Frajerstwo i stracone dwa punkty, inaczej tego nie można nazwać. Dziękuje Krzysiu za karnego, fantastycznie przyjąłeś piłke. Była szansa doskoczyć do ósemki to nie, kurwa jak zwykle. Niech już ten czerwiec nadejdzie i wąs odejdzie.
-
-
Podbeskidzie Bielsko Biała - Cracovia 1 : 1
Niestety, przegrywamy sami ze sobą.
wstyd i tyle
ale słabizna...
Nerwówka "dzięki" faulowi Kity.
1 pkt z cienkim Podbeskidziem. Mecz był do wygrania, ale patrząc na "poczynania" naszych grajków to byli oni go w stanie przegrać.
ale kopanina, dobrze, że już koniec.
wielu z nas remis przed meczem brało w ciemno. patrząc jednak z jakimi łamagami gralismy to szkoda tych straconych punktów.
Nam strzelać nie kazano...
Frajerski remis ze słabym Podbeskidziem.. nie wiem co na boisku robili Danielewicz i Boljevic i jakim prawem grają oni odpowiednio 90 i 75 min, w głowie mi się to nie mieści.. gołym okiem widać że WS ma swoich pupilków
Słaby mecz, do gry obronnej przeciwnika wyglądało to dobrze. Dzisiaj mieliśmy chociaż sytuacje podbramkowe. Podbeskidzie bardzo słabe. Ten remis jest Naszą porażką.
Wszedł Szeliga żeby Marciniak mógł przejść na bok obrony.
Mnie bardziej niż beznadziejny NYKIEL denerwowało niemiłosiernie słabe podbeskidzie. Nie awansujemy do pierwszej 8 to z rozkoszą będę patrzył jak spuszczamy ich do 1 ligi.
squier strat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ale kopanina, dobrze, że już koniec.
> wielu z nas remis przed meczem brało w ciemno.
> patrząc jednak z jakimi łamagami gralismy to
> szkoda tych straconych punktów.
Oj to prawda.
Nie wiem co bardziej wk.rwia - frajersko utracone zwyciestwo ...czy Ci debilni komentatorzy. Wywiad z Marciniakiem podkresle.
Przed meczem obstawiałem remis, zatem wynik uważam za ok. Natomiast widząc jak jest różnica między oboma zespołami na boisku ten remis to porażka. Taka ciekawostka dramatycznie słabe Podbeskidzie oddaje o jeden strzał niecelny i celny mniej od Nas. Szkoda się rozpisywać. Pozytywy było widać, negatywy również w konfrontacji z najsłabszym zespołem obok Widzewa nie potrafimy wygrać. Wszystko na temat.
Co mielismy? Jaka sytuacje w ktorej minucie? Chyba inny mecz ogladalismy. Wielki fart z golem po nodze przeciwnika, a i to nie byla 100, a inne sytuacje jakie? Smieszne. Gdyby PB lepiej wykorzystalo nasze straty w sroku to bylo by po meczu. Ile mozna mowic jak nie ma do kogo podac i jest zagrozenie to wybij, a ci swoje. Uwielbiam naszych pilkarzy podchodzacych pod pole karne i cofka hehe
Niestety w wielu meczach już tak bywało że największym problemem dla Cracovii jest sama Cracovia dziś mieliśmy tylko tego potwierdzenie
Przegraliśmy na własne życzenie. PBB dostało prezent w postaci karnego, bo w skali całego meczu nie zasłużyło na punkt. Mieliśmy szansę wsadzić drugą bramkę i kontrolować mecz do samego końca, niestety jeśli nominalny napastnik w naszej drużynie pojawia się dopiero w 84 to chyba komentarz jest zbędny.
Szkoda tym bardziej, że w tej kolejce pozostałe wyniki ułożyły się dla nas wyjątkowo korzystnie i zakładając nasze zwycięstwo nad RTSem za tydzień pozwoliłoby nam to na względnie spokojną lokację w mistrzowskiej ósemce. A tak w dalszym ciągu jesteśmy w ... tam gdzie nas nie powinno być ;)
Piekny mecz , walka , krew , pot i łzy na koniec . Widać , że defensywni pomocnicy są najlepszymi snajperami ( Władek , Gianis ) w obronie Mikulicia musialo zabraknac bo w rezerwach by nie mial kto grac . Wsumie szkoda , że nie wrzucili tego wolnego była by może jakaś ostra reakcja w klubie i może wreszcie by się coś ruszyło . Bo puki co gramy padake . Bez napastników meczu się nie wygra . 1 polowa spoko bo podbeskidzie nic nie gralo jednak 2 pokazała nam gdzie jesteśmy
Kto jeszcze lubi ogladac nasze mecze ?
koldarx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kto jeszcze lubi ogladac nasze mecze ?
Kibice meczowych rywali?
Skoro kopanina jaką prezentujemy pozwala poważnie myśleć o awansie do "mistrzowskiej" grupy, to chyba odpowiedni komentarz dla poziomu naszej "Ekstraklasy".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)