cichociemny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Raczej tylko nie ten trener. W tej dyscyplinie
> granie środa-niedziela to standard.
Bardzo proszę o wymienienie tych zawodników co grają standardowo tj raz w rezerwach (środa lub niedziela) a drugi raz w I drużynie (niedziela lub środa)
-
-
32 kolejka: Widzew - Cracovia (4 maja godz.15:30)
szuwarku to chyba było stwierdzenie ogólne i odnoszące się do drużyn, które np graja w europejskich pucharach, oczywiście te problemy nie dotyczą polskich drużyn, które jak wiadomo grać za dużo nie mogą bo zawodnicy nie wytrzymują reżimu 40 meczy w roku
dokładnie o to pod rezerwowym nikiem mi chodziło
Jak będzie remis, to będzie dobrze. Widzew sfrajerzył się z Kielcami, jak ich bramkarz nie popełni błędów jak na jesieni to nie będzie nam do śmiechu.
eredin Napisał(a):
> CracoviaNHAW Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > jedni i drudzy sa siebie warci:)
>
>
> Nie tak. Ci sami zawodnicy potrafili pojechać ze
> Śląskiem we Wrocławiu czy walczyć w 10 z
> Lechem....
> Teraz są kiepsko przygotowani. Tyle w temacie
A ja bym się zgodził z NHAW. Straus gra w każdym meczu a powiedz mi ile on ma asyst i goli ?? chyba z tego jest rozliczany ŚP.
Wtedy z Lechem to tylko fartem zremisowaliśmy a w drugim meczu chyba 6:1 było..., a Śląsk gra padakę w tym sezonie, więc też chyba nie ma powodów do radości. Ogólnie mówiąc, potrzebna jest gruntowna przebudowa na pierwszy odstrzał Kuś, Boljevic, Straus, Zejdler, Bernhardt, Rakels i oczywiście Stawowy :)
Remek Napisał(a):-----------------------------------------------------
Ogólnie mówiąc, potrzebna
> jest gruntowna przebudowa na pierwszy odstrzał
> Kuś, Boljevic, Straus, Zejdler, Bernhardt, Rakels
> i oczywiście Stawowy :)
za pieniądze, które oferuje teraz Filipiak w miejsce wymienionych przyjdą tylko słabsi.
szanujmy więc to co mamy.
Ale Ci słabi blokują drogę tym lepszym, którzy są w klubie.
wiem do czego pijesz, ale to trener podejmuje decyzje personalne.
poza tym samymi "juniorami" nic nie ugrasz w naszej siłowej lidze.
pierwszej, czy też drugiej.
Kto wie jakie pieniądze oferuje Filipiak?
Mamy trzymać słabeuszy bo mozemy mieć jeszcze słabszych?
Inni płacą lepiej i w terminie?
jeżeli pensja murzyna jest "znacznym obciążeniem budżetu" to o czym my mówimy?
Spokojnie by się udało znaleźć zawodników lepszych od tych co mamy, tylko że do tego potrzeba chęci i dobrego scoutingu którego u nas brak (chodzi mi o zawodników z niższych lig).
Grek przyszedł grać za 5tyś zł? To ja poproszę jeszcze kilku za taką cenę i z podobnymi umiejętnościami. Co do meczu mają ich rozjechać, inaczej niech niektórzy nie wracają do Krakowa bo nie będą mieli po co.
Więcej Greków i Mikuliców i będzie dobrze.
squier strat Napisał(a):
> wiem do czego pijesz, ale to trener podejmuje
> decyzje personalne.
> poza tym samymi "juniorami" nic nie ugrasz w
> naszej siłowej lidze.
> pierwszej, czy też drugiej.
Na dzień dzisiejszy Bartek Pająk (a to nie junior) "przykrywa czapką" Bartka Dudzica:)
Nawet na treningu? Bo podobno tam Bartek błyszczy tak bardzo że oślepiony tym blaskiem trener dalej myśli że jeszcze się odblokuje. Zresztą pewnie obaj na jednym treningu nie ćwiczą zatem trenerowi ciężko porównać a na głosy innych jest raczej głuchy.
Experci PS stawiają na remis 1-1 (32% - 37% - 31%) Jeżeli nie można meczu wygrać, trzeba wszystko zrobić aby go zremisować. Po tym co ostatnio prezentują zawodnicy Cracovii na więcej nie mam co liczyć.
chciałbym nieśmiało zauważyć że łatwiejszych przeciwników już nie będzie a z ekstraklasy spadają dwa zespoły a nie jeden czyli Widzew
quentin Napisał(a):
> chciałbym nieśmiało zauważyć że
> łatwiejszych przeciwników już nie będzie a z
> ekstraklasy spadają dwa zespoły a nie jeden
> czyli Widzew
Będzie, będzie - Piast Gliwice:)
ale niektórym zwieracze puszczają :D Spokojnie, utrzymamy się... może ;) :D Co, już Świnoujście nie jest fajne ? Taki wyjazd :)
ian thorpe Napisał(a):
> ale niektórym zwieracze puszczają :D Spokojnie,
> utrzymamy się... może ;) :D Co, już
> Świnoujście nie jest fajne ? Taki wyjazd :)
ważne, że ze Stawowym ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)