uffffffffffffffffffffffff wróciliśmy z dalekiej podróży...nie zmarnujmy tego w sobotę !!!
-
-
PLAY - OFF 2014 (temat zbiorczy) - półfinał nie dla Cracovii. Oto efekt systematycznego osłabiania drużyny.
Po raz kolejny ta drużyna pokazuje Charakter! Wracamy z dalekiej, jest lepiej niż 48h temu!:)
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Graty za mecz ,paradoksalnie gramy lepiej ,,a na
> pewno skuteczniej na lodowiskach przeciwnika
> .Jutro kolejna wojna na dziś byłem w miarę
> optymistą jutro będzie raczej ciężej niż
> dziś ?- TO Z WCZORAJ prawie trafiłem idealnie
Za dzis kolejne gratulacje ,pierwsza formacja dała radę szczególe graty dla nich i Radzika
w sobotę wszystko będzie już jasne
REWELACJA!
W domu przed komputerem i takie emocje , hehe Brawo Cracovia !
No to się porobiło..... nie spodziewałem się takiego obrotu sparawy...
Oby tak dalej.....
Brawo !!! Brawo!!!!
2 przegrane u siebie 2 wygrane na wyjeździe ... może być, byle w sobotę u nas awans był :)
Już myślałem, że dostanę zawału ale nieograniczona wiara w naszych Ulbieńców czynu cuda ! :) Gratulacje ! :) W sobotę awans ! :)
-uf... stary już jestem... i serce mi nie wytrzymuje! D Z I Ę K U J Ę !
widzimy sie w sobote. musi byc komplet i zwyciestwo :-)
heh....chyba Kowalówki dostaną deporta z Oświęcimia ;)
jeeeeeeeest! :D
ale muszą mieć teraz ból dupy w Oświęcimiu :P
Cos pięknego jest w tym wszystkim :) Balem się o wszystko, bo Unia ogolnie dobrze się prezentuje i chyba jest lepiej przygotowana niż sezon wcześnie. I dlatego kocham Hokej :)
z tym bólem to zaczekajmy do sobotniego meczu
W sobote kończymy z FC oświęcim GTS-u !!! Chłopaki nie zmarnujcie tej szansy !!!
W sobotę prawie same płaczki jak pilkarzyki.......a dziś to każdy chce być MENCIZNOM jak Hokeiści
Myślałem, że jajko zniosę nie oglądając meczu. Już miałem chwilę słabości, już otwierałem laptopa, ale dałem radę i wygraliśmy. Wielka radość 20:36 :D
Słuchajcie, taka sprawa, niby to quasi-wywiad i powinienem może na blogu (sam nie wiem), ale tam pisał nie będę, bo tamte wywiady i tak są tu niewidzialne, a to ważna sprawa. Sms sprzed chwili od DL w imieniu drużyny: [b][color=#FF0000][large]"Liczę na atmosferę i na piekło!!!!"[/large][/color][/b]
Od siebie dodam, że jeśli w sobotę nie będziemy w stanie zapełnić hali to naprawdę do d...py z nas kibice i nie jesteśmy warci takich wojowników, więc bez jaj i bez łatwych wymówek, naprawdę - wszyscy na halę, a co tam zrobić, to Kapitan już wam sam napisał!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)