Ruda tańczy w koło stołu jak szaloma
-
-
Snooker
I zasnałem w 7 parti, a rano wynik mnie zasmucił.
24 dni później
Jutro, to znaczy w poniedziałek 23.02 startuje turniej w Walii. Na dzieńdobry nasz kwalifikant Antek Kowalski z Pangiem gra.
Niestety przegrał 4-2.
A Michał Szubarczyk przegrał z kangurem 4-1.
4 dni później
Właczyłem mecz, a tu John skończył 5-0 Ju.
16 dni później
Rozpoczął się turniej World Open.
4 dni później
- Edytowany
Wczorajboglądałem powtórkę meczu z Murphym i byłem pełen euforii jak gra Rakieta. Jak za dawnych lat. A tu teraz czytam, że dziś rano ominęło mnie historyczne osiągnięcie, oczywiście w wykonaniu Roniego. 153pkt to nowy rekord świata w snookerze. Przeciwnik po tym zmiękł i Osulivan w kolejnej rundzie. Chyba półfinał.
Zaraz szukam w TV odtworzenia.
Co nieco o tym frame.
https://sport.interia.pl/inne-sporty/news-polak-krzyczal-jest-jest-warto-bylo-wstac-ronnie-o-sullivan,nId,23188135
A nasz najmłodszy snookerzysta zacieśnia znajomość z kangurem.
https://sport.interia.pl/inne-sporty/news-doszlo-do-meczu-szubarczyka-z-legenda-snookera-polak-wlasnie,nId,22972146
Hahaha, odpalam Eurosport2 by poszukać meczu, a tu akurat słowa komentatorów " warto było wstać rano by to zobaczyć.". No tonlecimy z replayem.
Ahh szkoda tej czarnej na bandzie. Ale 169:0 to nieziemskii wynik. Break 153pkt.
Jeszcze ciekawistka. Na stole obok Trump z Vafaei gra. Wyglada jak by Jude myślałbo maksie. Ale jak go zrobi to i tak nie zarobi za najwyższy break turnieju.
Jeszcze tylko miesiąc do MŚ w Snookerze 💪❤️
8 8 8 i można myśleć o emeryturze
Rakieta gra właśnie z Wu na Euro1. Odpaliłem przy 3-2, ale cofnąłem do początku.
Poeprzony play. Nie można przewijać na Eurosporcie. Znów ogladam od początku.
@BartAcid#633
Play TV to nieporozumienie.
Ja coś to mecz sie skończył.😁
Ty, widzisz. Na play tv to chyba przewinie. Tylko mi się nie chce przepinać kabla bo mi się w TV gniazdo spitoliło. Oglądam na sinym dekoderze. Ale to ciekawe, cześć programów się normalnie da przewijać, cześć ni pierona. I to akurat te Warner-owskie programy mają tą przypadłość.
Znów jestem na 2-0 dla Rakiety.
Uff. Ale ten chińczyk gra. Druga sesja w jego wykonaniu niemal perfekcyjna, Ronie za to sporo błedów na nie bardzo trudnych bolach. Ale się udało.
Obyśmy tak samo się radowali za niecałe 2 godziny.
Zapomniałem o finale, ale mi flashscor zaspojlerował końcowy wynik. Miże znajdę chwile by obejrzeć. Szkoda, znów nie udało się wygrać. Ciekawe czy taj taki świetny, czy Rakieta stracił czu ie które maił w tym turnieju.
Bodaj trzy ostatnie brake ponad "100" w tym "147". Mega forma a Ronnie przecież nie grał źle.
Też nie oglądam,ale widziałem na YT maxa którego wbił w finale Un-Nooh.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)