie, w drugiej połowie wejdzie super tercet Zejdler, Boljevic, Bernhardt i wygramy 3-2!!
bez Kusia nic z tego nie będzie
Moze z litosci dadza nam zrobic 4 zmiany. Swietne przyjecie Strausa na 17 metrze.
Ale komentatorzy nam cisna....:(
Ja pie***le Rok to dzisiaj gra jakby byl tajnym agentem Piata ! Co on robi jeszcze na boisku ?!?!
moni@ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale komentatorzy nam cisna....:(
A co mają powiedzieć? Że gramy dobrze a Stawowy to przystojniak? Weź się ogarnij...
mozna to pozbierać ?
-"trzeba wierzyć"
ja pierdole, za taki tekst wylot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nie wierze w to co widze .... Mam nadzieje, że dwie zmiany po przerwie to mininium!.
"Wiemy jak wytrawnym szkoleniowcem jest Wojciech Stawowy" hahahahah co za tekst.
Zapisuje się do Fan Clubu Dąbrowskiego, gostek wymiata.
HAHAHAHAHAHAHA NO KUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ja do fan clubu Zytki.
Najlepszy obrońca z jakim pracował... :D to jest kurwa już nawet nie żal a dwa metry gnoju pod podłogą...
Stawowego jak najszybciej trzeba odsunac od treningow ... niech pierwszy zespol poprowadzi Zegarek ... albo chociaz Tabisz
Co tam wynik .. i bedzie "nic sie nie stalo " i "walczyc ..." :)
Jak Profesor nie wywali tego wąsa po tym meczu to zacznę sie obawiać o wlasne zdrowie ogladajac kolejne mecze z wasiatym na ławce
Obroncy nie mamy a Mikulic kopie pilke po wioskach. Wąs Ty SABOTAŻYSTO!
Piekny mecz. Naprawde widac w Cracovii ambicje, walecznosc, pasje! Naprawde inni kibice mogą nam zazdroscic zespolu!
hahahahahahahahahahhaah kurwa mac
STAWOWY WYPIERDALAAAAAJ
Ole! Jeszcze jeden!! Wąsaty ole!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)