Dziś mecz, który trzeba koniecznie wygrać, żeby zachować szanse na 3-cie miejsce po sezonie zasadniczym ! Do boju Cracovia ! :)
Jakaś transmisja ?
-
-
[ 51 ] KTH Krynica vs CRACOVIA | wtorek, 18.02.2014, godz. 18:30 - 1:5!
Tak, tvmalopolska.
http://live.malopolskatv.pl/
DZIŚ jak i w najbliszych spotkaniach chyba najważniejsze by ni było kontuzji !!
a dzis brak Kosturka i Słabonia
Ktoś wie co z Kostourkiem?
A JKH przegrywa z Sanokiem 1:3 - jestem mile zaskoczony - jest szansa jednak na 3 miejsce.
Ciekawe co z Kostourkiem ?
Mimo ze prowadzimy 2-1 to gramy slabiutko i wynik bardzo nie pewny a Sanok na 10 minut przed koncem prowadzi w Jastrzębiu 4-1 !!!
Ale nam idzie... Jak po grudzie, choć to nie grudzień :)
Jakby karnego strzelili to byśmy mieli remis z outsiderami.
Wynik po dwóch tercjach 2:1, w tym 0:0 w drugiej tercji trochę nędzny jak na nasze aspiracje ! ;)
zenujacy mecz.
Chmielewski kontuzja ???
a jedyny pozytyw z tego meczu jak na razie to doping dla nas
Tak naprawdę, to aż prosiliśmy się o to, żeby nam trzepnęli na 2-2
3-1 dla nas 11
Czy ktos potwierdzi ze Aron jest na lodzie ???
jest Aron
i nawet bramę strzela
4-1 no juz chyba koniec nerwówki :)
ehh blisko było, w typerze dałem 2:5 :P
5:1 - gratulacje za 3 punkty. Sanok wygrał i zrównaliśmy się znowu z JKH.
Jutro znowu mecz JKH-Sanok. Liczę na powtórkę.
a ja trafiłem :D
Graty za 3 punkty oraz , graty dla grupy naszych kibiców w Krynicy choc nie wielu ale słyszalni !!
Gratulacje za wzięcie się w kupę w końcówce spotkania, 3 brameczki i w sumie umiarkowane zwycięstwo ! :)
czyli w sumie zagralismy 15 minut i wystarczylo - niby dobrze, bo widac bylo ze nam sie srednio chce, no ale ogladac to sie tego nie dalo ;)
dobry wynik Sanoka - jutro powtorka i moze nie bedzie tak zle - JKH ma chyba jeszcze Tychy na rozpisce
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)