Wojcieszek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "Dutka miał pełne gacie wtedy" - tekst roku.
> Gratuluje! Przy najblizszej okazji zapytam Rafała
> czy już się z tego otrząsnał...:) zejdź na
> ziemie kolego :)
Zapytaj o ile wierzysz w to że prawdę usłyszysz. Ja bym na to raczej nie liczył.
Napisałem co widziałem na meczu i nie potrzebuje ku temu potwierdzeń -idąc twoją drogą Daniela Laszkiewicza.
To moje zdanie które wynika z tego co widziałem.
A jak już będziesz pytał Rafała to popytaj też innych zawodników którzy grają u Was a grali u Nas jak jest z tym "tangiem na lodzie" w wykonaniu
jak to go nazywacie Starego Laszkiewicza , bo choć szybki na lodzie już nie jest to uwierz, ale ten "taniec" to mu wychodzi perfekcyjnie, a i mało kto chciałby z nim zatańczyć.
-
-
PLAY - OFF 2014 (temat zbiorczy) - półfinał nie dla Cracovii. Oto efekt systematycznego osłabiania drużyny.
Wojcieszek Napisał(a):
> "Dutka miał pełne gacie wtedy" - tekst roku.
> Gratuluje! Przy najblizszej okazji zapytam Rafała
> czy już się z tego otrząsnał...:) zejdź na
> ziemie kolego :)
Zapytaj go też w jakim klubie jeszcze nie grał i gdzie zamierza grać w następnym sezonie. Podhale, Sanok, Tychy, Krynica, a może jakiś nowy Death-team ?
Leesior piszesz jakby u nas grali sami przywiazani do barw i kochali tylko nasz klub....
Jest sianko jest granko! Proste jak konstrukcja cepa.
A co do Dutki to u nas takiego obroncy to ze swieczka szukac na chwile obecna ;)
A mnie oslabia wygrana Ukraincow.
Znowu "pojada" na PK i kibicowsko busa nie zbiora...
Do tego dolozyc 3ba caly rok wszelko-forumowo-netowych napinek i pyskowek o wyzszosci totalnej wiochy kresowej nad reszta Polski...
Zle sie ten sezon zakonczyl i tyle.
Twixxx Napisał(a):
> A mnie oslabia wygrana Ukraincow.
> Znowu "pojada" na PK i kibicowsko busa nie
> zbiora...
Kibicowsko busa nie zbiora??
A puknij sie Pan w glowe.
W Stavanger (gdzie koszt takiej wycieczki) na 3 dni byl ok 2-3 tys zl bylo nas 50!
No ale skad Ty mozesz o tym wiedziec.
Z tego co pamietam to nawet Karvin przyznal, ze bardzo dobra liczba Sanoka no ale zyj dalej w tej swojej megalomani bo chyba tylko to Ci teraz zostalo.
Twixxx Napisał(a):
> Do tego dolozyc 3ba caly rok
> wszelko-forumowo-netowych napinek i pyskowek o
> wyzszosci totalnej wiochy kresowej nad reszta
> Polski...
Nie bądź żenujący człowieku i nie próbuj rozpętać jakieś takiej dziecinnej pyskówki, po co ?
Dla kibiców Sanoka -tam też można stworzyć wątek hokejowy.
http://index.forum.gazeta.pl/szukaj/forum/łemkowie
ja chcialem tylko przypomniec , ze:
MISTRZEM POLSKI JEST SANOK!
mamy swoj czas tak jak Wy rok temu i nikt nam nie zabierze.
ps.
mozecie mi przypomniec wyniki ostatniego PK bo jakos nie pamietam?
Sanoczanie - Ludzie Bezdomni, nie mogą się cieszyć u siebie, muszą po akceptację zaglądać do Krakowa.
Skoro macie swoj czas to po ch*** piszecie teraz na naszym forum? Cieszcie sie, bawcie sie, ale sobie stad idzcie? Nie rozumiem tego zupelnie.
Skoro jestescie kibicowsko tak zorganizowani i zjednoczeni to czemu wciaz udzielacie sie na Forum Kibicow Cracovii? Nie macie swojego? (Aaaa! Nie macie? No to do dziela!)
Pewnie zaraz Sanoczanie mi pojada ad personam jak to zwykle bywa w takich sytuacjach, ale w sumie mnie to tylko rozsmieszy :)
Ciarko - Stavanger 4:7
Ciarko - Żłobin 3:5
Ciarko - Atyrau 1:5
Łomot po całości, a i zaszczytu gry z silnymi rywalami sanoczanie doznali dzięki punktom zdobytym przez Cracovię w poprzednich edycjach.
Tak więc cicho sza i sio na swoje forum.
karampuk Napisał(a):
> mozecie mi przypomniec wyniki ostatniego PK bo
> jakos nie pamietam?
Możesz mi przypomnieć dzięki czyjej grze Sanok startował od III rundy w PK? I dzięki czyim wynikom musieliśmy startować w zeszłym roku od II rundy?
Jak ja uwielbiam takie głupawe zaczepki.
Ludziku "ukraina": nie ma sensu dyskusja z toba, ale z jednym wyczules mnie idealnie: skad ja moge o PK cos wiedziec - w koncu na zadnym nie bylem... :)
Zamiast nudzic u nas na Forum, moze poudzielalbys sie tutaj: http://www.faow.org.pl/index.php/pl/
Tematu hokejowego chyba nie maja :)
PRzestańcie dyskutować z Sanoczanami to se pójdą na swoje forum i będzie spokój a Sanoczanom przypominam o specjalnym regulaminie dla gości który kiedy jeszcze (a było to dawno temu) byłem adminem ułożyłem. I tak Ukraina 50 osob w Stavanger to była dobra liczba ale z drugiej strony to dzięki nam tam pojechaliście, a "dzięki" Waszym wynikom my musieliśmy znowu zaczynać od II rundy. A jak sobie mamy przypominać wyniki to niech mi ktoś przypomni kto wygrał PP w tym sezonie. A to że PZHL nas udupił niesłusznym zakazem transferowym to już nie bardzo jest nasza wina.
Niech się cieszą swoimi "5 minutami" w historii polskiego hokeja, nikt im tego nie odbierze przez najbliższy rok, że są mistrzami Polski :) tylko przypomnijcie mi, który to ich medal
a czy Ty szanowny kolego mozesz mi przypomniec jakie rezultaty w tej II rundzie (na ktora byliscie za mocni i graliscie w niej tylko przez Sanok) osiagneliscie?
Przetrzebionym składem, bez Laszkieiwcza, Besha, Dudasa, Valcaka, wygraliśmy 2 mecze, przegrywając tylko z gospodarzami.
Sanok nie pierdnął nawet w Norwegii, w przeciwieństwie do Cracovii, która w Rouen była blisko awansu do finału.
Chcesz się ptysiu napinać, to ze swoimi koleżkami pod swoim lodowiskiem się napinaj. To wasza specjalność.
To tak jakby porownywac gre o mistrza z gra w 1 lidze :D
rmszar Napisał(a):
> Przetrzebionym składem, bez Laszkieiwcza, Besha,
> Dudasa, Valcaka, wygraliśmy 2 mecze,
> przegrywając tylko z gospodarzami.
>
> Sanok nie pierdnął nawet w Norwegii, w
> przeciwieństwie do Cracovii, która w Rouen była
> blisko awansu do finału.
>
> Chcesz się ptysiu napinać, to ze swoimi
> koleżkami pod swoim lodowiskiem się napinaj. To
> wasza specjalność.
Szanowny Radomirze a mowia ze szlachectwo zobowiazuje....
ps.
jak mogliscie grac z Laszkiewiczem, Beshem , Dudasem i Valcakiem jak oni nie byli zawodnikami Cracovii?
W takim razie ja powiem ze zdobylismy majstra grajac bez Kolusza, Malasinskiego, Mojzisza, Vitka i innych :P
ukraina Napisał(a):
> To tak jakby porownywac gre o mistrza z gra w 1
> lidze :D
Chłopie, w III rundzie graliśmy w Lipawie, Rouen i w Doniecku. Popatrz sobie na tamte wyniki i zastanów się, dlaczego Sanok się nawet do nich nie zbliżył.
Naprawdę, napinanie się to sanocka specjalność.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)