nie
-
-
Natychmiastowa dymisja Wąsciecha Stawowego (ankieta)
Tak
KamaZ decydujemy na końcu sezonu? Przecież Stawowy już zapowiedział, że nie zostanie.
ddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> KamaZ decydujemy na końcu sezonu? Przecież
> Stawowy już zapowiedział, że nie zostanie.
Akurat Wojtek zmienny jak kobieta jest, a wróble przy Wielickiej ćwierkają, że może zostać na przyszły sezon, wbrew oczekiwaniom wielu forumowiczów ;)
TAK !
NIE
Jestem tak wkkkkkkk jak chyba nigdy w życiu , nie wytrzymam uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
WYPIERD.ALAJ razem z synkiem wladkiem strusiem krzysiem i cipką z obrony uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Tak ,tym bardziej że sam zainteresowany nie ma ochoty dłużej pozostać w klubie a i wyniki nie powalają.
Póki co NIE, bo aż się boję czy jakiego Pasieki, Płatka albo innego Michniewicza nie przywloką z łapanki
Ale po sezonie idź Pan precz, Panie Stawowy. I nie zapomnij maszynki do golenia.
Chciałem napisać brzydko...więc tylko skromnie napisze TAAAAKKKKKK
[b]NIE[/b]
Ma dograć sezon do końca i wypełnić kontrakt.
Jak na razie 16:11 dla zwolenników natychmiastowego zwolnienia
NIE - czas rozliczeń przyjdzie po sezonie
NIE
nie,
utrzyma nas i spadowa, boje sie ze zmiana teraz rozp... by ta druzyne a utrzymanie jest wazniejsze
co nie przeszkadza juz szukac trenera i niech gosc sie przyglada z kim bedzie/chcialby pracowac (vide Mikulic)
Kamaz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ddarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > KamaZ decydujemy na końcu sezonu? Przecież
> > Stawowy już zapowiedział, że nie zostanie.
>
>
> Akurat Wojtek zmienny jak kobieta jest, a wróble
> przy Wielickiej ćwierkają, że może zostać na
> przyszły sezon, wbrew oczekiwaniom wielu
> forumowiczów ;)
Daj mi qrwa dubeltówkę i pokaż te wróble.
NIE
...bo mógłby na szybko wskoczyć Hajto albo Stokowiec a tego bym nie zdzierżył.
Natychmiastowa - NIE
Po sezonie TAK
Nesta, nudny już jesteś z tym "zdobyliśmy 39 pkt" - nie zrealizowany cel, koszmarna obrona, brak ataku, fatalna polityka personalna i totalna niemoc w meczach o stawkę - takiej chcesz Cracovii? Ja nie i dlatego żegnamy po sezonie pana Stawowego.
Nie jestem sadystom, zostawić pod Jędrzejowem
Odejdź
Chyba że kasa misiu kasa
to wypierdalaj na R22
NIE
Po sezonie sam zapowiedział że odejdzie...
Należy już kogoś znaleźć na zmianę, aczkolwiek wole tysiąckroć sriki-take Stawowego niż dzida do przodu Pasieki.
Dan Petrescu jest wolny... ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)