I wymyślili... Mecz w Tychach w czwartek, o 16:15!!! Brak mózgu znów dał o sobie znać.
-
-
Sezon 2014/2015
Z punktu widzenia zapalonego kibica, dla którego okres świąteczny z powodów rodzinnych nie jest czasem "meczowym", to może i dobrze ! Już kombinuję jak tu obejrzeć mecze finałowe: w piątek (akurat wtedy pod wieczór trza jechać do rodziny na święta), w niedzielę (świąteczny spęd rodzinny), a tu problem sam się rozwiązuje, meczyk piątkowy obejrzy się spokojnie w domu w czwartek, a niedzielny jakby był w poniedziałek to już nie będzie większego problemu usiąść przed telewizorkiem, a najlepiej by było jakby tak odbył się we wtorek ! :D
Do dzisiaj nie mogę przeżyć, że przez kolizję świąt z finałami ominął mnie osobisty udział w ostatnich meczach finałów 2008 i 2013 ! :(
Całe szczęście, że chociaż można było cieszyć się przed telewizorkiem ale to nie to, co świętowanie na hali z Wami wszystkimi ! :(
Edit: [b]Mecz w Tychach w czwartek 02.04. o godz. 16.30, ew. ostatni mecz w Jastrzębiu w sobotę 04.04 o godz. 14.30 ![/b] :)
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,35984,zmiana-terminow-meczow-finalowych.html
No i gitara, wilk syty i owca cała ! :)
W 2003 graliśmy mecz z Arka w Gdyni.
To była sobota wielkanocna, wyjazd w piątek, powrót w niedzielę.
Także... ;)
Dla jednych święta to święta, a dla innych czas wolny.
Nie każdy ma możliwość brać urlop na zawołanie.
Bardzo dobra pierwsza tercja piątego meczu finałowego w Jastrzębiu. Po dwóch szybkich golach Tyszan jeszcze szybsze dwa trafienia Jkh. Po 20 min 2-2 .
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W 2003 graliśmy mecz z Arka w Gdyni.
> To była sobota wielkanocna, wyjazd w piątek,
> powrót w niedzielę.
> Także... ;)
> Dla jednych święta to święta, a dla innych
> czas wolny.
> Nie każdy ma możliwość brać urlop na
> zawołanie.
znam takich co prosto z pociagu zasiadali przy stole z rodzina w koszulce Arki ;)
Po zwycięstwie 4:2 w Jastrzębiu, to teraz Tychy są "jedną nogą" u celu ! ;) Ciekaw jestem niemiłosiernie jutrzejszego meczu ! :)
Jak na mój gust to jest po sprawie, a różnicę największą w finałach zrobił "kadrowy-narodowy".
Przez tych bezmózgowców z pezethaelu, nie będę mógł obejrzeć na żywo jutrzejszego meczu. :X
Tychy dziś bez dwóch zdań zdecydowanie lepsze.
Laszka rozczarowujący.
Jeśli Tychy chcą nadal być frajerami dekady to zdecydowanie muszą jutro przegrać u siebie.
sterby Napisał(a):
> Jeśli Tychy chcą nadal być frajerami dekady to
> zdecydowanie muszą jutro przegrać u siebie.
Słabo czytać takie posty, lubić Nas nie musisz ale szanować powinieneś.
Jutro kończymy
sterby Napisał(a):
> Tychy dziś bez dwóch zdań zdecydowanie lepsze.
>
> Laszka rozczarowujący.
>
> Jeśli Tychy chcą nadal być frajerami dekady to
> zdecydowanie muszą jutro przegrać u siebie.
Już są :P
tyski_fan spokojnie... panowie Sterby i MSC po doświadczeniach piłkarksich znają się na frajerstwie jak mało kto :P
brakuje jeszcze spoconego torreadora z błyskotliwym komentarzem :)
Koledzy tyskii i tyski-fanie - bez urazy, bo tu się naprawdę z Wami trzyma, zwłaszcza w tym finale. Natomiast pogląd "Tychy frajerem dekady" choć cokolwiek ostry, jednak merytorycznie to "coś w tym jednak jest". Tu nie chodzi o obrażanie, więc może słowo nie do końca adekwatne, ale Wasza drużyna całą dekadę od tamtego mistrzostwa do jutrzejszego (daj Wam Panie Boże) jakby na to nie patrzeć, konsekwentnie rok po roku na to pracowała. Bez urazy, tak jak piszę, i trochę z uśmiechem i humorkiem (zwłaszcza, że okoliczności do takiego nastroju chyba dziś sprzyjają) ale naprawdę, no sami chyba przyznacie że popis przegrywania decydujących meczy Wasi przez tą dekadę dali nieprzeciętny :)
ale nie ma spiny :) pojęcie frajerstwa łączy się z rodzimym hokejem naturalnie kilknaście raze w trakcie sezonu i można tu zrobić długą listę...
to jest tylko sport... niezaleznie jak się skończy finał, emocje są super... zapraszam serdecznie jutro, bilety się znajdą :) pzdr
tyski_fan Napisał(a):
> sterby Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Jeśli Tychy chcą nadal być frajerami dekady
> to
> > zdecydowanie muszą jutro przegrać u siebie.
>
> Słabo czytać takie posty, lubić Nas nie musisz
> ale szanować powinieneś.
>
> Jutro kończymy
Ale ja Was nawet lubię, szczególnie doceniam doping, który niejednokrotnie porywał mnie na waszym lodowisku.
No właśnie napisałem, że macie dzisiaj szansę zmazać plamę z ostatnich dziewięciu sezonów.
A o frajerstwie Cracovii jako klubu i jej zawodników można pisać niemal w nieskończoność. Niestety.
tyskii Napisał(a):
> tyski_fan spokojnie... panowie Sterby i MSC po
> doświadczeniach piłkarksich znają się na
> frajerstwie jak mało kto :P
> brakuje jeszcze spoconego torreadora z
> błyskotliwym komentarzem :)
jak pijesz do mnie to chociaż wymyj sobie szklankę bo bardzo nie lubię brudu. O swoich sympatiach i antypatiach będę decydował sam i tobie nic do tego.
Tychy kończcie to dziś i tyle w temacie.
BRAWO TYSCY !!!! 4-1 już chyba nie wypuszczą mistrzostwa !!!!
GKS & KSC
Pokazywano niemal wszystkie ważniejsze mecze play off a tego jednego najważniejszego nie. Dla mnie jest to mega skandal! Oczywiście mam na myśli transmisję na żywo.
Andrzej.ksc Napisał(a):
> Pokazywano niemal wszystkie ważniejsze mecze play
> off a tego jednego najważniejszego nie. Dla mnie
> jest to mega skandal! Oczywiście mam na myśli
> transmisję na żywo.
ke?????
Wlacz sobie TVP Sport przez neta i ogladaj :D
Pozamiatane...
Gratki dlaTyskich!
4-1 nie odrobi JKH.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)