3 punkty być muszą. Jako że przeciwnik jednak z nienajwyższej półki Klub zapewnia widzom dodatkowe atrakcje. Coś mi się obiło o uszy o wizycie kopaczy, ale wg mnie hitem będzie to:
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/w_piatek_probna_ewakucja_na_lodowisku_cracovii
ciekawi mnie tylko, czy ten kto będzie włączał poczeka do końca lokomotywy, czy nie? Może być wesoło :)
-
-
[ 52 ] CRACOVIA - Polonia Bytom | piątek, 21.02.2014, godz. 18:30
Dobre :D
czyli generalnie bedzie jak zawsze - wszyscy spokojnie wyjda - ze przy dzwieku syren - no skoro trzeba :)
co do meczu to musza byc 3pkt i bez nerwówki - najlepiej juz w pierwszej tercji zapewnic sobie troche spokoju, zeby Bytomianom nie przyszlo do glowy grac ostrzej i gonic wynik - tak zebysmy unikneli kontuzji.
Ciekawe jak wszyscy spokojnie wyjdą, skoro wyjście przez bramę (tą nabliżej hali targowej) jak to często bywa, pewnie będzie zablokowane przez jakiś samochód (bywało, że i policyjny) ! :D W związku z tym obawiam się paniki i tratowania się nawzajem ! ;)
Myślę, że alarm sobie, a kibice sobie :-)
I słusznie, przecież ewakuacja powinna następować spokojnie, bez paniki :D
Tak swoją drogą to ciekawe czy konferencja będzie pod chmurką, a zawodnicy będą się ewakuować do szatni w baraczkach?
To aby było to bardziej wiarygodne jakies race do tego :D
najgorszym punktem opuszczenia hali sa jak piszecie kratowe bramy wejściowe. Wejść sie da w kilka tysięcy w kilkanaście minut jak to po meczu z Lechem było, zobaczymy jak z ewakuacją połowy tego tłumu będezie :D
Widać ze sternicy chcą uatrakcyjnić ostatnie mecze w sezonie zasadniczym ciekawymi projektami i super za te akcje ,choc osobiście myslę ze jest o to jakaś rekompensata za brak wzmocnienia drużyny we wcześniejszym terminie ?Nie ukrywam ze w tej spawie mam duże obawy w walce o konkrety !?
Próbna ewakuacja ma być rekompensatą za cokolwiek ? Raczysz chyba żartować.
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Próbna ewakuacja ma być rekompensatą za
> cokolwiek ? Raczysz chyba żartować.
Nie nie żartuje ,ale bardziej mi chodzi o akcję z maskotkami ,zagranicznymi studentami czy wizytę piłkarzy(dziś ) ,ale i akcję ewakuacyjną mozna traktować w ramach ciekawostki ,nawet pod tym względem ze nie robi się tego zbyt często!!sporo osób na pewno nie brało w tym udziału ,a na Siedleckiego nie przypominam by takie coś juz było a chodzę juz tu troche lat !!
Wiesz skoro nie mozna się cieszyć nowymi zawodnikami ,czy choćby grą u nas(ostatni po prostu gramy nie zbyt atrakcyjnie czy efektownie ?)to takie akcje sa jakimś magnesem dla widza?
Tez bym wolał dzis n.p popatrzeć na Stoklase czy jakiegoś innego nowego zawodnika jak się zgrywa i strzela gole dla Cracovii ,niż czekać na akcję ewakuacyjną,ALE JAK SIĘ NIE MA CO SIĘ LUBI TO SIĘ LUBI CO SIĘ MA
Zapewne frekwencja i tak będzie mierna, bo wątpię aby ewakuacja, czy wizyta kopaczy przyciągnęła ludzi, gdy niemal równolegle jest mecz półfinałowy IO: Kanada-USA.
Jak nie kumaja by w niedziele grać jak kiedys o 17 to czemu z czyms takim mieli by zakumać.
Termin rozgrywania tej kolejki ustaliła Wesoła Kompania Wielkiego Bajarza
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Termin rozgrywania tej kolejki ustaliła Wesoła
> Kompania Wielkiego Bajarza
Tej nie, tylko niedzielnej i wtorkowej. Będą o 18-tej. Dziś każdy gra jak gospodarz ustali.
Chodzi mi o dzień.
A to racja. Chociaż mistrzostwem świata jest granie przedostatniej kolejki w dniu finału olimpiady, to już jest naprawdę głupota wysokiej rangi. Brawo! Piątka z myślenia Panie Bajarz, po prostu piątka z myślenia!
dla nas troche mniejszy problem bo na wyjezdzie, to mozna przy telewizorku zapuscic transmisje z NT na laptopie i ogarnac wszystko - ja ostatnio tak ogladalem i bylo ok :)
Zapowiedź kolejki polecam do przeczytania, zawsze jakoś mnie nastraja na emocje danego dnia :D Swoją drogą to jeżeli nie będzie wpadek z takimi Bytomiem to 3 miejsce murowane ;)
http://hokejfan.pl/1673,mecz-na-szczycie-w-sanoku-zapowiedz-52-kolejki-phl
zaczyna sie niedobrze...0:1
Widzę, że dzisiaj ataki Rudi losował via bęben maszyny losującej ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)