Co się stało z #81?
-
-
PLAY - OFF 2014 (temat zbiorczy) - półfinał nie dla Cracovii. Oto efekt systematycznego osłabiania drużyny.
torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co się stało z #81?
w PLHK moja córka gra ;)
torreador Napisał(a):
> Co się stało z #81?
jest w grze w odróżnieniu od nas ,ma nawet szanse na medal w dalszym ciągu czyli dalej bierze udział
szkoda ze nasz udział na forum ostatnio to tylko wzajemne złośliwostki ,sprawdźcie co drugo ,trzeci post
A co nam pozostało. Mija18 marca nie ma jasnego przekazu ze strony wodza co dalej z naszym hokejem. Mam nadzieję że to tylko "drobna niedyspozycja" z dnia wczorajszego, uniemożliwiła spotkanie wodza z trenerem i wydanie jakiegoś komunikatu dla kibiców wciąż aktualnego mistrza Polski.
Revenator
Gdyby został u nas to może też by grał o medal...
zubereg Napisał(a):
> Revenator
> Gdyby został u nas to może też by grał o
> medal...
to by było raczej pewne ze gdyby został to na 100% mielibysmy ten jeden zasrany punkcik , na pewno w zasadniczym choc w jednym meczu zdołałby coś zmienić w ostateczności gdyby choć sprowadzono kogos naprawdę wartościowego tez bysmy dziś grali dalej ,nawet i chyba Foitik by nam ten punkt wywalczył .Powtórzę nie chodzi nawet o medal ,chodzi o to by być w grze ,zabawie ,emocjach ...........,itp ,itd!!
No dziwne to w tym roku. Ledwo się zaczęły play offy i już się skończyły :(
Nie ma już co gdybać, widać tak musiało być i tyle ! :(
jurassic Napisał(a):
> Nie ma już co gdybać, widać tak musiało być i
> tyle ! :(
ok ,ale z drugiej strony trzeba wnioski wyciągać !!!i nie popełniać tych samych błędów w przyszłości !! bo sezon bardziej przegralismy(brak nas aktualnie w grze ,nie piszę o medalu),nawet nie z tego powodu ze kasy mniej ,ale ,ale ze nie było odpowiedniej reakcji w trakcie sezonu (wymana zagranicznych n.p)Na nadchodzący sezon trzeba podpisywać takie kontrakty by była mozliwosć wymiany zawodnika to podstawa ,szczególnie zagranicznego !!
wnioski są co roku wyciągane, aż doszło do widocznych efektów w tym sezonie, ciekawe jakie teraz wnioski zostaną wyciągnięte, ach słyszałem że będziemy grać juniorami, których nie mamy, też dobrze, za 2-3 lata część kibiców będzie już w reżimie treningowych i będzie mogła podjąć rywalizację z "zawodowcami" dzięki czemu klub tylko skorzysta a i kibice będą zachwyceni
Sanok w finale, Tychy potrzebują jeszcze 1 zwycięstwa
Tychy w finale! Pasy pomszczone :) jeszcze teraz niech unistów Jastrzębie ogra i będzie ok :)
Już po pierwszej tercji było widać, że Unia nie ma sił na całe spotkanie.
Tychy kunktatorsko.
Stawiam 55:45 dla Sanoka w finale.
1:0 dzisiaj wystarczyło ale jak napisałem przed tym półfinałem Unia jednak napsuła trochę krwi Tychom ! Gratulacje Tyszanie ! :)
I rozjedźcie w finale Sanok ! Ale jaki będzie finał ? Pewnie też ciekawy ale i trudniejszy niż półfinał z Unią ! Obstawiam 7 meczów ! ;)
sterby myślisz że rozegrają tyle meczy? ;) a tak poważnie też obstawiam że Sanok ma większe szanse na MP, GKS jakby po fazie zasadniczej jeszcze się nie odnalazł, może zabraknąć na to czasu w finale
Jak na razie wszyscy są zgodni, bo ja też trzymam za Tychami, ale myślę, że wygra Sanok.
2010 rok. Podhale Nowy Targ wygrywa półfinałową rywalizację z GKS-em Tychy tylko dzięki wynaturzeniu, jakim były tzw. bonusy z sezonu zasadniczego, podobnie zresztą wygrywając awans już w ćwierćfinale przeciwko JKH Jastrzębie, w 4-ech spotkaniach w zasadzie remisując 2:2. W finale zmierzyć się ma z rozpędzonym pociągiem, MKS Cracovią, która nie przegrała do tej pory meczu w Play Off, a w dodatku posiada wspomniany bonus w nadchodzącym starciu z rzeczonym Podhalem (gdyby to GKS wszedł do finału, to tyszanie cieszyliby się z bonusu). Wszyscy stawiają na Pasy. Skończyło się 0:4. Na kogo stawiano w 2005 roku też chyba wspominać nie muszę. Nie liczy się droga do złota, liczy się walka i końcowy sukces. Zaczynamy od 0:0, a przewagę własnego lodu mają trójkolorowi.
Tylko Tyski GKS! ;]
Mam nadzieję, że Tyscy pojadą z Sanokiem ciężko :)
Powodzenia!
No ciężko, ciężko będą mieli :P
Nie ma się co oszukiwać jeśli forma Tyszan nie pójdzie w górę to mają znikome szanse z Sanokiem, nie przypominają drużyny z sezonu zasadniczego Baranyk i Łopuski zupełnie niewidoczni brak Woźnicy. Obawiam się że z twardo i nieustępliwie grającym Sanokiem mogą mieć b.ciężką przeprawę, ale mimo tych przeciwności jazda z...
Tyszanom gratuluję pokonania Unii i awansu do finału. Teraz jeszcze niech postawią ten ostatni krok, i niech sięgną po upragnione złoto. Tego serdecznie im życzę. :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)